Hrdza (rez) pod zadnym oknom
Hrdza (rez) pod zadnym oknom
Zdravim vsetkych,
Pred 4 mesiacmi som kupil auris 12/2012 a teraz som si vsimol hrdzave bodky pod zadnym oknom. Je to po celej sirke okna a asi 10 cm od okna smerom k SPZ. Nie je to suvisly pas hrdze iba male bodky. Pri kupe som si to vobec nevsimol ak to tam vobec bolo, ale pochybujem ze by sa to spravilo za 4 zimne mesiace. Auto stalo v pristresku od decembra do februara jazdene malo iba na suchych cestach. Posledne 2 mesiace jazdene denne, nocuje v pristresku. Mate niekto podobny problem? Marne som hladal tu na fore, ak som to prehliadol, ospravedlnujem sa.
Majte sa
Pred 4 mesiacmi som kupil auris 12/2012 a teraz som si vsimol hrdzave bodky pod zadnym oknom. Je to po celej sirke okna a asi 10 cm od okna smerom k SPZ. Nie je to suvisly pas hrdze iba male bodky. Pri kupe som si to vobec nevsimol ak to tam vobec bolo, ale pochybujem ze by sa to spravilo za 4 zimne mesiace. Auto stalo v pristresku od decembra do februara jazdene malo iba na suchych cestach. Posledne 2 mesiace jazdene denne, nocuje v pristresku. Mate niekto podobny problem? Marne som hladal tu na fore, ak som to prehliadol, ospravedlnujem sa.
Majte sa
Re: Hrdza (rez) pod zadnym oknom
Fotografie by byla více vypovídající. Osobně mám velmi rozšířenou bílou barvu laku. Tam jsou kapky/krupičky rzi pravidelně za určité období velmi znatelné. Poprvé mne to lehce u nového auta znervóznilo také, než se dostavilo ono "aha, to je vlastně...". Z popisu "problému" jsem pochopil, že se může jednat s největší pravděpodobností o tzv. polétavou rez
A to se budeme/můžeme dál bavit o detailingu... 

Toyota Auris Touring Sports 1.6 Valvematic
Presne to iste som sa dnes docital, vdaka Maraki. Karbon z brzd z aut pred tebou, zeleznicnych prejazdov a podobne veci co sa zabodnu do laku. ak by to malo byt z aut predo mnou, prco to je v zadu? Skusim to trochu postudovat a budem dufat ze sa to tym bude dat poriesit. Bol by som nerad aby zacalo 5 rocne auto takto robit zlobu ale hlavne aby sa to nesirilo a nezacalo to kvitnut.
Ta fotka sa mi neda pridat-bud hlasi ze velky subor max 500 kiB alebo bola dosiahnuta max velkost priloh a nic nenahra, alebo Velikost přílohy je příliš velká. Maximální velikost je 2 MB...ale ano, su to male cca 1mm velke bodky hrdze, inde na auto to nevidim iba pod zadnym oknom.
Ta fotka sa mi neda pridat-bud hlasi ze velky subor max 500 kiB alebo bola dosiahnuta max velkost priloh a nic nenahra, alebo Velikost přílohy je příliš velká. Maximální velikost je 2 MB...ale ano, su to male cca 1mm velke bodky hrdze, inde na auto to nevidim iba pod zadnym oknom.
-
- Věčnej rejpal
cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne čtv 07.09.2023, 17:47, celkem upraveno 1 x.
to som rad ze si mi to pomohol objasnit..viac takychto pripevkov a bude to hracka porie(shit)
-
- Věčnej rejpal
cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne čtv 07.09.2023, 17:45, celkem upraveno 1 x.
Toyota Auris Touring Sports 1.6 Valvematic
Vsak na zadnych dverach sa v case dazda nazbera bordelu z cesty...to ma napadlo pracujem v ussteele a tam je tak agresivny prach zrejme jeho tvar,ostre hrany ze v jednom aute sa normalne zazral do laku a ani nie je mozne ho umyt....
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
Jednalo sa o naletovu hrdzu..
pomohla dekontaminacia laku. chemicka dekontaminacia plus clay a bodky su prec aj asfalt za prednymi kolesami.
45e s voskom, chcelo by to este prelestit..
pomohla dekontaminacia laku. chemicka dekontaminacia plus clay a bodky su prec aj asfalt za prednymi kolesami.
45e s voskom, chcelo by to este prelestit..