Auris hybrid topení
Auris hybrid topení
Ahoj , koupil jsem si Auris hybrid 1,8 rok 2014/1 ze Švédska a vždy jsem vlastnil jenom koncern , auto je super ale je to ve všem nezvyk mám takových pár dotazů.
1.Teďka končí záruka na konci roku lze prodloužit ?
2.Na hybrid je záruka 10 let že ?
3.Když jsem koupil auto ve Švédsku uvidí servisní historii v Čr ?
4.V autě je nezávislé topení Defy má někdo v autě taky ? Nevím jak to propojit s mobilem
5.Lze do auta nahrát za rozumný peníz češtinu ? Popř i zprovoznit navigaci ?
Děkuji
1.Teďka končí záruka na konci roku lze prodloužit ?
2.Na hybrid je záruka 10 let že ?
3.Když jsem koupil auto ve Švédsku uvidí servisní historii v Čr ?
4.V autě je nezávislé topení Defy má někdo v autě taky ? Nevím jak to propojit s mobilem
5.Lze do auta nahrát za rozumný peníz češtinu ? Popř i zprovoznit navigaci ?
Děkuji
Re: Auris hybrid topení
Navigaci ne ne ne....
Defu leda s pluginem ale kdo vi. Stejne to musi byt v elektrice, lepsi casovanou nebo nest zasuvku.
Zaruku jen vyhodis penize, protoze 10 let nebo 150k km je na hybridni pohon, nic jineho. V CR tvou hysterii ze swedska neuvidi.
Defu leda s pluginem ale kdo vi. Stejne to musi byt v elektrice, lepsi casovanou nebo nest zasuvku.
Zaruku jen vyhodis penize, protoze 10 let nebo 150k km je na hybridni pohon, nic jineho. V CR tvou hysterii ze swedska neuvidi.
Back in Czech.
S mobilom sa prepojit da...pozri stranku defa.com.... A tam controlunits.... Warmup link...Mam v aute ale zakladny variant a lacnu zasuvku s mechanickym casovacom...a zaruka je 10 rokov ale musis rocne nechat overit system v Toyote za nejaku mensiu sumu...inak celu zaruku predlzovat asi nema zmysel...nepises kilometre....
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
Najeto má 170 tis.
No tu aplikaci mám stáhlou , ale když se to má párovat tak nic
Jinak jak si teda zjistí abych měl záruku 10 let na elektriku že mám 100% servis ? Když nevidí servisku ze zahraničí , protože zde není fyzicky ,ale elektronicky.
No tu aplikaci mám stáhlou , ale když se to má párovat tak nic

Jinak jak si teda zjistí abych měl záruku 10 let na elektriku že mám 100% servis ? Když nevidí servisku ze zahraničí , protože zde není fyzicky ,ale elektronicky.
Máš již 170 tisic. Takže nelze. To je 10 let nebo 150k km. Neztracej hlavu.
Back in Czech.
Jak by si to spároval s telefonem ? Nějak mi to nejde nastartuji 2x krát auto aby se zaplo bluethootslabostka píše:S mobilom sa prepojit da...pozri stranku defa.com.... A tam controlunits.... Warmup link...Mam v aute ale zakladny variant a lacnu zasuvku s mechanickym casovacom...a zaruka je 10 rokov ale musis rocne nechat overit system v Toyote za nejaku mensiu sumu...inak celu zaruku predlzovat asi nema zmysel...nepises kilometre....
Pst.. To musíš mít jednotku defa co to umí a je přímo na baterku pichla... Ale psssst...
Back in Czech.
Ak máš celú sadu - teda hlavne ten prijímač tak čo som prečítal systém musí byť zaregistrovaný - dostaneš- vytvoríš si meno a heslo skrz ktoré to vieš ovládať. Predpokladám v tom prijímači je tiež sim karta. Otázka je či je to možné použiť aj u nás... ak ano treba niekde v databaze zmeniť majiteľa a získať nový prístup. Asi ak máš celý hardver tak by som napísal priamo do DEFA a tak získal presné info.
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
to by chtělo někoho ze Zlína kdo tomu rozumí
)

