EV mode ma rozne sposoby spravania - obecne sa sprava tak ze pri zapnutom EV mode ide za predpokladu nabitej baterie na elektrinu - ale iba 33km/h - akonahle prekonam tuto hranicu tak na studeno zapina motor, pri pustenom kureni - zapina motor - ak je kurenie vypnute a motor zohriaty, niekedy dokaze ist do 49km/h a potom zapina motor - inokedy vypise pri 33km/h ze vypina EV kvoli rychlosti - ale aj tak pokracuje na elektrinu

rychlost do 49km/h sa mi podarilo dosiahnut vypnutim EKO a naslednym zapnutim EV pri takmer plnej baterke a vypnutom kureni.
Zo skusenosti pozorujem ze pri normalnej jazde, zohriatom motore, a vonkajsej teplote cca 5stupnov auto po ubrati plynu pred dedinou prepina na elektrinu pri 75km/h - akakolvek rychlost nad je uz vzdy za asistencie benzinu.
bezne jazdim v EKO mode, kurenie na cca 21 stupnov, auto mam od zimy, takze viac ako 8 stupnov zatial nezazilo, neviem ci sa toto spravanie zmeni ked bude teplo.
Pri sucasnych mrazoch sa velmi neochotne prepina na elektrinu - pri kureni takmer vobec, spotreba vychadza do 5litrov.
pri dlhsom stati, napr.pri cakani pred domom na frajerku vzdy zapinam EV mod, aj za cenu toho ze mi postupne chladne interier a automaticka klima pomaly ubera na sile ventilatora, po rozbehnuti sa auto pri 33km/h zapina na benzin.
existuje nejaky sposob ako dosiahnut jazdu na elektrinu od 0 do 75 bez pouzitia benzinu ? dajme tomu az po vybitie baterie na klasicke dve palicky - kedy vzdy zapne benzin...
ako funguje Vas HSD system ? nejake triky a tipy ?
dakujem a snad ste ma pochopili