Corolla E18 LED SVETLOMETY

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
kostra
Člen Týmu

Corolla E18 LED SVETLOMETY

Příspěvek od kostra »

Koupil jsem COROLLU E18 . V bilé barvě(a bežove kuži) a jelikož je ve vybavě EXECUTIV má led svetlomety. Jsem z nich ale docela rozčarován misto aby svitily poradne na silnici tak osvetlují více boky do vyšky .
Což je hlavně nepříjemne pro protijedoucí řidiče. Byl jsem je nechat zkontrolovat již ve 3 toyotach a všade mi řekli ze jsou seřízeny podle predpisu. Pujčil jsem si auto manželky a vyskoušel jsem si ject v noci proti mé corolle a mohu s klidem říct ze ty tlumené svetla jsou hodně nepříjemné z větší dálky než z blizka.
Jinak ta corolla v té bilé a svetlé kuži je moc hezká
kostra
Člen Týmu

Re: Corolla E18 LED SVETLOMETY

Příspěvek od kostra »

Pokud by vas někoho něco napadlo dejte vedet a nebo jake mate zkušenosti se svetlometem vy. akadyz protijedoucí auta ne mě přestanou blikat že už je neoslnuji tak zase pro změnu nic nevidim ja sviti totiz tesne predemě :blush:
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

To skoro vypada, ze ti nechodi automatickej stelung kdyz nekdy sviti kamsi do hajzlu nekdy pred tebe.
RAV4 HSD FWD
Paul
Člen Týmu

Příspěvek od Paul »

Bývá to časté. Běžně svítí skvěle na silnici a fungují bezchybně.
ts1990
Manager Týmu

Příspěvek od ts1990 »

Corolla ma projektor u ledek? Pokud ano, tak je nech snizit dle regloskopu treba na STK..samotny vykon origo LED me u Toyoty zklamal...nevim, kolik presne cipu a v jakem rozlozeni pouzivaji, zda jen v horni casti nebo jen horizontal, presto pokud je system jako u konkurence, tak se neni cemu divit...proto nekde se pouziva dvouprojektor na kazde strane a to jeden na horizontalni a druhy na vertikalni smer asi z duvodu uchlazeni a celkove zivotnosti svetla.
Paul
Člen Týmu

Příspěvek od Paul »

U třech prodejců ? To se mi nezdá.

Můžeš to nějak natočit nebo odfotit ? Mě svítí naprosto parádně a přesně tam, kam mají. A rozhodně neoslňující. Naopak, díky automatické regulaci to nehrozí.
ts1990
Manager Týmu

Příspěvek od ts1990 »

Z vyroby to chodi ruzne vyakove serizene...zni to jako nesmysl, ale je to tak..pak clovek potkava origo xenony nebo ledky a muzou oslnovat, protoze jsou nastaveny pomerne vysoko, ono automaticka vyskova regulace ma sve vyhody, ale pokud je nastaveny sklon vyse, pak pri kazdem zhoupnuti muze oalnit neprijemne
Odpovědět

Zpět na „Corolla“