AURIS HYBRID Toyota Touch 2

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
OndrejB
Člen Týmu

AURIS HYBRID Toyota Touch 2

Příspěvek od OndrejB »

Zdravim vsetkych.

Stal som sa novym a mozem povedat ze velmi hrdym majitelom Toyota Auris Hybrid 11/2015. Auto ma najazdenych 20 000 km cele vyvonane za novotou.
Auticko pouzivam uz 2 tyzden a nemozem si ho vynachvalit co sa vsetkeho tyka pokoj v kabine je neopisatelny dcerka vzdy zaspi pri dlhsej jazde :)
Ale k veci, hladal som nejake navody na pripojenie k internetu a vselijakych srandiciek.
Skusal som sa napojit a nefunguje nic v podstate ani Toyota Mail. V Toyote som sa pytal ze preco nejde navigacia tak povedali ze to ma pripravu na Navigacku ale ze to treba nainstalovat a napojit na GPS Modul. Stoji to 900 Eur so vsetkym co auto ponuka.
Moja otazka je: Nemate niekto skusenosti s takouto doplnkovou instalaciou ci sa to neda zohnat niekde lacnejsie a ci mi ten Toyota Mail nefunguje koli tomu ze nemam v aute ten modul?

Dakujem za odpovede :)

Ondrej
Danny_Z
Člen Týmu

Re: AURIS HYBRID Toyota Touch 2

Příspěvek od Danny_Z »

Co vím, tak na první pohled to skutečně nepoznáš, ale v ceníku je navigace za 25.000,- Kč a skutečně je třeba to mít v základu (současný Executive) nebo pak doplnit GPS modul + aktivace SW.

O dobastlení mimo Toyotu nevím, neřešil jsem.
Toyota RAV4 (MY2020) Hybrid AWD Executive (+JBL +Skyview) Pearl-White
Bylo: Toyota Auris Touring Sports MY2017 Hybrid Executive modrá Denim
Odpovědět

Zpět na „Auris“