Toyota corola verso 85kw,2.0 D4D
Toyota corola verso 85kw,2.0 D4D
Ahoj potřeboval bych poradit během jízdy přestane táhnout a nemá výkon i když zastavím a nastartuju znova na diagnostiku jdu v týdnu
Re: Toyota corola verso 85kw,2.0 D4D
Většinou to zazlobi na dálnici při stejný rychlosti
Hm.... No jo... Je to stále možné.
pokud teda stálá rychlost není 180. 

Back in Czech.
To zrovna ne ale těch 130 taky jsem se tady dočetl že se rožnou nějakÿ kontrolky a mě nic
Nic? Vůbec nic a jen to nejede? To by ti ale běžná diagnostika asi nic moc neřekla. Vše by bylo v pořádku...
Back in Czech.
Ne vůbec nic se nerožne proto je mi to divný
A nevypadava ti hadice od turba? Zkontrolovals sponku hadice a vůbec, že vše drží jak má a kde má?
Back in Czech.
.na to jsem se zrovna nedíval ale měl jsem sundanej kryt motoru a mrkal jsem na ty scv ventily toho bych si asi vsiml že je vypadená hadice a ten scv ventil tam mám jenom jeden delší
Hadice by sis všiml kdyby byla spadla, ale ne když bude jen povolená. Ona se drží zatraceně blízko.. No uvidíš co bude na diago.
Back in Czech.
A když se to vzpamatuje tak to dost zakouří jinak to nekouří vubec
Díky za rady
Hmmm...zakouri... Vstrikovace jsou v pořádku? Jak to jde do max otáček?
Back in Czech.
O vstřikovačích toho moc nevím ale vím že auto bylo servisovaný mám to po prvním majitelovy a do otáček když to zrovna šlape tak bez problému
Na diagnostice jediná závada egr,divný jim bylo že nesvítí kontrolka tak mě bylo řečeno že to muže být mechanická závada proto se nerožne tak zítra demontáž a vyčistění a doufám že to bude cajk
Nějakej tip jak čistit a čím?
Nějakej tip jak čistit a čím?