FUEL error

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

FUEL error

Příspěvek od folik »

Ahoj,

4g. má rezervu 10l na 15 by to melo problikavat. Jednou jsem to fakt zkousel a benzin mi dosel (no proste kdyz to zaclo škubat) uz po nakych 80. Nebral jsem na to nak zretel, 80 je dost, asi jsem jel jak prase, rikal jsem si. Nu, ale pak kdyz jsem nemel prachy a musel jet zas na rezervu, tak najednou cuk cuk blaf po 50 km! Bylo to ale v kopci, tak jsem jako usoudil ze to bylo tim. Ale nedavno jedu a udela to cuk cuk (stratí výkon, jak kdyby nekdo dal spunt do benzinový hadicky, ale nak se to rozcukalo, rikam si co to kua je vdyt jedu na rezervu 10km. No a jel jsem furt dal a po 20km se to na hlavnim tahu na černák na me vysralo :(. Mel jsem v kanistru benzín (asi 3litry), tak to tam naklopim, vypojim baterku, prepojim kabely. Blaf chytlo to... "hurá".. zdesení je za 2min kdy to samí, jako by se ucpala hadice, otacky dolu, neutral, a zhasne motor. Todle se opakovalo cestou na cernak 6x a mel jsem toho dost, pekne se potrenoval starter, a ja vrčel co to na me čelda zkouší. Kdyz jsem se zazrakem dokrdocal na cernak, vyhodil jednoho clovicka, rek jsem ze to risknu, a jel jsem zpet na jizni mesto. Uz se to zdálo OK, ale 2x to cestou tam zgeblo. Tentokrat nastartovat to byl fakt mega problem (jak kdyby neco bylo ucpany). Druhej den mi nedalo, chtel jsem si vymenit paliv. filtr, ale na rampe bylo plno, tak jsem rek ze to zkusim projet... No a jelo to pekne, no problmo, tak jsem to testoval, jezdil jezdil, zkusil tu rezervu a po 35km od prvniho rozsvicení hladovýho oka zase chcíp. Tetokrat to neslo vubec nahodit.Mel jsem stesti ze se mi to stalo u jednoho parkoviste. Prijedu tam s 5L benzinem, a zase vsechno slape na dratkách a hezky jede.

-proste kdyz je dost benzínu jedeto, ale driv to fak jezdilo dlouho dlouho na rezervu, ted nemam ani rucku poradne na Empty a auto je kaput.

-otazka moje zní:1) je mozný že je to jen palivovým filtrem (tzn vymena a bude to gut?)

-čelda nema moc rada jizdu na rezervu, ale todle neni normalní...

- 2) není treba v háji plovák na ukazovaní benzínu v nadrzi?

- 3) není treba v nadrzi tolik bordelu, ze pri malým mnozství benzínu si to nasaje a blaf. Ale kdyz se prileje benzin jede zase vsechno jak ma. :?

Díky kdyztak za rady (jestli naky budou :P )

folikk :wink:
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

mal som celdu 4-gen,,, a na rezervu sa dalo v pohode najazdit okolo 70km,,, tvoj problem,,, asi nebude v bordeli v nadrzi,,bo ked dolejes benzin tak to ide,,aj ked je mozne,,ze sa to rozriedi a ide to,,ale to by fest zasralo filter,,,, treba urobit jednu skusku,,, co som robil aj ja,,, treba odpojit hadicu privodnu do zmiesavaca,,a opatrne do handry ju zabalit,,,a a skusit zastartovat,,, ale bacha,,, ked ti niekde preraza iskra,,tak sa to moze zapalit,,, ale je to dobry test,,,ked ti chcipne akoze je konec s benzinom,,, tak takto vyskusas ci je to ozaj tym,,, nemusis vela startovat,,,len trocha,,, mozu nastat len dve situacie,,,bud ozaj nemas nic v nadrzi,,,alebo tam je,,a problem bude tudiz niekde inde,,,kazdopadne tym vylucis nieco,,,
Jakuza
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakuza »

hlavne neni moc dobry vyjizdet nadrz uplne do sucha.. :) dyt je prece jedno kdyz vidis ze ti dochazi benzin tak ho vzit ted nebo az ti dojde.. vidim ze je malo, tak to vemu (stejne se tomu nevyhnes)
http://www.hifonics.cz/

MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash :-(
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

skus este jednu vec.... skus vycistit nadrz,,,
Odpovědět