Gumicky na sklach
Gumicky na sklach
Ahojte, mam Auris TS 2016 a zistil som jednu neprijemnu vec - auto nie je v garazi ani pod altankom a ked vonku naprsi, cele okna su samozrejme mokre/orosene. Pri spusteni skiel dole-hore, gumicky z nich absolutne nezotru vodu. Ony sa dotykaju aj dobre tesnia sklo, ked je zavrete, ale akonahle ho spustim dole, je tam mozno 0,5cm medzera medzi sklom a gumickou. Je to otravne, kazde rano zotierat handrou vodu zo skiel, ale inac nevidim na spatne zrkadla. Nie je to moje prve auto a ani na jednom som sa s tymto nestretol.
Riesili ste niekto tento problem v servise?
Riesili ste niekto tento problem v servise?
Auris TS 1.6 Valvematic 2016
Re: Gumicky na sklach
Vítej v klubu. Všechny nás to štve ale oni ti řeknou že to je vlastnost. S tím nic nenaděláš bohužel.
Mně to bude štvát dokud ho budu vlastnit(Aurise).
Mně to bude štvát dokud ho budu vlastnit(Aurise).
Ahoj, je to vlastnosť vozidla. Nejde s tym nic spravit. U mna osobne z počiatočného velkeho nadsenia z Toyoty, zostava uzivanim/poznávaním aurisa stat rozum nad viacero JPN rieseniami. Doslova nechut. Nemci mozu sladko spat. Prechadzal som z golf 5. Auris je spracovaný/nedorobok na urovni favorita. Jedine dizajn je roky dopredu oproti inym. (A teraz ma fanusikovia T zjedia od zlosti)
rôzne značky
Camry Hybrid 2020
Camry Hybrid 2020
Ale nezjedia. Aspoň ja nie. Možno som veľmi nenáročný user, ja toy fandím. Áno, má svoje muchy, napríklad aj to, že musím bočné okná ráno keď prší pred nasadnutím utrieť stierkou. Či zlé odhlučnenie predných podbehov. Alebo mizerná podpora mirrorlinku.
A nemci môžu kludne spať ďalej, to je pravda. Majú výborných zákazníkov. Tí stále veria, že novšie a ďalšie motory či dvojspojkové DSGčka už budú naozaj v poriadku a ani olej sa im strácať nebude. No nekúp ich.
A nemci môžu kludne spať ďalej, to je pravda. Majú výborných zákazníkov. Tí stále veria, že novšie a ďalšie motory či dvojspojkové DSGčka už budú naozaj v poriadku a ani olej sa im strácať nebude. No nekúp ich.

Naposledy upravil(a) Kocúr dne stř 26.10.2016, 09:52, celkem upraveno 1 x.
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,26l/100km)
- naopak pre mňa dobrá správa aspoň bude onedlho viac jazdeniek k dispozíciiBeneold píše:Ahoj, je to vlastnosť vozidla. Nejde s tym nic spravit. U mna osobne z počiatočného velkeho nadsenia z Toyoty, zostava uzivanim/poznávaním aurisa stat rozum nad viacero JPN rieseniami. Doslova nechut. Nemci mozu sladko spat. Prechadzal som z golf 5. Auris je spracovaný/nedorobok na urovni favorita. Jedine dizajn je roky dopredu oproti inym. (A teraz ma fanusikovia T zjedia od zlosti)

Japonská a azijská autoškola je iná ako nemecká.... majú svoje riešenia a určite nie sú zlé len sú iné čo "zhýčkanému" EU zákazníkovi nemusí pasovať. Na druhej strane ponúka Toyota, Mazda, Honda niečo iné. Treba si vybrať.
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
Kocur: dakujem
ved obcas Toyotku aj pochvalim....
Netvrdim, ze Toyota Auris je zla, ona nie je zla, ale naroky klientov a klientela a poziadavky su ine, ako u nemcov (tym nechcem znevazit, urazit ani jednu skupinu). Ja som si chcel Toyotu vyskusat na vlastnej kozi. Ak to zhrniem emociami. Pacila sa mi, paci sa mi, nesadla mi, zurim, zasmejem sa, mavnem rukou, cakal som ovela viac od JPN dokonalosti, podakujem za skusenost a vyberam uz ine auto do rodiny. Realita je taka, ze Auris nie je v praxi krok dopredu oproti Golf 5. To ale dnesne auta asi nebudu ziadne. Okrem bi-led, automat, start tlacitkom... to sme nemali. Golf 7 by som tiez nechcel. Špárovali (setrili) chlapci este viac, ako u Aurisu...

