Previa II záměna motoru 2 d4d
Previa II záměna motoru 2 d4d
Ahojte, prosim o radu. Previa II motor pridreny na klice, premyslim o druhem motoru. Je mozna zamena s motory z Avensisu nebo RAVky? Kod motoru 1cd-ftv 85kw.Popr,kolik tak moze stat oprava, klika, salky...
EXSUBARISTA
Re: Previa II záměna motoru 2 d4d
Jaký máš rok, kolik máš najeto, jak k tomu došlo? V jakém stavu je jinak?
Kořen slova Toyota je Toy!
Je to previa jedne zname a mel sem zajem jo odkoupit a nechat opravit. Za jizdy ji zacala svitit kontrolka oleje, ta zastavila a volala opravari co ma delat. Poradil dolit olej, takze nalila az sel udajne vrchem ven a jela dal. Pak se aito zastavilo a ztratilo vykon. Odtahli a mechos sundal vanu. Zjistil zadrenou kliku. Jinak je ve slusnem stavu bez koroze. Uz jsem zjistil, ze tam jiny motor nepasuje, ale previacky nemuzu sehnat.
EXSUBARISTA
Co tohle?
https://auto.bazos.cz/inzerat/90447077/ ... jizdna.php
Když prodáš ostatní díly, ještě na tom vyděláš.
https://auto.bazos.cz/inzerat/90447077/ ... jizdna.php
Když prodáš ostatní díly, ještě na tom vyděláš.
To premyslim, ale bydlim presne na druhe strane republiky a dovoz by mne vysel kolem 15.
EXSUBARISTA
Pokud nemáž vlastní techniku, půjč si náklaďáček, něco takovéhleho https://www.maxiauto.cz/vozidlo/ford-transit-valnik/ Odtahovka vyjde dráž.
Půjčení 2 litry a nafta další litr.
Nebo se domluv s majitelem, ať ti prodá jen motor, případně díly, do potřebuješ.
Ještě je jedna možnost, kterou bych sem asi neměl psát, ale je nejjednoduší a nejlevnější. Vzít si s sebu čísla z toho svýho a přijet po ose.
Půjčení 2 litry a nafta další litr.
Nebo se domluv s majitelem, ať ti prodá jen motor, případně díly, do potřebuješ.
Ještě je jedna možnost, kterou bych sem asi neměl psát, ale je nejjednoduší a nejlevnější. Vzít si s sebu čísla z toho svýho a přijet po ose.
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, dosel jsem tak daleko, ze premyslim o vymene motoru z avensise a spol i za cenu uprav na uchyceni motoru. Jednak je tech motoru vic a pak stejne nikdo nevi jak to auto vypada. Takze asi vrakoviste a dat si oba ramecky k sobe a flexu do ruky. Nema nekdo podobnou zkusenost? 

To nejsou previe co umřely na korozi karoserie s dobrým motorem?
Já jsem zrovna jednu takovou nedávno koupil a přemýšlím, jestli to má cenu vyvařovat, nebo rozebrat na díly. Podle mě jich musí být víc
Já jsem zrovna jednu takovou nedávno koupil a přemýšlím, jestli to má cenu vyvařovat, nebo rozebrat na díly. Podle mě jich musí být víc
Pokud to zvládneš odvézt za 1 den tak tě to půjčení i s benzínem vyjde tak do 3000 Kč, podle toho jak velké auto si půjčíš. Já posledně stěhoval za asi 2000 i s benzínem (ale ne přes celou republiku). Půjčoval jsem tady http://www.autopujcovna-pujcovna-dodave ... rk-a-cenik a všechno bylo OK. nebo se můžeš zkusit poptat na fórech, jestli někdo nemá dodávku na půjčení.
- Tygr
- Věčnej rejpal
Ahoj, z ničeho jiného než Previe tam motor nedávej. Bude se to trast jak drahej pes, protože Previa má vyvazovaci hridel 
Ať si nekoupis něco, co Ti nakonec bude k ničemu.

Ať si nekoupis něco, co Ti nakonec bude k ničemu.
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
To je zajímavá informace. Jakože oproti Avensisu je Previe dělaná jako komfortnější? Nebo jsou vibrace u Ave řešeny jinak?
Proč má ten motor takové vibrace? vždyť je to čtyřválec, navíc elektronicky stříkanej ?
Proč má ten motor takové vibrace? vždyť je to čtyřválec, navíc elektronicky stříkanej ?