Dobry den,
dufam ze sa na mna nenahnevaju niektori "ultrafans" toyoty ale potrebujem s poradit ohladom kupy- po dlhom zvazovani som vyselektoval tieto 2 auta a prosim Vam o nejake pripomieky, resp. skusenosti s tymito znackami.
voprad dakujem
Toyota Rav D-4D vs. Hyundai Santa fee Dynamic 2,2
No nevím,jestli to jsou poslední typy,nebo předchozí modely.
Nové Snata Fé je větší a vypadá povedeně,ale jen vypadá. Už jen při zabouchnutí dveří zevnitř. Jinak známej zatím s ní je spokojenej.
Ravka je menší,ale ten pocit z toho auta (ne na první dojem) je úplně jiný. Preciznější, jízda je jistější....
...ale toto je otázka subjektivních pocitů,je nutné se v obou povozit a ošahat.
No a rozdíl ve kvalitě je jasný,že!
Nové Snata Fé je větší a vypadá povedeně,ale jen vypadá. Už jen při zabouchnutí dveří zevnitř. Jinak známej zatím s ní je spokojenej.
Ravka je menší,ale ten pocit z toho auta (ne na první dojem) je úplně jiný. Preciznější, jízda je jistější....
...ale toto je otázka subjektivních pocitů,je nutné se v obou povozit a ošahat.
No a rozdíl ve kvalitě je jasný,že!
Toyota Corolla 1,4 97´ liftback
tuning originál TTE
tuning originál TTE
Obávám se,že na to jsou ty auta moc mladé,aby byly takovéto zkušenosti.
Já nějak nejsem zastánce Hyundai (dřívější problémy s kvalitou),ale jak jsem viděl nové Santa Fé v černé metalíze,tak jsem se aj otočil!!
Ale má to motory s Renaultu a tak vím, že soused měl problémy s 2.2Dci. Měl turbo v háji a neuznaly mu reklamaci po roce,ale bylo to v nové Laguně.......
Náhradní díly vyjdou na stejno,ale jestli vydrží.....
Koukni na web club Hyundai
http://www.hyundaiclub.net/viewforum.php?f=10
Ještě by tedy mohla být ve hře nová Grand Vitara,né?
[/url]
Já nějak nejsem zastánce Hyundai (dřívější problémy s kvalitou),ale jak jsem viděl nové Santa Fé v černé metalíze,tak jsem se aj otočil!!
Ale má to motory s Renaultu a tak vím, že soused měl problémy s 2.2Dci. Měl turbo v háji a neuznaly mu reklamaci po roce,ale bylo to v nové Laguně.......
Náhradní díly vyjdou na stejno,ale jestli vydrží.....
Koukni na web club Hyundai
http://www.hyundaiclub.net/viewforum.php?f=10
Ještě by tedy mohla být ve hře nová Grand Vitara,né?
[/url]
Naposledy upravil(a) Jolly dne úte 13.03.2007, 22:04, celkem upraveno 1 x.
tuning originál TTE
tuning originál TTE
Dneska jsem jezdil kámošovou Santa Fe 2.2 Crdi. Úrověň výbavy neznám,asi kromě navigace vše....
2.2 táhne dost dobře skoro jak motor 1.6 - 1.8 benzín a je celkem dobře odhlučněný. Celkem stabilní, dříve v zatáčce vyletím já ze sedačky,než auto ze stopy ( jde o koženou sedačku bez vyššího bočního vedení ). Volant by mohl být víc v poloze svislé,než je (poloha je spíše vodorovně jak u dodávek).
Ale jinak slušné povození a za ty prachy......
To chce pak rovnou skočit do Ravky a musí být rozhodnuto ve výběru,ne?
2.2 táhne dost dobře skoro jak motor 1.6 - 1.8 benzín a je celkem dobře odhlučněný. Celkem stabilní, dříve v zatáčce vyletím já ze sedačky,než auto ze stopy ( jde o koženou sedačku bez vyššího bočního vedení ). Volant by mohl být víc v poloze svislé,než je (poloha je spíše vodorovně jak u dodávek).
Ale jinak slušné povození a za ty prachy......
To chce pak rovnou skočit do Ravky a musí být rozhodnuto ve výběru,ne?
tuning originál TTE
tuning originál TTE
No tiez si myslim,ze skor opacne,ako ombre spominal..ombre píše:Není to náhodou obráceně?Jolly píše:Volant by mohl být víc v poloze svislé,než je (poloha je spíše vodorovně jak u dodávek).
Toyota Corolla 1.3,55kW,4E-FE,1996,hatchback
A raz snad Ave lift...Stalo sa uz davnejsie:
Toyota Avensis Lift 3S-FE,2.0,16V,94kW,r.v.98
A raz snad Ave lift...Stalo sa uz davnejsie:
Toyota Avensis Lift 3S-FE,2.0,16V,94kW,r.v.98