Dobrý den všem, prosím Vás o pár rad k mému autu.
Už nějaký čas mám na Ravce problém, který se pokusím nějak ve zkratce popsat.
Když auto po nastartování a normální jízdě po chvíli vytočím nad 2500 otáček, auto začne umírat...otáčky klesají až musím podřazovat, podřazovat auto odstavit chcípnout..poté už jedu a můžu točit kolik chci.
Někdy musím chcípnout nastartovat a provést toto ještě jednou, někdy ne..
Zkrátka motor po vytočení nad 2500 otáček prostě ztratí výkon..po znovu nastartování už se mi to nestane..na diagnostice nic nenalezeno.
Nemám nejmenší tušení čím by to mohlo být..nově rozvody + turbo.
Rv 2002, najeto 250 000 4x4 D.
A moje druhá prosba...přestal mi svítit xenon, důvod zjištěn, ale jelikož jsem už tak auto koupil a netuším tak co a kde to mám koupit..jednoduše nevím název toho zařízení, nicméně je to toto, ale potřebju to sehnat v ČR..
https://www.google.cz/search?q=ballast+ ... 6LVJrqtrM:
Jen kdyby byl někdo tak ochotný a dokázal mi říci co to je za krabičku..pod čím to hledat na českém trhu.¨
Moc děkuji
Aktuálně nejvíc hoří to světlo...všem děkuji za pomoc
Světla + motor.
Re: Světla + motor.
EDIT: Tu krabičku jsem již našel, tak kdyby měl někdo nějaké podobné zkušenosti k tomu ztrácení výkonu .Stepos88 píše:Dobrý den všem, prosím Vás o pár rad k mému autu.
Už nějaký čas mám na Ravce problém, který se pokusím nějak ve zkratce popsat.
Když auto po nastartování a normální jízdě po chvíli vytočím nad 2500 otáček, auto začne umírat...otáčky klesají až musím podřazovat, podřazovat auto odstavit chcípnout..poté už jedu a můžu točit kolik chci.
Někdy musím chcípnout nastartovat a provést toto ještě jednou, někdy ne..
Zkrátka motor po vytočení nad 2500 otáček prostě ztratí výkon..po znovu nastartování už se mi to nestane..na diagnostice nic nenalezeno.
Nemám nejmenší tušení čím by to mohlo být..nově rozvody + turbo.
Rv 2002, najeto 250 000 4x4 D.
A moje druhá prosba...přestal mi svítit xenon, důvod zjištěn, ale jelikož jsem už tak auto koupil a netuším tak co a kde to mám koupit..jednoduše nevím název toho zařízení, nicméně je to toto, ale potřebju to sehnat v ČR..
https://www.google.cz/search?q=ballast+ ... 6LVJrqtrM:
Jen kdyby byl někdo tak ochotný a dokázal mi říci co to je za krabičku..pod čím to hledat na českém trhu.¨
Moc děkuji
Aktuálně nejvíc hoří to světlo...všem děkuji za pomoc