Pískání motoru? Kvileni za jízdy
Pískání motoru? Kvileni za jízdy
Ahoj, mam 14 dni funglovku a již ve čtvrtek jdu na servis s brzdami. Ted ale k tématu, pri jízdě jsem si dnes všiml, ze kdyz je auto nastartovane a nepohybuje se tak je klid. Kdyz se auto rozjede je slyšet takové pískání a to nemusim ani brzdit, proste za jízdy at jedu rychleji nebo pomaleji tak furt to kvili :/ nejake nápady prosim? 1.8 hybrid
Re: Pískání motoru? Kvileni za jízdy
hlučné brzdy jsem řešil na záruku, ale až tak po cca 4 tis km, nové brzdy si musejí sednout správně zajet. Možná bych počkal a pokud to nedá pokoj tak to řešil. Stejně to akorát rozeberou, možná promažou a dají zpět. Co mám info přímo z Toyoty tak se v určité době používali komponenty co vykazovaly tyto problémy, moje auto je vyrobené v roce 2016 a bylo mne řečeno, že tam mám to nejnovější a že se nic měnit nebude jelikož tam dají zase to samé. Nicméně nyní již mám s brzdami pokoj. To slabounké "pískání" když se na to zaměřím tak slyším u hybridu také, beru to jako normální projev a opravdu musím se na to zaměřit a mít vypnuté rádio
, já to neřeším.

Toyota Corolla TS Hybrid 2.0 Selection
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )
Neni to jen zvuk elektromotoru nebo nejakejch tech komponent hybridniho systemu? To bych rek je normalni.
RAV4 HSD FWD
No mne dnes řekli, ze uz měnili borcoj brzdy 4x jak kotouče tak i destičky. Takze neni divu
.. co se týká toho pískání tak si toho všimla manželka, tak jsem si vypnul radio a otevřel okénko a fakt ze to pískalo. Sice slabounce, ale je to slyset.. díky borci 

Mám hybrid 2016 a taky to slyším při vypnutém rádiu a staženém okénku. Takže asi standard, no.