plasicka na kuny
plasicka na kuny
Zdravim clenov fora!
Chcel by som sa poradit, ako pripojit elektronicku plasicku na kuny, ktore mi zacali zvnutra okusavat auto. Zapojil som ho o karoseriu auta (mam Avenisis 2.0 benzin, T25, kombi), plasicka je zapnuta stale a plasi, aj ked nastartujem a soferujem. Cital som v navode, ze je mozne jednu cast kabla od plasicky (druha je napevno spojena s baterkou) pripojit o taku cast, ktora sa zapina vtedy, ked vytiahnem kluc zo zapalovania. Cize, aby plasicka sla, ked je auto odstavene a kluc vytiahnuty a vypla sa, ked nastartujem a cestujem. Da sa to?
Vdaka.
Jozef
Chcel by som sa poradit, ako pripojit elektronicku plasicku na kuny, ktore mi zacali zvnutra okusavat auto. Zapojil som ho o karoseriu auta (mam Avenisis 2.0 benzin, T25, kombi), plasicka je zapnuta stale a plasi, aj ked nastartujem a soferujem. Cital som v navode, ze je mozne jednu cast kabla od plasicky (druha je napevno spojena s baterkou) pripojit o taku cast, ktora sa zapina vtedy, ked vytiahnem kluc zo zapalovania. Cize, aby plasicka sla, ked je auto odstavene a kluc vytiahnuty a vypla sa, ked nastartujem a cestujem. Da sa to?
Vdaka.
Jozef
Re: plasicka na kuny
ahoj ja som daval ludske vlasy do puncochy a pod auto,moze byt aj srst zo psa a mal som pokoj od kun ,ale aj zapojit sa to da
-
- Věčnej rejpal
cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne stř 06.09.2023, 18:58, celkem upraveno 1 x.
prodávají sprej.. já to nastříkal na izolaci hluku motoru do kabiny a mam klid.
Smrdí pěkně.. taky bych tam nelezl
Smrdí pěkně.. taky bych tam nelezl

Toyota Avensis 2,2 D4D 110KW
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Svině kuny mi rozkousaly izolaci na habně
Koupil jsem sprej, taková lepkavá srágora a nacákal co šlo. Prozatím klid a pokoj. Plus jsem kompletně přelepil zvukovou izolaci haubny hliníkovou páskou. I když tam dost špatně drží. Ale mám klid.

zdravim, ja taky pouzivam spray(sheron) zatim OK. Ale co vim ,tak pokud uz tam x krat byla kuna tak se tam bude vzdy vracet... Nejdrive bych to vycistil - taky nato se prodava spray - kdysi jsem to videl v Conrad, ale na netu toho bude vice. A az potom prevence...........
toyota avensis wgn 2,0 d4d ,2017
Tak určitě. Buď bys musel najít drát od imobilizeru, který je aktivní po opuštění a uzamknutí vozidla, bez schematu se to bude hledat těžko.jozeflak píše:...plasicka je zapnuta stale a plasi, aj ked nastartujem a soferujem. Cital som v navode, ze je mozne jednu cast kabla od plasicky (druha je napevno spojena s baterkou) pripojit o taku cast, ktora sa zapina vtedy, ked vytiahnem kluc zo zapalovania. Cize, aby plasicka sla, ked je auto odstavene a kluc vytiahnuty a vypla sa, ked nastartujem a cestujem. Da sa to?
Nebo si takový přívod vyrobit sám. Vzít napětí z baterie a jít do plašičky přes rozpínací relé, které bude ovládáno palubním napětím (lze vzít od spínací skříňky, nebo třeba od spínané zásuvky 12V).
Toyota Avensis T27 combi, 2.2 D-4D 150, Premium
Měl sem s kunou ten samý problém. JEDINÉ co SKUTEČNĚ pomohlo byla el.plašička. Vlasy,spray,deodorant absolutně nic.
Avensis T-27,1.8- 108kw,combi,LPG, 2012.
A není to dost nepříjemný i psům a kočkám? Jak se bude chovat pes, když s ním páníček půjde kolem plašícího auta? 

-
- Věčnej rejpal
cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne stř 06.09.2023, 19:05, celkem upraveno 1 x.
Sem to napojil přímo dle návodu na autobaterii a byl klid.
Avensis T-27,1.8- 108kw,combi,LPG, 2012.
Mám to napojený na + a - baterky napořád. Ničemu to nevadí ( kromě EU v návodu), odběr nestojí za řeč a od kun mám pokoj. Taky při trvalým zapojení nezapomeneš zapnout při zastavení a vyhneš se zásahům do el. vozu.