Díky za Váš čas i informace.
Martin.
Tak hadam to uz bude v reale platit, ked to nepisem ja ...Jaroslavn píše:Naftu bych nebral, určitě benzín 1,8, ve tvým případě vvti v T25, nebo přišetřit a koupit T27. Kdysi jsem měl Corollu Verso 2,2 d4d, 100 kw a stačilo mi to. Jelo to krásně, ale postupně se začaly objevovat všechny známý naftový problémy. A spotřeba prakticky stejná jako u 1,8 valvematic, co mám teď (dlouhodobá kolem 7 litru).
Mazda5 je s 1,8 dost slaba. S prazdnym autom som mal problem trochu zatiahnut mimo mesto, aj ked mal som predvadzacku s malo km.Roman Jašek píše:T25 v benzínu od 2006, asi bych to viděl na dovoz z DE. Tady nic kloudnýho asi moc neseženeš.
Pokud by byla potřeba většího vozu, špatně na tom není Mazda 5, samozřejmě v benzínu 1,8
T25 je, pokud vim, 2003-2009 - (zahrnuje to jeden facelift)Khejpa píše:Ja vsem dekuji za info. Jsem ted trochu na cestách ale Vážím si nazoru a zkusenosti. Mazda 5 není spatna ale nevím prave jak s motory. Nic jsem nehledal. To s tim chlazeni. Ventilu je tu na foru. Už jsem to četl. A je pravda ze pokud bude benzin jezdit za 7 asi nebude pri mem najezdi nijak nutne ten plyn resit. Cas by ukázal. T25 je vuz pred faceliftem v 07? Moc ted ten internet nemam.