Vana do kufru

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
františekhk
Člen Týmu

Vana do kufru

Příspěvek od františekhk »

Zdravím všechny,
tak jsem si přivezl nového Aurise TS, no jo chlubím se. Zatím nejeto jen pár set km a naprostá spokojenost. Takže moc prima autíčko.
Nakupuji nějaké vybavení a jelikož jsem z Ostravy a máme tu tento obchod http://www.auto-doplnky.com, chci si tam koupit vanu do kufru. Nicméně jsou tam dvě, dle mne totožné, ale podle popisu je jedna: s packet comfort - pro spodní část zavazadlového prostoru - Rezaw 231756 a druhá: model bez příplatku Premium, s packet comfort - Rezaw 231757
Neporadí někdo co to znamená?

Děkuji za případnou radu.
Franta
Auris TS 1,6 VVT-i Trend+ /2016
udo
Manager Týmu

Re: Vana do kufru

Příspěvek od udo »

Není to o dvojitém dně kufru (za příplatek)?
františekhk
Člen Týmu

udo píše:Není to o dvojitém dně kufru (za příplatek)?
Ne, není, obě jsou pro spodní dno.
bernyzlin
Člen Týmu

Příspěvek od bernyzlin »

františekhk píše:
udo píše:Není to o dvojitém dně kufru (za příplatek)?
Ne, není, obě jsou pro spodní dno.
chtěl jsem koupit vanu do Aurise v Autokelly bylo mi jasný že nedojde originál nebo něco extra, ale co došlo byla katastrofa ... bylo to tak zohlé že došlo normálně neforemný koryto něco mezi promáčknutým a pomuchlaným a nebylo to ani gumový prostě jak z pet láhve.
jimmi73
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jimmi73 »

ako píše UDO, tak je to o tom či máš v Aurise dvojité dno (vtedy je okraj vane nižší), alebo máš len klasické dno (vtedy je okraj vane vyšší), stačí si pozrieť do kufra, alebo podľa typu výbavy auta. Dvojité dno mali len najvyššie výbavy Aurisu.
C-HR 1,8 HSD
Auris TS 1,6 CVT
ex. Corolla Verso 1,8
ex. Carina E 1,6
Yaris 1,0
ToyotaP65
Člen Týmu

Příspěvek od ToyotaP65 »

Mám střední výbavu a je tam dvojité dno,vany jsem objednal tady http://www.autohotarek.cz/vany-do-kufru ... uris--2012 , opravdu gumové,nic tvrdého,skoro po dvou leech pořád jak nové,ale nevím jaký je rozdíl po facelitu 2015
Corolla SD TechStyle 1,6 automat 2019
Auris TS 1,6 2015-2019 ex
nissan tiida 2008 - pořád jezdí
nissan almera 2001-2008 ex
škoda 6x 1989-2001 ex
amulet
Navigátor

Příspěvek od amulet »

Ahoj, z linku, na který odkazoval ToyotaP65, je vidět, že rozdíl je v okrajích. Zatímco verze Premium přesně kopíruje tvar kufru, tak ta obyčejná verze ne tak přesně. Jestli to ovšem nějak ovlivňuje, jak pasuje do kufru, to nevím.
Já si totiž pořídil tu vanu na horní dno, tj. s těma "uchama". Pokud máš dvojité dno, tak ji jednoznačně doporučuji Výhoda je, že vana je měkká, takže i když si vyndáš ten dekl horního dna, tak ty "ucha" se ohnou" a vana je tak použitelná i do spodního dna. A ta vana s uchama je Premium, takže přesně sedí. Já jsem s ní spokojen a za ty peníze se vyplatí.
Toyota Auris TS 1.4 D-4D r.2014
Toyota Corolla Wagon 1.6 r.1998 (ex)
dum
Člen Týmu

Příspěvek od dum »

amulet píše:Ahoj, z linku, na který odkazoval ToyotaP65, je vidět, že rozdíl je v okrajích. Zatímco verze Premium přesně kopíruje tvar kufru, tak ta obyčejná verze ne tak přesně. Jestli to ovšem nějak ovlivňuje, jak pasuje do kufru, to nevím.
Já si totiž pořídil tu vanu na horní dno, tj. s těma "uchama". Pokud máš dvojité dno, tak ji jednoznačně doporučuji Výhoda je, že vana je měkká, takže i když si vyndáš ten dekl horního dna, tak ty "ucha" se ohnou" a vana je tak použitelná i do spodního dna. A ta vana s uchama je Premium, takže přesně sedí. Já jsem s ní spokojen a za ty peníze se vyplatí.
Zdravím já jsem kupoval v Ostravě a pasuje perfektně a materiál vypadá že je v pohodě a kvalitní,jsem s ní spokojený zde odkaz mám kombi rok 2015 executive:
http://www.auto-doplnky.com/gumova-vana ... 755-p24359
františekhk
Člen Týmu

dum píše:
amulet píše:Ahoj, z linku, na který odkazoval ToyotaP65, je vidět, že rozdíl je v okrajích. Zatímco verze Premium přesně kopíruje tvar kufru, tak ta obyčejná verze ne tak přesně. Jestli to ovšem nějak ovlivňuje, jak pasuje do kufru, to nevím.
Zdravím já jsem kupoval v Ostravě a pasuje perfektně a materiál vypadá že je v pohodě a kvalitní,jsem s ní spokojený zde odkaz mám kombi rok 2015 executive:
Ahoj,
a máš dvojité dno?
Díky.
dum
Člen Týmu

Příspěvek od dum »

františekhk píše:
dum píše:
Ahoj,
a máš dvojité dno?
Díky.

Ano mám dvojité dno,to ve výbavě executive je.
bernyzlin
Člen Týmu

Příspěvek od bernyzlin »

Možná off topic, ale díky tomuto vláknu jsem si objednal v tom obchodě vanu do Aurisu a přišla dobrá kvalita fakt guma oproti Autokelly. Takže materiálově mohu doporučit.
Odpovědět

Zpět na „Auris“