jarní bezpečnostní prohlídka v toyote

vše ohledně modelové řady Corolla
arcci
Řidič
Kontaktovat uživatele:

jarní bezpečnostní prohlídka v toyote

Příspěvek od arcci »

toyota dela jarni bezpecnostni prohlidku, nabidka nevipada zle
http://www.toyota.cz/own/servis/jarni_s ... /ukony.asp
arcci
corolla EE111 HB ; 1,3 4E-FE 99; 63 kW/5400
Honda JAZZ 1,4 / 73 kW ;i-VTEC 2009
arcci
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arcci »

tak jsem se na ni objednal a s překvapením (milým) jsem zjistil, že to trvá hodinu, jsem zvedav co všechno mi v pondělí doporučej vyměnit :)
arcci
Jolly
Řidič

Příspěvek od Jolly »

Taky se objednám,i když asi znám předem výsledek prohlídky :wink:
Toyota Corolla 1,4 97´ liftback
tuning originál TTE
dejavu
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Zítra

Příspěvek od dejavu »

taky jedu na prohlídku... Tak hned poreferuju...
arcci
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arcci »

Jolly píše:Taky se objednám,i když asi znám předem výsledek prohlídky :wink:
Myslíš, jako že znáš svýho mazlíka a že už předem víš co najdou nenajdou, nebo, že tě budou tlačit do nějaký opravy ?? :)
arcci
Jolly
Řidič

Příspěvek od Jolly »

arcci píše:
Jolly píše:Taky se objednám,i když asi znám předem výsledek prohlídky :wink:
Myslíš, jako že znáš svýho mazlíka a že už předem víš co najdou nenajdou, nebo, že tě budou tlačit do nějaký opravy ?? :)
No jaké najdou nedostatky, to nevím, nebo jen slabě tuším, ale co ještě mi nabídnou vše vyměnit, to vím předem,že snad všechno (olej v převodovce - výměna; zvlněný kotouč - nové nebo stočení + desky; brzdová kapalina apod.),ať se jim těch 99 kč nějak vrátí,ne?
A tuším, že mně budou tlačit do protiúčtu na novou Toyotu.
Taková Corolla Verso 1.8VVTi s odpočtem DPH.... nebo Avensis kombi s tím samým motorem,to bych bral hned,ale kde na to vzít a nekrást :wink:
tuning originál TTE
saab
Věčnej rejpal

Příspěvek od saab »

Jolly píše: No jaké najdou nedostatky, to nevím, nebo jen slabě tuším, ale co ještě mi nabídnou vše vyměnit, to vím předem,že snad všechno (olej v převodovce - výměna; zvlněný kotouč - nové nebo stočení + desky; brzdová kapalina apod.),ať se jim těch 99 kč nějak vrátí,ne?
A tuším, že mně budou tlačit do protiúčtu na novou Toyotu.
Taková Corolla Verso 1.8VVTi s odpočtem DPH.... nebo Avensis kombi s tím samým motorem,to bych bral hned,ale kde na to vzít a nekrást :wink:
Tak já tam byl dneska s tímto výsledkem: brzdy špatné, utržené destičky, jednu mi dokonce ZDARMA vyměnili, dále únik oleje a vymlácený zadní stabilizátor.
Díky prohlídce vím, že nemusím zítra na STK, což mi ušetřilo peníze za opětovnou návštěvu STK.
Já to tedy hodnotím kladně. Bylo to v C+K Brno.
Avensis Combi 2.0 D-4D 85kW (11/2004)
Obrázek
rebelka.pet
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rebelka.pet »

:mad: já dnes byla u nás v Toyotě a tak se podíval do kalendáře a dřív jak za 2 týdny nemají čas,tak jsem zvědavá co mají na práci,že 2 týdny nebudou mít čas na jarní kontrolu.

