pomoc lamda sonda
pomoc lamda sonda
Cus kluci potreboval bych prosimvas poradit.Delal jsem generalku motoru a vyndal jsem lamda sondu.Koupil jsem univerzalni se ctyrma kabelama ale bez koncovejch konektoru.Potreboval bych vedet jak to ma bejt zapojeny,jakej kebel s lamdy prijde na kabel na svazku na aute.Ja mam na lamde tyhle barvy:cernej,bilej,bilej,sedivej.Diky za pomoc
pomoc lamda sonda
Diky moc ale moc mi to nepomohlo.me nesouhlasej barevne kabeli co mam v motoru na svazku.Jsou tam tyhle barvy:bila,ruzova,hneda,cerna a na tech kabelech jsou jeste barevny tecky treba na ruzovim je cervana tecka na hnedym je modra tecka a na cernym je cervena tecka na bilim nic neni vypada to jako original.tak mi prosim poradte jakej kebel prijde k sobe kdyz na lamde mam bilej,bilej,cernej a sedivej kabel diky
pomoc lamda sonda
Nikdo nevite jak to ma bejt zapojeny?
pomoc lamda sonda
Pomohlo by mi kdybi jste se nekdo podival jak mate zapojenou vy lamdu,nebo to vyfotil.Opravdu to dost specha dekuju moc
pomoc lamda sonda
Mam Toyotu Celicu 2.0 16V GTI R.V.91
pomoc lamda sonda
jeste jsem zapomnel typ motoru ten je:3S-GE
ted sem se pokousel ji vyndat.no teda neco tak debilniho sem nevidel.neda se tam vubec dostat.srouby uz nejsou sestrihrany ale kulaty
) a pres ten debilni plisek tam nejde narvat ani klic...
tusim ze cernej byl do ECU,sedej je urcite kostra a ty bily dva si ted nepamatuju musel bych zpatky k tomu..
k cemu je u lambdy dratek na predehrev?

tusim ze cernej byl do ECU,sedej je urcite kostra a ty bily dva si ted nepamatuju musel bych zpatky k tomu..
k cemu je u lambdy dratek na predehrev?
- vendys
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
http://www.celicatech.com/vfewdsou/1990 ... gcntrl.pdf
je to na strane 59, stačilo trochu hledat.
http://img408.imageshack.us/my.php?imag ... 885tp7.jpg
Teď už ti to snad bude jasné jen na vysvětlenou kabelový svazek v autě:
Hnědá - uzemnění signálu
Bílá - signál pro ŘJ
Růžová (s černým proužkem) a černá (s žlutým prožkem) jsou vyhřívání, ty propojíš (každý zvlášť) s jedním bílým co máš na nové lambdě.
Vyhřívání je tam proto, že lambda potřeba mít určitou provozní teplotu a tak je v ní ohřev, aby se teplota mohla udržovat i za různých provozních podmínek.
je to na strane 59, stačilo trochu hledat.
http://img408.imageshack.us/my.php?imag ... 885tp7.jpg
Teď už ti to snad bude jasné jen na vysvětlenou kabelový svazek v autě:
Hnědá - uzemnění signálu
Bílá - signál pro ŘJ
Růžová (s černým proužkem) a černá (s žlutým prožkem) jsou vyhřívání, ty propojíš (každý zvlášť) s jedním bílým co máš na nové lambdě.
Vyhřívání je tam proto, že lambda potřeba mít určitou provozní teplotu a tak je v ní ohřev, aby se teplota mohla udržovat i za různých provozních podmínek.
Toyota Celica 6.gen (ST202), 3S-GE 125kW
pomoc lamda sonda
Diky moc uz je mi to jasny.
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
k čemu jsi se nemohl dostat? já se na lambdu dostanu vpoho, navíc teď mám celý výfuk dole a předek auta stojí na kozáchgreddy píše:ted sem se pokousel ji vyndat.no teda neco tak debilniho sem nevidel.neda se tam vubec dostat.srouby uz nejsou sestrihrany ale kulaty) a pres ten debilni plisek tam nejde narvat ani klic...

"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
a jak ji mas resenou? normalne zasroubouvanou do vyfuku a nic vic? ono je totiz mozny ze uz ji nekdo menil.protoze ta lambda vubec nebyla na zavit..ale byl tam prirubovej plisek kterej ve kterym byla narazena sonda a celej ten kus byl zasroubouvanej po stranach sroubkama do vyfuku ve kterym byla jen vyvrtana dira bez zavitu..proto to neslo sundat normalneCelerak2.0Gti píše:k čemu jsi se nemohl dostat? já se na lambdu dostanu vpoho, navíc teď mám celý výfuk dole a předek auta stojí na kozáchgreddy píše:ted sem se pokousel ji vyndat.no teda neco tak debilniho sem nevidel.neda se tam vubec dostat.srouby uz nejsou sestrihrany ale kulaty) a pres ten debilni plisek tam nejde narvat ani klic...
![]()
jinak teda doufám že ji mám ještě funkční, emise mě čekají za rok a něco