Jaký máte držák telefonu?
Jaký máte držák telefonu?
Jak jste vyřešili otázku umístění mobilu? Mám z druhého auta takový klasický s přísavkou na čelní sklo, ale s ohledem na hloubku palubní desky v previi (a asi nebude hrát roli generace) je v ní nepoužitelný. Tak hledám inspiraci 

█ Toyota Previa 2.4 VVT-i MY02 alias Kinderwagen
█ Subaru Forester 2.0 MY01 5MT alias Forejs
█Ex: Honda Civic 1.5 VTEC MY97 4D alias Chřestýš
Re: Jaký máte držák telefonu?
A kromě těch emocí, byl by k dispozici i nějaký věcný argument? 

Tím věcným argumentem jsem myslel nějaké rozumné zdůvodnění tvého původního tvrzení (nikoliv skutečnosti), což jsi nakonec udělal.
Rád bych podotknul, že čelní sklo není totéž, jako zorné pole.
Odkaz funguje, ale nevím, jak to s tím souvisí.
Rád bych podotknul, že čelní sklo není totéž, jako zorné pole.
Odkaz funguje, ale nevím, jak to s tím souvisí.
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
To je jednoduché. Tato značka dělá držáky s přísavkou, která snad jediná drží přímo na palubce, bez ohledu na materiál palubky. Vyzkoušeno na Fabia II, Yeti FL 2016, Toyota Avensis T25 2004. Tak že za mne je to jedničkabiscuit píše:montovat jakejkoliv drzak na sklo je, nezlob se na me, hodno snad jen kretenasnad se te to nedotklo, nebylo to mysleno nijak zle
https://www.iottie.com/

Takhle, přece...
- Přílohy
-
- P1080623.JPG
- (230.35 KiB) Staženo 2275 x
Kořen slova Toyota je Toy!
Schválně jsem vyfotil, jak to mám v jiném autě. Opravdu máš pocit, že na tomto místě tou přísavkou zakrývám podstatnou část výhledu? Taky bych ho mohl mít umístěný tak, že si zakryju „výhled“ na kapotu - a pořád bude držák na skle (tedy půjde o skutek hodný kreténabiscuit píše:minimalne dolni cast urcite je. a popravde, jeste jsem nevidel nikoho, aby si tu uchylnost na husim krku dal nahoru. omluv mou uminenost, ale vzdycky kdyz tohle vidim, tak rostu.

No nic, tvou umíněnost omlouvám a ty zase odpusť moji alergickou reakci na zevšeobecňování

Člověče, sem bych si to nedal, krylo by mi to výhled. S ohledem na výše napsané asi zním jako schizofrenik, ale Previa má úplně jiné proporce řidičova pracoviště než Forester a levým dolním rohem čelního skla vidím úplně něco jiného.Tomiq píše:Takhle, přece...
Mně se nejvíc zamlouvá místo, kde ty máš modulek od LPG (jestli dobře vidím). Zatím vozím mobil na dlouhém husokrkovém držáku, co je ukotvený v 12V zásuvce, ale časem asi upgraduju.
- Přílohy
-
- img_20171221_083152.jpg
- (82.15 KiB) Staženo 2118 x
Tohleto přece nezakrývá výhled vůbec. Není to foceno z perspektivy řidiče. A není to držák, ale jen otevřená přihrádka a do ní telefon vzpříčen.maslisko píše:Člověče, sem bych si to nedal, krylo by mi to výhled. S ohledem na výše napsané asi zním jako schizofrenik, ale Previa má úplně jiné proporce řidičova pracoviště než Forester a levým dolním rohem čelního skla vidím úplně něco jiného.
Mně se nejvíc zamlouvá místo, kde ty máš modulek od LPG (jestli dobře vidím). Zatím vozím mobil na dlouhém husokrkovém držáku, co je ukotvený v 12V zásuvce, ale časem asi upgraduju.
Kořen slova Toyota je Toy!
A jo, s tou perspektivou máš pravdu, neuvědomil jsem si. Přihrádku jsem rozpoznal