Děkuji

U mé měsíc staré Corolly Trend+ žádné led osvětlení před spolujezdcem není, přijde mi, že to dávají až do verze Executive, nebo je u mě něco špatně.hanes73 píše:Zdravím, souhlas, svítí modré světlo nad palubní schránkou, přesně, jak je na reklamní fotografii. Osobně ověřeno.
Tlačítka přepínání mezi levým a pravým zrcátkem jsou osvětlená. Co se týká tlačítek vyhřívání sedaček, je osvětlen středový symbol výhřevu, nad a pod je oranžová dioda, která svítí až ve chvíli, kdy je kolébkový spínač v určité poloze, dle inzenity výhřevu.Honza_S píše:Bohužel nefunguje ani pokud zapnu normálně světla, ještě zkontroluji, jestli tam to osvětlení je vůbec natažené.
Btw. svítí Vám tlačítka nad nastavením sklonu zrcátek, myslím tím tlačítko přepínání mezi levým a pravým zrcátkem? A také u tlačítek vyhřívání sedaček není osvětlená intenzita výhřevu, máte to stejně?
Díky.
Jen 12dni?tak to se mas. Mne rikali ze je to tak tri mesice ale nastesti meli uz par coroll ve fronte tak to stacilo jen prekonfigurovat a bude driv. Vse kvuli tomu automatu jinak je pravda ze skladovky s manualem asi meli nekde...Martin_ píše:Ahoj, dodací doba je v mém případě 12 dní