Mám koupit
Mám koupit
Mám možnost koupit Celicu r.v. 1991, najeto 248 tkm, za velmi zajimavou cenu, na co si mám dát pozor, a co motor po tolika km.
musis napsat jakou Celicu, co je zajimava cena atd. jinak ti tu nikdo neporadi, priprav se na vsechno a na nic, to je u kazdeho auta individualni, nekdo do ni musi narvat hodne penez pac ji predchozi majitele zanedbali nekteri do ni vrazet nemusi pac mela stesti na solidni majitele co si ji vazili!!! takto se neda poradit na co se mas pripravit, priprav se na pocatecni investici do vsech naplni tj. motor. olej, prevod olej...ten neni zase az tak nutny ale je lepsi ho vymenit, voda do chladice, atd. pak filtry, mel bys udelat i rozvody tj. kladky, napinaky, a remeny, no a mrknout na brzdy, a v jakem stavu jsou cepy, no jako je toho hodne ale toto je asi zaklad co by mel udelat kazdy kdo si koupi nove auto 

..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
on nemusi byt z Moravy, a ta bila je teda pekny shit s prominutim, uz ji nekdo koupil a zase prodava jestli je to ona, takze asi dobra nebude, a videla jsem ji z blizka a oproti ni byla i ta ma perla 

..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
za 26 000,- dotažená z Rakouska, z venku vypadala docela solidně, trochu zašlej lak jinak rez zvenku žádná, zejtra se na to jedu podívat s kámošem skoro automechanikem
Motor je to 1,6
Motor je to 1,6
Naposledy upravil(a) Honziiik dne pát 30.03.2007, 19:07, celkem upraveno 2 x.
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Hlavne si dej bacha at ti nesviti zadna kontrolka na palubni desce.
Jesli muzes tak si vem sebou nekoho kdo tomu rozumi! Muzes ji zkusit proslapnout (az se zahreje) aby z vyfuku neletel cerny bordel! Taky se podivat na motor zda unika olej....
Jesli muzes tak si vem sebou nekoho kdo tomu rozumi! Muzes ji zkusit proslapnout (az se zahreje) aby z vyfuku neletel cerny bordel! Taky se podivat na motor zda unika olej....

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
- Tygr
- Věčnej rejpal
Je to opravdu kus od kusu. Vsechno jsou to dneska stary pelechy lisici se cenou i stavem.. Bohuzel, jen nekdy ceny odpovidaji opravdovemu stavu..
Na zasly lak se vykakej, spis jde o to, co je uvnitr. Do kazde Celicky budes muset neco nastrkat, jen jde o to, kolik nul ta vysledna cifra bude mit.
Na zasly lak se vykakej, spis jde o to, co je uvnitr. Do kazde Celicky budes muset neco nastrkat, jen jde o to, kolik nul ta vysledna cifra bude mit.
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
tak sem na kouknul a v poho až na to že přesně při tachometrovejch 3000 ot./min vždycky zacukala, jinak se mi zdála v pohodě, jo a s těma kontrolkama svítila akorát zelená u economy tak si myslim že to je taky v cajku, nebo mě opravte jestli to tak není seděl sem v Toyotě poprvý ale je to teda pekelnej stroj.
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
1,6 neni pekelnej stroj , je to jeste takovej chcipacek , nekdy vyzkousej 2.0 , jeste lip Turbo. Economy sviti zelene- to tak ma byt, pokud ji neslapes hodne na plyn - pak ma svitit oranzove. To te nauci setrit benzin kdyz budes chtit.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
2 Pavo: něco jsem najezdil jak s 1.6, tak s 2.0 Celicama a mně na druhou stranu nepřijde, že by ten 2.0 byl nějakej pekelnej stroj. Jo, ten dvoulitr má celkově větší sílu, ale přijde mi, že to není tak výrazný jak by se zdálo papírově. Teda, mně to nepřesvěčilo natolik, abych si jí pořídil. Asi bych si měl ještě vyzkoušet turbínku
.

jenže turbínka je o 200kg těžší než 2.0,takže papírový rozdíl ve výkonu se taky zdá větší než tomu je na silniciBRunner píše:2 Pavo: něco jsem najezdil jak s 1.6, tak s 2.0 Celicama a mně na druhou stranu nepřijde, že by ten 2.0 byl nějakej pekelnej stroj. Jo, ten dvoulitr má celkově větší sílu, ale přijde mi, že to není tak výrazný jak by se zdálo papírově. Teda, mně to nepřesvěčilo natolik, abych si jí pořídil. Asi bych si měl ještě vyzkoušet turbínku.

Celica 2.0 Gti 115kw