Mam takovej dotaz, brácha táty si koupil od jeho známýho LC 120 v plný palbě, já znám LC120, máti ho má, to auto nemá chybu... ale jsou tu určitý rozdíly--- v max výbavě a to sem čuměl

nastavitelná tuhost podvozku/ tlumičů Sport/Comfort a něco mezi tim, a pak i snížení/ zvýšení podvozku jako celku!... Wow... Tohle v našem LC 120 nemáme

, stejně jako další pikačoviny... ale tohle mě zajímá, má s tim někdo zkušenost? Strejda neví... má tam comfort a dál se tim nezaobírá--- tlumiče a celý auto co sem se v něm s nim projel působí po 150.000 km fest jako nový... prostě luxusní svezení... bez chybičky--- dokonalý, komfortní svezení... bez jedniný chybičky... je to kárka.

Vlastně bych nepoznal že nejedu v LC120 máti, kdybych měl zavřený oči... totožný.
I když náš LC 120 má mnoooohem míň km... stejný
Otázka tedy zní, daly by se teoreticky dát v budoucnu i normální tlumiče bez blbostiček typu nahoru dolu a tuhosti? Místo tohodle zajímavýho, ale nesmyslnýho nesmyslu?
Nebo ten nesmysl pracuje s jakýmakoliv tlumičema? ooole... jako je to zajímavej system, to jo, ale nikdo ho asi nikdy nevyužil a nevyužije

K čemu tedy je?
Tohle mě překvapilo... já sem naoplátku překvapil strejdu tim, že sem mu sklopil zrcátka... myslel si že to nejde

skrytej čudlík

... co člověk neobjeví
Co mě pobavilo, navigace fakt jako retro

display tak akorát na kameru na couvání fain... a hustota, autoradio na kazety! a CD... bluetooth nikde

ale ta retro navigace a kazety wow
oldschool...

Ale úplně nejvíc mě strejda dostal kelímkama od coly... v loketní opěrce

řikám co to tu máš za bordel? Ses už zabydlel koukám

Džus, mlíko, cooože

No to je praktický... když potřebuju zadarmo kolu, nebo pití, tak parknu LandCruisera a dojdu si natočit bezednej kelímek

No tyyyyy vole

Ty si hustej

No já zase beru bigmacky jen když je jeden zdarma

njn

jinak mi nechutnaj

Dobrý den, kupon 1 neboooo 2x kupon 1

jsme češi že

samotnej bigmack mi nechutná, jen když jsou 2

Aleee vozit si kelímky bezedný oleeee

tak to je výborná blbina

no proč se nenapojit gratis že

tohle mě nenapadlo... asi to je tim že si nikdy pití nedávám... kurfa vozit si bezedný kelímky

neeee

Dobrý den, kontrola kelímku... no my jen kontrolujeme jestli váš bezdný kelímek neni prošlý
a helemese vzduchový měchy... to bude asi toto

Nic... tajné

je to ale pěkná pikačovina... nedá se poznat rozdíl mezi normal LC120 bez měchů a s--- ani náááhodou

totožný. Takže co je to za komedii...
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 62&t=39451