Hilux cvakani
Hilux cvakani
Zdarec. V roce 2017 jsem koupil novou Toyotu Hilux 2.4 td, automat, 110 kW. Minulý týden jsem šel na druhou garancku která je v 30 000 km. Nahlásil jsem jim ze mi při zařazení R zpátečky a následnem rozjezdu a brzdění začalo před nedávnem něco cvakat dost hlučným kovovým zvukem ze spodní, přední části auta. V toyote mi řekli že se na to podívají, cca za dva dny mi volali ze výměnu mám hotovou a závadu co jsem nahlásil že ne odstranili. Na nic prý nepřišli, vše je v pořádku a že to prý asi dělat má což mi přijde při nejmenším divné. Moji dva kamarádi mají ten samý rok, stejný motor, taky v automatu a žádné cvaknuti při couvání a následnem brzdění se jim neozyva. Chtěl bych se zeptat jestli s tím nemá někdo náhodou nějakou zkušenost, díky za info.
Re: Hilux cvakani
Ahoj. Mám stejný problém a nejenom ten. Kovové klepání od pravého předního kola, protikolizní systém sám bezdůvodně vypíná a zapíná, ventilátor začal nepříjemně pískat, uniká odněkud olej atd...nebudu zde rozepisovat údajné prvotiny. Jezdím do ID Toyota Brno a postoj servisu se markantně zhoršil. Nic neslyšeli a vše je v pořádku.
Re: Hilux cvakani
Zdravím,
mám rovnaký problém ako Tomwe. Hilux som kupoval v Košiciach / SR, začiatok roka 2018, ak je auto studené, mám pocit búchania z predného spolujazdcového kolesa. Keď som prišiel do Toyoty, oni nič nepočujú, tak som šiel do neautorizovaného servisu a tam mi ukázal že celá tyč riadenia chodí do strán a preto to môže búchať. Známy to vyriešil výmenou podvozku za IronMan. Ja idem na prehliadku po 30 000km do iného Toyota servisu tak som zvedavý
mám rovnaký problém ako Tomwe. Hilux som kupoval v Košiciach / SR, začiatok roka 2018, ak je auto studené, mám pocit búchania z predného spolujazdcového kolesa. Keď som prišiel do Toyoty, oni nič nepočujú, tak som šiel do neautorizovaného servisu a tam mi ukázal že celá tyč riadenia chodí do strán a preto to môže búchať. Známy to vyriešil výmenou podvozku za IronMan. Ja idem na prehliadku po 30 000km do iného Toyota servisu tak som zvedavý
Hilux 2.4 A/T DC 2018
RSI SmartCanopy
RSI SmartCanopy