Staci zakladna anglictina a zaslat dotaz priamo Norom... Ak nie cez mobil vzdy ostava moznost spinacie hodiny, mobilom ale menej sofistikovane... Kde mas zasuvku? Zaujima ma ako viedli kabel v motorovom priestore...bernyzlin píše:to by chtělo někoho ze Zlína kdo tomu rozumí)
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
slabostka píše:Staci zakladna anglictina a zaslat dotaz priamo Norom... Ak nie cez mobil vzdy ostava moznost spinacie hodiny, mobilom ale menej sofistikovane... Kde mas zasuvku? Zaujima ma ako viedli kabel v motorovom priestore...bernyzlin píše:to by chtělo někoho ze Zlína kdo tomu rozumí)
Zásuvku mám na předním nárazníku , ale nemám kábl k tomu do zásuvky.....Neprodává někdo náhodou?
Jinak Např. pojistka co by měla být od bluethoot je u pojistek v malé krabičce + když pustím ventilátor v autě tak nefunguje ...
DEFU v CR aj SR zastupuje Molpir... u nas aj intercars- ti to maju este lacnejšie.... podla mna to s bluetooth nema nič spoločné, myslím že posielaš správu z jednej sim na druhú. A máš to tam vôbec? Myslim vyhrievacie teliesko.... vo vnutri más ventilátor - externý ohrievač?
Kabel je takýto https://www.motointegrator.sk/produkty/ ... defa460920 robia rôzne dlžky samozrejme ti stačí krátky plus predlžovačka a zapuzdriť do plastového "doutnika" na ochranu pred vodou v exterieri
Kabel je takýto https://www.motointegrator.sk/produkty/ ... defa460920 robia rôzne dlžky samozrejme ti stačí krátky plus predlžovačka a zapuzdriť do plastového "doutnika" na ochranu pred vodou v exterieri
Naposledy upravil(a) slabostka dne pon 12.12.2016, 21:07, celkem upraveno 1 x.
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
slabostka píše:DEFU v CR aj SR zastupuje Molpir... u nas aj intercars- ti to maju este lacnejšie.... podla mna to s bluetooth nema nič spoločné, myslím že posielaš správu z jednej sim na druhú. A máš to tam vôbec? Myslim vyhrievacie teliesko.... vo vnutri más ventilátor - externý ohrievač?
Nevím kde to naleznu mám toto v kabině:
https://www.google.cz/search?q=defa+ven ... 8PssbsM%3A
Nevíte kde najdu příručku CZ přímo na auris v CZ ? rok 2014 našel jsem jen pro rok 2015 to už je ten novější.
tak ohrievač máš.... kúp si kábel a vyskúšaj.... ohrev motora je umiestnený na zadnej strane bloku motora - jedine zospodu po odkrytovaní spodku, inak to neuvidíš...
aby si mal predstavu ako to vyzera cele tu je story manika ako to robil na priuse - je to rovnaké...
https://priuschat.com/threads/defa-safe ... er.112281/
aby si mal predstavu ako to vyzera cele tu je story manika ako to robil na priuse - je to rovnaké...
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
Díky moc našel jsem toto už jsem tam i domluvený pojedu se tam podívat , jsou velice zvědavý na ŠVÉDSKÝ SYSTÉM. http://www.elektrickepredehrevy.com/ohrevinterieruslabostka píše:tak ohrievač máš.... kúp si kábel a vyskúšaj.... ohrev motora je umiestnený na zadnej strane bloku motora - jedine zospodu po odkrytovaní spodku, inak to neuvidíš...
Mám takový dotaz ještě může se motor umýt nebo nesmí ? Pojedu ještě na celkové umytí vozidla tak , aby nenastal problém pak

A poslední nevíš kde sehnat manuál na netu jsem našel jen na rok 2015 ale potřebuji na rok 2014 Díky moc!!