Ze zadního plata se mi časem uvolnily dvě příčné výztuhy, původně byly přibodované nějakým plastem. Zadní plato je vylisované z takové drti, pevné a křehké, výztuhy jsou "normální" plast, nevím, čím je přilepit.
Máte někdo zkušenost?
Díky,
T.
Yaris Verso - zadní plato
Mozno je to od veci, mne pes zlomil zadne plato na Yarise. Tiez je z niejakeho lisovaneho plastu, ktory je dost krehky.
Dal som zo spodu dve vystuhy, ktore som prilepil Chemoprenom, pre istotu som do plata urobil nad kazdou vyztuhou po dlzke 4 diery a chytil ho o vystuhu samorezkami. S vacsim vrtakom som na vrchu plata spravil skosenie, aby hlavicky samoreziek nevytrcali. Hlavicky samoreziek som natrel Chemoprenom a nalepil som na ne rozdroleny kusok latky, ktory sa pouziva na potahovanie SW bedni. Mal skoro rovnaku farbu ako vrch plata a nie je to vobec vidno.
Dal som zo spodu dve vystuhy, ktore som prilepil Chemoprenom, pre istotu som do plata urobil nad kazdou vyztuhou po dlzke 4 diery a chytil ho o vystuhu samorezkami. S vacsim vrtakom som na vrchu plata spravil skosenie, aby hlavicky samoreziek nevytrcali. Hlavicky samoreziek som natrel Chemoprenom a nalepil som na ne rozdroleny kusok latky, ktory sa pouziva na potahovanie SW bedni. Mal skoro rovnaku farbu ako vrch plata a nie je to vobec vidno.
Toyota Yaris, 1.0 VVTi, r.v.99
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004
Honda Civic, sedan, 1.6 VTEC, r.v.2004