Netvrdim, ze Toyota Auris je zla, ona nie je zla, ale naroky klientov a klientela a poziadavky su ine, ako u nemcov (tym nechcem znevazit, urazit ani jednu skupinu). Ja som si chcel Toyotu vyskusat na vlastnej kozi. Ak to zhrniem emociami. Pacila sa mi, paci sa mi, nesadla mi, zurim, zasmejem sa, mavnem rukou, cakal som ovela viac od JPN dokonalosti, podakujem za skusenost a vyberam uz ine auto do rodiny. Realita je taka, ze Auris nie je v praxi krok dopredu oproti Golf 5. To ale dnesne auta asi nebudu ziadne. Okrem bi-led, automat, start tlacitkom... to sme nemali. Golf 7 by som tiez nechcel. Špárovali (setrili) chlapci este viac, ako u Aurisu...
Naposledy upravil(a) Beneold dne stř 26.10.2016, 10:52, celkem upraveno 1 x.
rôzne značky
Camry Hybrid 2020
Camry Hybrid 2020
Poslednej vete nerozumiem.
Ja keby som mal teraz kupovať auto, hodne by som rozmýšľal nad pofejsliftovým S-Crossom. 1.4BoosterJet, automat. Na fotkách vyzerá hnusne ale naživo je celkom fajn. A ide skvele. Cena tiež nieje márna.
Ale či sa na ňom stiahnutím okien zotrú orosené okná, tak to netuším, predsa len je to japonec. A čo je horšie, tuším ho vyrábajú v Maďarsku. A otec hovorí, že z maďara ani čiapka za nič nestojí. Tak neviem.
Ja keby som mal teraz kupovať auto, hodne by som rozmýšľal nad pofejsliftovým S-Crossom. 1.4BoosterJet, automat. Na fotkách vyzerá hnusne ale naživo je celkom fajn. A ide skvele. Cena tiež nieje márna.
Ale či sa na ňom stiahnutím okien zotrú orosené okná, tak to netuším, predsa len je to japonec. A čo je horšie, tuším ho vyrábajú v Maďarsku. A otec hovorí, že z maďara ani čiapka za nič nestojí. Tak neviem.

Tiez je to moj prvy japonec a musim sa pousmiat, resp. ponadavat si nad niektorymi rieseniami...Ale nakoniec si vzdy uvedomim, ze som hladal spolahlivost a atmosfericky motor, takze v podstate ani nebolo moc z coho vyberat v tejto cenovej kategorii ( Mazda 6 a Civic su trosku drahsie, Mazda 3 nie je kombi) . Tak mi ostava aspon dufat v tu ich povestnu spolahlivost...
Auris TS 1.6 Valvematic 2016
Beneold- nechápu proč jsi si Toyotu kupoval....
Auris Touring Sport Hybrid, Style
Avensis 2,2 110kw Combi ex
Avensis D4 110kw Liftback ex
Carina E 2.0 93kw Liftback ex
No keď to správne chápem, Beneold sa sťažuje viacmenej na skryté nedorobky, čo navonok pri predvádzačke nejako nezistíš. Trošku ťarbavé ovládanie tempomatu, stieranie okien, práca s hudbou v multimediálnom systéme, odtlmenie podbehov... Toto odhaliť za dvadsať minút predvádzačky neide.
Jenom se nestačím kvůli čemu všemu by jste Toyotu nechtěli,vždyť jsou to takové banální věci.Podívejte se internetu na diskuze a fóra jiných značek automobilů jaké mají oni problémy a potom budete rádi že máte Toyotu.Kocúr píše:No keď to správne chápem, Beneold sa sťažuje viacmenej na skryté nedorobky, čo navonok pri predvádzačke nejako nezistíš. Trošku ťarbavé ovládanie tempomatu, stieranie okien, práca s hudbou v multimediálnom systéme, odtlmenie podbehov... Toto odhaliť za dvadsať minút predvádzačky neide.
Přesně, Toyota nemá žádné zásadní problémy, tak se tu zveličujou takovýhle píčoviny....pro všechny tyhle nespokojence doporučuju MHD....
Auris Touring Sport Hybrid, Style
- a keby si to pri skúške objavil boli by tieto veci rozhodujúce pre kúpu - nekúpu? pozerám si na autobazar.eu tie otázky a prosby o rady a gro problémov je tdi, hdi, dci... k týmto autám aby ste si prikúpili rovno aj mechanika-diagnostika lebo všelijaké technické finesy stoja za hovno keď sa to poserie a nikto s tým nevie pohnúť... auto má byť jednoduché a ľahko servisovateľné v bežnej garáži bez šialenej diagnostiky... k tomu dobre jazdiť... oželiem vyššiu spotrebu, všakovaké debilné asistenty.... už keď vidím veľký tablet na prístrojovke rozmýšľam kto mi to a za koľko vymení keď sa to po 5 rokov poserie....Kocúr píše:No keď to správne chápem, Beneold sa sťažuje viacmenej na skryté nedorobky, čo navonok pri predvádzačke nejako nezistíš. Trošku ťarbavé ovládanie tempomatu, stieranie okien, práca s hudbou v multimediálnom systéme, odtlmenie podbehov... Toto odhaliť za dvadsať minút predvádzačky neide.
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
Presne tak, ja s vami súhlasím. Preto som kúpil aj druhú takmer identickú corollu. Tieto jej problémy sú fakt banálne, či ľahko riešiteľné, prípadne sa na ne dá v pohode zvyknúť. Keď si spomeniem na svoje predchádzajúce káry a ich problémy...
Není to žadna vlastnost. Jenom se šetri ,kde se da. milion aut, milion gumiček, atd... Jsou to nepodstatne věci, jako třeba plynova vzpěra motor.kapoty... Samozřejme ,že to jde i tak, ale proč jsou čisla prodeje takova
,že - evropa - avensis...

toyota avensis wgn 2,0 d4d ,2017