Zdravím,
Nevíte někdo která je pojistka k ostřikovačům? Od začátku mi nefunguje ostřikovač zadního skla a teď mi přestal fungovat i na přední sklo. Měl jsem sundané konektory k oboum ostřikovačům, ale nic jsem nenaměřil. Takže jsem hledal pojistky, ale podle popisu jsem je nenašel.
T22 ostřikovače
Re: T22 ostřikovače
laajosh:
Co tak troska prelistovat stranky TOYOTA KLUB CZ - AVENSIS str."70"
-Žádost o manuál..........
http://www.upnito.sk/download.php?file= ... fc3936ce11
23. WIPER 25 A: stěrače a ostřikovače
čelního okna, stěrač a ostřikovač zad−
ního okna
Co tak troska prelistovat stranky TOYOTA KLUB CZ - AVENSIS str."70"
-Žádost o manuál..........
http://www.upnito.sk/download.php?file= ... fc3936ce11
23. WIPER 25 A: stěrače a ostřikovače
čelního okna, stěrač a ostřikovač zad−
ního okna
Super, díky moc, už to mám stažené.
Vypadá to,že asi bude chyba v té ovládací páčce. Pokud by byla špatná pojistka, tak by nefungovaly ani stěrače.
Vypadá to,že asi bude chyba v té ovládací páčce. Pokud by byla špatná pojistka, tak by nefungovaly ani stěrače.
Díky moc, zkusím to projít. Pak jsem si uvědomil že to páčkou nebude. Když ji podržím, abych spustil ostřikovač, tak se sice nespustí ale začnou stírat stěrače.
Tipoval bych to na motorky. Měl jsem dvě T22, na obou stejná závada. Vadné motorky ostřikovačů. Postav auto vpředu na pravou stranu na hever. Sundej kolo a uvolni plastovej podběh a pravou stranu plastového krytu pod motorem. Je to několik málo plastovejch čudlů. Nádržka je za nárazníkem a motorky jsou na ní v takový objímce. Jak vyndáš motorek z nádržky, vyteče ti kapalina. Dej si pod to lavor, ať to můžeš nalít zpátky (po opravě). Neříkám, že to tím bude stopro, ale tyhle motorky odchází.
Avensis combi wagon, 2.0 TD, 2C-TE, 1999, stříbrná metla - král je mrtev
Ať žije král - Avensis combi wagon, 2.0 TDI, D-4D, 2002, tmavě modrá metla
Ať žije král - Avensis combi wagon, 2.0 TDI, D-4D, 2002, tmavě modrá metla
Taky už se přikláním k této možnosti. No nic, budu muset koupit nové,snad budou za přijatelnou cenu 
Díky moc.

Díky moc.