Budu muset zajet do vedlejšího velkoměsta a zkusit to tam,jestli mě vemou dřív , ať vím co si nechat vyměnit/opravit. :D
arcci
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arcci »

Já jsem byl dneska ráno, s tímto výsledkem, máte orezlé přední kotouče, chtělo by to trochu stočit nebo vyměnit a přední destičky jsou na 30% tak až je trochu sjedete, tak přijdte a uděláme výměnu kotoučů a destiček najednou :). dále trochu orezlej vejfuk, ale na km a léta v normě, + prasklá přední parkovačka. takže jsem celkem spokojenej, na podzim koupim desky a hodim si je tam a bude ...
arcci
Jolly
Řidič

Příspěvek od Jolly »

Tak to mám za sebou. Výsledek je tento: podvozek potřebuje ošetřit proti korozi a u motoru přes gufero minimálně utíká olej ....
Servis nadstandartní, cítíte se jak majitel LEXUSU GS300...... TrendCar Olomouc má jednání fakt na úrovni. Nesvítí-li kontrolka,nebo žárovka, hned volají,zda jí můžou měnit.
Mohu jen doporučit :wink:
tuning originál TTE
Fikus
Manager Týmu

Příspěvek od Fikus »

tak to mámaké z krku. Zavolal jsem do Jihlavy a oni, prý jak se mi to hodí časově. Kontrola OK. Byl jsem u toho a s mechanikem jsem probral co bylo třeba. Akorát zatuhlejší desky ve třmenu. Pročistil, promazal. U 10 let starého auta konstatoval vše jako ready. Hned další mechanik co přišel z oběda chtěl auto koupit :twisted:
Ave 2002 - zlatá metal, liftback
Gabo
Řidič

Příspěvek od Gabo »

Fikus píše:tak to mámaké z krku. Zavolal jsem do Jihlavy a oni, prý jak se mi to hodí časově. Kontrola OK. Byl jsem u toho a s mechanikem jsem probral co bylo třeba. Akorát zatuhlejší desky ve třmenu. Pročistil, promazal. U 10 let starého auta konstatoval vše jako ready. Hned další mechanik co přišel z oběda chtěl auto koupit :twisted:
kolko ti zanho ponukol? Ak teda to nieje tajne :P
Toyota Auris TS Hybrid 2016
Fikus
Manager Týmu

Příspěvek od Fikus »

Dohodli by jsme se v rozmezí 90-100t. Říkali, že tahle auta se prakticky dědí, nebo prodávají v rodinách. Nejhorší na tom je, že má najeto 70t. a stále vypadá jak nová :cry: a já potřebuji kvůli rodině větší, ale až za rok :( (v zimě)
Mmj když jsem jel z toho servisu, tak volal strýc, že by měl taky zájem :P neuvěřitelná souhra náhod.
Ave 2002 - zlatá metal, liftback
LikeableBoy
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LikeableBoy »

Už jsem si taky zkusil jarní prohlídku, ale trvala celé dvě hodiny<Area>(jestli se neflákali?). Zjištěné závady: orezlé vnitřní chlazení kotoučů - doporučená výměna, ale ujistily mě, že na funkci to nemá vliv a můžu to udělat třeba až sjedu desky, ty mají 70%. Dále promáčklý poslední díl výfuku a na tom místě mírná koroze - také doporučená výměna. Jinak 100% stav a přáli mi šťastnou cestu a spousty dalších kilometrů :P .
"Karolínka Modroočko" Toyota Corolla 1,4 VVTi (71kW) LB 10/2001 -prodána
Ford Focus 1.6 TDCi (80kW) combi Titanium 10/2009
"Lvíček" Peugeot 307 SW 1.6 16V (80kW) 02/2003 6x airbag, digi klima, ESP+ASR, panorama, atd.
Sally
Člen Týmu

Příspěvek od Sally »

Tak jsem se byl taky přesvědčit, jestli je koupená corollka v pořádku, no a celkem mě potěšili. :D V Toyotě tsusho HK byli fajn a auto je prej v bezva stavu. Ještě teda scházej vyměnit rozvody, jsou tam původní a sice se maj měnit až po 90 000 km, ale zase snad každý čtyři roky. A jelikož už je toyotka deset let stará, tak si to zaslouží. V pondělí se jde nato, jen mě trošku zarazilo, že si ji tam chtěj do druhýho dne a že to prej trvá docela dost dlouho.. to snad vyndávaj motor :?: Jinak prohlídka za kilčo je fajn... :wink:
Obrázek
Toyota Corolla E10 1,4 16V EFI, 4E-FE, RV 1996

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Corolla“