Zdravím,
mám P II bez navigace, zajímalo by mě, jestli existuje nějaká možnost, jak zobrazovat navigaci z telefonu (Android 4, 6,..) do středového panelu.
Přijde mi škoda mít jeden velký středový panel a nad ním držák s telefonem a navigací..
Nebo máte nějaké jiné osvědčené řešení?
Díky
Prius II - miracast?
Re: Prius II - miracast?
Ja to resim jak pises - mam navigaci zvlast danou nad displayem:)
Podstatne ale je, ze si nemyslim, ze by ti nejak pomohlo zobrazovat navigaci na displayi. PROTOZE: verze s navigaci ma display o rozliseni 800 x 480px, coz je takovy uchazejici standard, jenze verze bez navigace ma display o rozliseni jen 400 x 234 px. snad jsem to dohledal spravne
tudiz i kdyby se ti to povedlo, navigace by byla vzhledem k velikosti pismen a rozliseni temer necitelna:(
Podstatne ale je, ze si nemyslim, ze by ti nejak pomohlo zobrazovat navigaci na displayi. PROTOZE: verze s navigaci ma display o rozliseni 800 x 480px, coz je takovy uchazejici standard, jenze verze bez navigace ma display o rozliseni jen 400 x 234 px. snad jsem to dohledal spravne
tudiz i kdyby se ti to povedlo, navigace by byla vzhledem k velikosti pismen a rozliseni temer necitelna:(
Prius II 2008
Ona navigace na PII vůbec je katastrofa.Do dnes jsem se ji nenaučil využívat právě pro její nedokonalost.Navigaci řeším mobilem Nokia a jelikož mám spárováno přes blůtut kvůli hendsfrý,tak se mi v zapnutém audiu s nepatrným zpožděním opakují hlášky z navigace mobilu.
Takže jde stlumit zvuk mobilu a poslouchat v radiu.
S obrazem to bude horší.Při nastavování párováni byla pouze volba použití zvukových přenosů,jak si matně vzpomínám.
Mapy v mobilu jsou stále aktuální s dobrým rozlišením,bohužel velikost displeje 4,5" není nic moc.
Takže jde stlumit zvuk mobilu a poslouchat v radiu.
S obrazem to bude horší.Při nastavování párováni byla pouze volba použití zvukových přenosů,jak si matně vzpomínám.
Mapy v mobilu jsou stále aktuální s dobrým rozlišením,bohužel velikost displeje 4,5" není nic moc.
PRIUS II.G 2008
Stejná zkušenost, navigace složitá a na zprovoznění bych nedal ani vorla, když potřebuju i ve staré Nokii, lepší, nehledě že dnes má skoro každý "placatý" telefon s navigací zdarma.......
Prius - ta obrazovka je droga 
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...

EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...