Ahojte, mám málo najeto, ale i tak mi příjde docela velký vakl v sedačce u řidiče ... nemá vliv na výšku sedadla nebo posun, kolejnice jsou napevno, ale vykle se to, jakoby to mělo najeto půl miliónů!!!
Co s tím!?? V toyotě mi řekli, že se s tím nedá nic dělat, že je to vlastnost toho sedadla... není tam nic na utažení!!?? koukal jsem po jincýh versech a taky mají vůli, ale né tam moc... nebyla my nějaké kutislká rada!?? O svářečce nechci ani slyšet
Toyota Avenis 1,8 VVTi, 2007
Toyota Corolla 2017 1,6 MT Trend+
Toyota Starlet 1,3i, 1997
Toyota Verso 1,8 VVTi, 2010
Toyota Corolla E12, 1.6 VVTi, 3HB, 2005
Toyota Corolla E10, 1,6 LXi, SD, 1995
Toyota Starlet 1,3i, 1993
j a p o n e c n a k o n e c
Moje Verso teda žádnej vakl nemá,tak je to spíš o tom,jak se to Turkovi povede.
Carina II (r.v.1989)
RAV 4 (1996)
SUZUKI LS 650 Savage (chopper) -2001
Corolla 1,4 HB (1999)
SUZUKI Grand Vitara 1,6 (2005)
Corolla Verso Sol 2,0 D4D (2004) AYGO 1.0 2010 Verso 1,6 Active (2013) MR2 SW20 (1991)
Pokud máš vůz v záruce, reklamuj nadměrnou vůli v sedačce. Žádej o sepsání reklamačního protokolu. To že ti technik v servise per huba něco tvrdí o vlasnosti sedačky je jenom snahou nezabývat se problémem. Když se mi něco nelíbilo ze strany autorizovaného servisu, minimálně jsem napsal do Prahy na TMCZ. Je pravdou, že v dobách minulých byl přístup Toyoty daleko vstřícnější a platilo, že spokojenost zázazníka je na prvním místě. Teď potřebuješ mít za sebou právníky minimálně DAS-ku.
Toyota Corolla E 12, 1,6 VVTi, 5HB, 05/2006 ex
Toyota Auris 1,6 Valvematic Luna, VSC+TRC, 5HB, červená 3R3, 06/2010
Toyota Yaris III, 1,0 VVTi Active 5HB červená 3P0, 08/2012 "Mixérik"
Taky mě sedačka sedí jak má....
Souhlasím s názorem trvat na reklamačním protokolu a odstranění závady.
Nedávno jsem měl blbou zkušenost s Toy CK a příjmací technik na mě zkoušel docela zajímavý triky-parchant.
Žigul 2105
Renault 5 GT Turbo 1985
Fanouš 1,3 1989
Opel Vectra 1,6i 1995
Octavia combi 1,6i 1999
Toyota Avensis Verso 2,0 4D4 2003
Toyota Verso 1,6D-4D 2015
mam verso 2 mesiac pomaly sa chystam napisat moje postrehy, a ked sedim na sedadle je to stabilne, ale vsimol som si ze ked ho posuvam nezatazene - stojim vonku tak sa to zda byt labilne ale inak nie. uvidime ako sa to casom bude menit.
no s toho co pises mi to pripipada, ako dalsie stadium toho co mam ja, je fakt ze to sedalao je vyzsie ako v beznom auta, ja ho mam v spodnej polohe,
ale pointa je v tom ze spolujazdcove to nerobi, pozeral som je tam namontovany drziak schranky/suflika pod sedadlom, ze by to tenj konstrukcii davalo lepsiu stabilitu?
A mozno s tym pri dizajne niekto ratal, a niekto dalsi usudil, ze pod soferom musi byt viac miesta pre nieco ine a tak to teraz nerdzia ako sa planovalo? ("planovat" je predsa odvodene od slova "plany"...)
Kazdopadne, z toho ako to reaguje mam pocit, ze ta strana blizsie ku dveram je labilna a ta druha drzi lepsie.
uvudzime, dame otazku v servise.
no u mě hlavně sedadlo spolujezdce není výškově stavitelný, takže je pevnejší. Nicméně, to sedadlo řidiče je celkem pevný, pokud se správně zaaretuje, ale po odjištění posuvu je, jakoby, zkroucený.
Já už si na to docela zvikl, ale jak si na to vzpomeu tak mi to zase s..e
Verso je 2010, tak záruku už nemám - proto nereklamuji v Toyotě..
kolejnice jsou napevno k podlaze - bez vaklu..
v kolejnicích vše sedí přesně a bez vaklu...
pak je něco pod samotným čalouněním - a to vakl má... jinými slovy, asi by to chtělo obnažit sedadla až na kostru a pak něco vykutit, přijde mi, že vakl je v tom zkloubení sedák a opěrák....
domníval jsem se, že už to tady někdo zkusil a má nějaké zkušenosti...
Toyota Avenis 1,8 VVTi, 2007
Toyota Corolla 2017 1,6 MT Trend+
Toyota Starlet 1,3i, 1997
Toyota Verso 1,8 VVTi, 2010
Toyota Corolla E12, 1.6 VVTi, 3HB, 2005
Toyota Corolla E10, 1,6 LXi, SD, 1995
Toyota Starlet 1,3i, 1993
j a p o n e c n a k o n e c
Zdravím Vás dámy a páni.
Tak som sa stal majiteľom Versa 1.6vvti r.v 2010. Zatiaľ sa len zoznamujem tak skúsenosti neposkytnem. Rád by som sa opýtal či to už niekto s vôľou na sedačke vodiča vyriešil, mne konkrétne sa vakluje operadlo čo je zatiaľ jediné negatívum ktoré som na aute objavil. Pasovala by do Versa nejaká sedačka z iného auta?
Vďaka za postrehy.
tiež ma štve (okrem iného) vôľa operadla vodiča aj spolujazdca. Skúšal to niekto reklamovať? Mám ročník 2017, na starej Zafire som mal operadlá pevné a oveľa lepšie sedadlá
Moje zatial drzi, je to 2017 30 000km.
jedine co zatial pozorujem su vybracie na spolujazdcovom sedadle, ked je prazdne, rozculuje me to ked idem po dialnici, chytit to rezoznaciu.
ale je to take jemne klikanie ziadna vola v uchyteni, nieco vo vnutri mozno okolo opierky hlavy.
Hej viem že končí. Mal som na myslí kúpu jazdenky.
Je to škoda mali tam dať hybrid a vyrábať ďalej. Ale všetci chcú dnes "SUV"...skúsim nejakého zámočníka na to sedadlo.