Včera jsem prodal LC 120 a objednal Priuse IV. Sám jsem zvědavej jakej to bude rozdíl. Po zkušební jízdě mě Prius uchvátil. Až příjde napíšu srovnání - jestli to tedy bude vůbec možné
Prius IV
Re: Prius IV
no myslim,ze to bude velkej rozdil...jak v pohodli,prostoru a svezeni...
ale benzin,je benzin...at slouzi...stastne km bez nehod,ju...
P.S.jaka barva???urcite cervena metla...
ne ne barva modrá, není moc na výběr. červené jsem už měl, bílá je hrozně nepraktická, černá se nehodí a šedivou jsme nechtěli tak zbyla jen modrá.
Už ho mám doma. Čekal jsem na něj tři měsíce. Barvu jsme si vzali šedivou, co je asi jediná použitelná.
Taky jsme se rozhodovali mezi šedou a modrou - vyhrála modrá Jakou máš výbavu?Lkotek píše:Už ho mám doma. Čekal jsem na něj tři měsíce. Barvu jsme si vzali šedivou, co je asi jediná použitelná.
Já mám termín převzetí konec dubna začátek května.
Můžeš prosím napsat celkové dojmy o autě.
Díky
určitě to tu bude zajímat plno lidí.
Chacha ze 120ci do Priuse, dobrý, já asi rok pendloval mezi 100kou a PriusemII a byl to mazec....
IV se mi už (u novějších Toyot a Lexusů to bohužel tak mám) začal líbit, jen nemůžu pobrat to "umyvadlo" vevnitř. Těším se na svezení, až se naskytne, ale asi bych (jestli půjdu z5 k Priusu) Plusko, které mě bere asi víc. Každopádně pište a foťte, ať to žije...
IV se mi už (u novějších Toyot a Lexusů to bohužel tak mám) začal líbit, jen nemůžu pobrat to "umyvadlo" vevnitř. Těším se na svezení, až se naskytne, ale asi bych (jestli půjdu z5 k Priusu) Plusko, které mě bere asi víc. Každopádně pište a foťte, ať to žije...
Prius - ta obrazovka je droga 
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
souhlasím, že to umyvadlo uprostřed je dost hrozné, ale při zadávání objednávky se dá objednat i toto:
https://www.google.cz/search?q=08281-47 ... MQ_AUICCgD
a to už nevypadá tak hrozně.
Regu píše:souhlasím, že to umyvadlo uprostřed je dost hrozné, ale při zadávání objednávky se dá objednat i toto:
Tak to jsem chtěl a prodejce v Tsusho Praha mě tvrdil, že to neexistuje.
Mám sřední výbavu protože jsem chtěl hed-up display. V létě byly nějaké slevy a ještě jsem to bral na IČO, tak jsem je ukecal na slevu skoro sto tis. Jinak chce se to naučit s tím jezdit. Kolem čtyřech litrů na sto s lehkou nohou po Praze to jde.Regu píše:Taky jsme se rozhodovali mezi šedou a modrou - vyhrála modrá Jakou máš výbavu?Lkotek píše:Už ho mám doma. Čekal jsem na něj tři měsíce. Barvu jsme si vzali šedivou, co je asi jediná použitelná.
Já mám termín převzetí konec dubna začátek května.
Můžeš prosím napsat celkové dojmy o autě.
Díky
určitě to tu bude zajímat plno lidí.
asi ti to prodával někdo jiný nežli nám. auto objednáno taky Tsusho Praha Čestlice. Jen jsme chtěli do umyvadla takovej černej kryt na dno dle doplňků a on našel celej komplet. Jinak střední výbavu jsem objednal taky a slevy na ič mají do konce roku na activ mi dali 96000kč a na exekutive dokonce 109000kč. jmenuje se to firemní flotila od prvního auta, ale má to i VW. Já se nejvíce těším a adaptivní tempomat.
Tohle je v pohodě. Držáček na pití je třeba.Lkotek píše:Regu píše:souhlasím, že to umyvadlo uprostřed je dost hrozné, ale při zadávání objednávky se dá objednat i toto:
Tak to jsem chtěl a prodejce v Tsusho Praha mě tvrdil, že to neexistuje.
Jinak 4litry to jde i s II a III gen, ale vypadá líp (imho) zepředu budí dojem o třídu většího auta než IIIg.
Prius - ta obrazovka je droga 
...když jsme na jaře se Světem motorů "prolízali" IV - nedostali jsme se pod kufr,respektive pod plast se sadou na opravu...dá se to odmontovat ? - zajímalo by mě,jestli je tam prostor pro rezervu
Zase si nechali zaplatit lékarničku i koberečky.Regu píše:asi ti to prodával někdo jiný nežli nám. auto objednáno taky Tsusho Praha Čestlice. Jen jsme chtěli do umyvadla takovej černej kryt na dno dle doplňků a on našel celej komplet. Jinak střední výbavu jsem objednal taky a slevy na ič mají do konce roku na activ mi dali 96000kč a na exekutive dokonce 109000kč. jmenuje se to firemní flotila od prvního auta, ale má to i VW. Já se nejvíce těším a adaptivní tempomat.
ano povinnou výbavu mi vnutili a koberečky bych stejně kupoval. jen na dotaz proč výbavu kterou nepotřebuji se prodejce trošku zapotil, že prej jsou tam speciální žárovky , které vyžaduje policie. odvětil jsem, že tam jsou LED svítidla, kde se nemění žárovka a pak jsem těch 500kč oželel.
Gratulace ke čtyřkám, chlapi! Je to povedené auto a podle mého by mohlo být klidně ještě odvážnější. To "umyvadlo" se mi tam líbí.
Jít z LC do Priusu je dobrý. Já šel do Priusu z Porsche 911
Kdybych neměl ženu, tak už jej taky mám
Jít z LC do Priusu je dobrý. Já šel do Priusu z Porsche 911
Kdybych neměl ženu, tak už jej taky mám