Odpověď dealera byla na snadě... no tak když vám to tam vadí a nevyhovuje, tak si budete muset připlatit za nejvyšší výbavu - tam je startování tlačítkem a je po problému!! Njn, řekl jsem si, těch 60 tisíc navíc bych jestě dal, ale za co!!?? za 17" kola s úzkorprofilovýma gumama? - děkuji nechci! Navigaci s aktulaizací map jen na 3 roky? - v dnešní době smartphonů? - děkuji nechci, polokožené sedačky ze syntetické kůže? na co!! - děkuji nechci, dále Bi-Led světlomety s ostřikovači a samonaklápěním? - na co? nechci!!!, chromované kliky dveří!? - co? nechci, parkovací asistent? atp. nechci nechci nechci nechci....
Chci jen to kouzelné startovací tlačitko - klidně i za těch 60 tisíc!! - Odpověď Toyota - NEJDE TO!!! Importér ma jasně dané stupně výbavy a nelze to kombinovat... Zasraný VW to umí!!!!
Tak si říkám... no tak nové auto asi nebude...Ale po dvou dnechjsem si řekl... zkusím ještě novou mazdu 3 - 2,0 skyactive 88kW - výbava challenge, musím říci - mnohem lepší jízdní vlastnosti něž Corolla, motor byť je 88kW dokáže nádherně jet - no ale elektronická ruční brzda (co když se to posere) a iStop system (při odbočovaní doleva na světelné křižovatce ve městě, kde jsme byl 2 v poradí, a dával přednost protijedoucím vozidlům, mi během odbočcovacího manévru 3 x nastartoval motor

P.S. zkoušel jsem i Auris - stejný problém... tak pojďte ještě zkusit Verso - a tam to bylo snad nejhorší!!! Prostě velmi nešťastný detail!!! Ale co by to bylo za auto, kdyby nemělo pověstnou pihu na kráse:-)