Trochu genezy:
Kedze sme so zenou akurat zvazovali z "rodinnych dovodov" nejake ojazdene kombi (viacmenej ceed, oktavia) - max 3 roky, tak som narazil takisto na Auris Touring HSD 2016/15.000km za nejakych 18.000€ v Executive vybave, co sa samozrejme nedalo porovnat s vybavou Skody a KIA v danych cenovych hladinach. Auto vsak predali v priebehu 3 dni a cena noveho Aurisu Touring Executive toho casu je 24.780.
Pocas novembra (vramci Black Friday 10.11.) ma Toyota celkom slusnu akciu (cz) na "400 modelov", pri Auris TS HSD s metalizou vyjde 21.810€ - zlava 3.500€
Na socialnych sietach som sa vsak docital, ze niektore modely boli uz vypredane (rezervovane) pred zactim akcie a Auris (TS) HSD uz nebol. Toyota sa vsak rozhodla, ze akciu rozsiri nad ramec 400 aut a tak sa daju auta aj objednat, dokedy - netusim. K danej akcii mi uz predajca nevedel spustit nic z ceny (vraj tam maju az trapnu marzu), da sa vsak dat nejaka vybava (+gumene rohoze, povinna vybava, VIN print) zdarma.
K tomu navyse od piatku 10.11. je akcia na PZP+HP (Optimal+) od Allianz zdarma na 1 rok pri platbe v hotovosti (financovanie cez tretiu strany), pripadne Toyota kredit 50% + 3roky/425€ v ktorej je poistka Komplet+. V oboch pripadoch 5%/min.150€
Ziadne Auris TS HSD na Slovensku nie su, takze termin dodania 1/2018.
Objednane.