pomoc lamda sonda

vše ohledně modelové řady Celica
Petr 01
Manager Týmu

pomoc lamda sonda

Příspěvek od Petr 01 »

Cus kluci potreboval bych prosimvas poradit.Delal jsem generalku motoru a vyndal jsem lamda sondu.Koupil jsem univerzalni se ctyrma kabelama ale bez koncovejch konektoru.Potreboval bych vedet jak to ma bejt zapojeny,jakej kebel s lamdy prijde na kabel na svazku na aute.Ja mam na lamde tyhle barvy:cernej,bilej,bilej,sedivej.Diky za pomoc
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
kici
Navigátor

Příspěvek od kici »

Toyota Starlet jednacelatri Xli
Toyota Corolla E12
Yamaha XTZ660 Tenere
Petr 01
Manager Týmu

pomoc lamda sonda

Příspěvek od Petr 01 »

Diky moc ale moc mi to nepomohlo.me nesouhlasej barevne kabeli co mam v motoru na svazku.Jsou tam tyhle barvy:bila,ruzova,hneda,cerna a na tech kabelech jsou jeste barevny tecky treba na ruzovim je cervana tecka na hnedym je modra tecka a na cernym je cervena tecka na bilim nic neni vypada to jako original.tak mi prosim poradte jakej kebel prijde k sobe kdyz na lamde mam bilej,bilej,cernej a sedivej kabel diky
Petr 01
Manager Týmu

pomoc lamda sonda

Příspěvek od Petr 01 »

Nikdo nevite jak to ma bejt zapojeny?
Petr 01
Manager Týmu

pomoc lamda sonda

Příspěvek od Petr 01 »

Pomohlo by mi kdybi jste se nekdo podival jak mate zapojenou vy lamdu,nebo to vyfotil.Opravdu to dost specha dekuju moc
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

2 Petr 01: Napiš, co máš za auto, rok, obsah a typ motoru.
Obrázek
Petr 01
Manager Týmu

pomoc lamda sonda

Příspěvek od Petr 01 »

Mam Toyotu Celicu 2.0 16V GTI R.V.91
Petr 01
Manager Týmu

pomoc lamda sonda

Příspěvek od Petr 01 »

jeste jsem zapomnel typ motoru ten je:3S-GE
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

ted sem se pokousel ji vyndat.no teda neco tak debilniho sem nevidel.neda se tam vubec dostat.srouby uz nejsou sestrihrany ale kulaty :o) a pres ten debilni plisek tam nejde narvat ani klic...

tusim ze cernej byl do ECU,sedej je urcite kostra a ty bily dva si ted nepamatuju musel bych zpatky k tomu..

k cemu je u lambdy dratek na predehrev?
vendys
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vendys »

http://www.celicatech.com/vfewdsou/1990 ... gcntrl.pdf
je to na strane 59, stačilo trochu hledat.
http://img408.imageshack.us/my.php?imag ... 885tp7.jpg

Teď už ti to snad bude jasné jen na vysvětlenou kabelový svazek v autě:
Hnědá - uzemnění signálu
Bílá - signál pro ŘJ
Růžová (s černým proužkem) a černá (s žlutým prožkem) jsou vyhřívání, ty propojíš (každý zvlášť) s jedním bílým co máš na nové lambdě.

Vyhřívání je tam proto, že lambda potřeba mít určitou provozní teplotu a tak je v ní ohřev, aby se teplota mohla udržovat i za různých provozních podmínek.
Toyota Celica 6.gen (ST202), 3S-GE 125kW
Petr 01
Manager Týmu

pomoc lamda sonda

Příspěvek od Petr 01 »

Diky moc uz je mi to jasny.
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

tak uz ji mam vymenenou za univerzalni asi za 2000,-....byl sem na emisich a neproslo to..nevite proc? :( nez se mi urval kabel od vyhrivani tak to emisema normalne proslo pred cca 5 mesici.....rekli mi ze pry s tema univerzalnima nemaji dobre zkusenosti....
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

greddy píše:ted sem se pokousel ji vyndat.no teda neco tak debilniho sem nevidel.neda se tam vubec dostat.srouby uz nejsou sestrihrany ale kulaty :o) a pres ten debilni plisek tam nejde narvat ani klic...
k čemu jsi se nemohl dostat? já se na lambdu dostanu vpoho, navíc teď mám celý výfuk dole a předek auta stojí na kozách :D ;) jinak teda doufám že ji mám ještě funkční, emise mě čekají za rok a něco ;)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

Celerak2.0Gti píše:
greddy píše:ted sem se pokousel ji vyndat.no teda neco tak debilniho sem nevidel.neda se tam vubec dostat.srouby uz nejsou sestrihrany ale kulaty :o) a pres ten debilni plisek tam nejde narvat ani klic...
k čemu jsi se nemohl dostat? já se na lambdu dostanu vpoho, navíc teď mám celý výfuk dole a předek auta stojí na kozách :D ;) jinak teda doufám že ji mám ještě funkční, emise mě čekají za rok a něco ;)
a jak ji mas resenou? normalne zasroubouvanou do vyfuku a nic vic? ono je totiz mozny ze uz ji nekdo menil.protoze ta lambda vubec nebyla na zavit..ale byl tam prirubovej plisek kterej ve kterym byla narazena sonda a celej ten kus byl zasroubouvanej po stranach sroubkama do vyfuku ve kterym byla jen vyvrtana dira bez zavitu..proto to neslo sundat normalne
Odpovědět

Zpět na „Celica“