Prius IV

vše ohledně modelové řady Prius
Regu
Člen Týmu

Prius IV

Příspěvek od Regu »

Ahoj přátelé
Včera jsem prodal LC 120 a objednal Priuse IV. Sám jsem zvědavej jakej to bude rozdíl. Po zkušební jízdě mě Prius uchvátil. Až příjde napíšu srovnání - jestli to tedy bude vůbec možné :D
manasek
Věčnej rejpal

Re: Prius IV

Příspěvek od manasek »

no myslim,ze to bude velkej rozdil...jak v pohodli,prostoru a svezeni... :D ale benzin,je benzin...at slouzi...stastne km bez nehod,ju... :) P.S.jaka barva???urcite cervena metla...
Regu
Člen Týmu

Příspěvek od Regu »

ne ne barva modrá, není moc na výběr. červené jsem už měl, bílá je hrozně nepraktická, černá se nehodí a šedivou jsme nechtěli tak zbyla jen modrá.
Lkotek
Člen Týmu

Příspěvek od Lkotek »

Už ho mám doma. Čekal jsem na něj tři měsíce. Barvu jsme si vzali šedivou, co je asi jediná použitelná.
Regu
Člen Týmu

Příspěvek od Regu »

Lkotek píše:Už ho mám doma. Čekal jsem na něj tři měsíce. Barvu jsme si vzali šedivou, co je asi jediná použitelná.
Taky jsme se rozhodovali mezi šedou a modrou - vyhrála modrá Jakou máš výbavu?
Já mám termín převzetí konec dubna začátek května.
Můžeš prosím napsat celkové dojmy o autě.
Díky
určitě to tu bude zajímat plno lidí.
DavidDDD
Věčnej rejpal

Příspěvek od DavidDDD »

Chacha ze 120ci do Priuse, dobrý, já asi rok pendloval mezi 100kou a PriusemII a byl to mazec.... :D
IV se mi už (u novějších Toyot a Lexusů to bohužel tak mám) začal líbit, jen nemůžu pobrat to "umyvadlo" vevnitř. Těším se na svezení, až se naskytne, ale asi bych (jestli půjdu z5 k Priusu) Plusko, které mě bere asi víc. Každopádně pište a foťte, ať to žije... :D
Prius - ta obrazovka je droga :-)
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
Regu
Člen Týmu

Příspěvek od Regu »

souhlasím, že to umyvadlo uprostřed je dost hrozné, ale při zadávání objednávky se dá objednat i toto:
https://www.google.cz/search?q=08281-47 ... MQ_AUICCgD

a to už nevypadá tak hrozně.
Lkotek
Člen Týmu

Příspěvek od Lkotek »

Regu píše:souhlasím, že to umyvadlo uprostřed je dost hrozné, ale při zadávání objednávky se dá objednat i toto:

Tak to jsem chtěl a prodejce v Tsusho Praha mě tvrdil, že to neexistuje.
Lkotek
Člen Týmu

Příspěvek od Lkotek »

Regu píše:
Lkotek píše:Už ho mám doma. Čekal jsem na něj tři měsíce. Barvu jsme si vzali šedivou, co je asi jediná použitelná.
Taky jsme se rozhodovali mezi šedou a modrou - vyhrála modrá Jakou máš výbavu?
Já mám termín převzetí konec dubna začátek května.
Můžeš prosím napsat celkové dojmy o autě.
Díky
určitě to tu bude zajímat plno lidí.
Mám sřední výbavu protože jsem chtěl hed-up display. V létě byly nějaké slevy a ještě jsem to bral na IČO, tak jsem je ukecal na slevu skoro sto tis. Jinak chce se to naučit s tím jezdit. Kolem čtyřech litrů na sto s lehkou nohou po Praze to jde.
Regu
Člen Týmu

Příspěvek od Regu »

asi ti to prodával někdo jiný nežli nám. auto objednáno taky Tsusho Praha Čestlice. Jen jsme chtěli do umyvadla takovej černej kryt na dno dle doplňků a on našel celej komplet. Jinak střední výbavu jsem objednal taky a slevy na ič mají do konce roku na activ mi dali 96000kč a na exekutive dokonce 109000kč. jmenuje se to firemní flotila od prvního auta, ale má to i VW. Já se nejvíce těším a adaptivní tempomat.
DavidDDD
Věčnej rejpal

Příspěvek od DavidDDD »

Lkotek píše:
Regu píše:souhlasím, že to umyvadlo uprostřed je dost hrozné, ale při zadávání objednávky se dá objednat i toto:

Tak to jsem chtěl a prodejce v Tsusho Praha mě tvrdil, že to neexistuje.
Tohle je v pohodě. Držáček na pití je třeba.
Jinak 4litry to jde i s II a III gen, ale vypadá líp (imho) zepředu budí dojem o třídu většího auta než IIIg.
Prius - ta obrazovka je droga :-)
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
ježek2
Manager Týmu

Příspěvek od ježek2 »

...když jsme na jaře se Světem motorů "prolízali" IV - nedostali jsme se pod kufr,respektive pod plast se sadou na opravu...dá se to odmontovat ? - zajímalo by mě,jestli je tam prostor pro rezervu
Lkotek
Člen Týmu

Příspěvek od Lkotek »

Regu píše:asi ti to prodával někdo jiný nežli nám. auto objednáno taky Tsusho Praha Čestlice. Jen jsme chtěli do umyvadla takovej černej kryt na dno dle doplňků a on našel celej komplet. Jinak střední výbavu jsem objednal taky a slevy na ič mají do konce roku na activ mi dali 96000kč a na exekutive dokonce 109000kč. jmenuje se to firemní flotila od prvního auta, ale má to i VW. Já se nejvíce těším a adaptivní tempomat.
Zase si nechali zaplatit lékarničku i koberečky. :lol:
Regu
Člen Týmu

Příspěvek od Regu »

ano povinnou výbavu mi vnutili a koberečky bych stejně kupoval. jen na dotaz proč výbavu kterou nepotřebuji se prodejce trošku zapotil, že prej jsou tam speciální žárovky , které vyžaduje policie. odvětil jsem, že tam jsou LED svítidla, kde se nemění žárovka a pak jsem těch 500kč oželel.
švihák
Řidič

Příspěvek od švihák »

Gratulace ke čtyřkám, chlapi! Je to povedené auto a podle mého by mohlo být klidně ještě odvážnější. To "umyvadlo" se mi tam líbí.
Jít z LC do Priusu je dobrý. Já šel do Priusu z Porsche 911 :lol:

Kdybych neměl ženu, tak už jej taky mám :oops:
Odpovědět

Zpět na „Prius“