LED H11 NSSC a spol.

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
cuba66
Manager Týmu

LED H11 NSSC a spol.

Příspěvek od cuba66 »

29955_led-h11-7-generace-v-nissanu-pulsar.jpg
(14.56 KiB) Staženo 1005 x
pro ts1990:
Mám ještě dotaz, pokud se podíváš na tu fotku, jak mi kreslí ty od U-Light uvidíš tam, že v té asymetrické části to svítí jakoby čtyřmi čtverečky. Myslím, že to jsou vlastně diody a protože se to se vzdáleností neslije dohromady, bojím se, že to bude s NSSC stejný, jen ty čtverečky budu tři. A pokud ano, bude to myslím tím, že reflektor nebude tak pečivě tvarovaný. Ale to jsou jen spekulace, nezbývá, než to vyzkoušet. Napiš mi prosím do SZ, kolik by to bylo přes tebe, PayPal mám.

Ten Nissan má H11 + H9 dálkové, do těch dálkových jsem zkusil ty od U-Light dát taky. No a svítí to míň než halogen, protože ta H9-ka má pěkných 65W.
<b>Toyota Auris 2.0 D4-D</b>
ts1990
Manager Týmu

Re: LED H11 NSSC a spol.

Příspěvek od ts1990 »

Ahoj, posli mi jeste fotku celyho reflektoru do SZ. Ty od u-light po zkušenostech jsou nej jedině do projektorů, jinak po zkušenostech do klasický paraboly beru jedině ty od NSSC...ač používá několik výrobců stejné diody, modely vypadají stejně, přesto to nejdůležitější a to lom světla zatím nejlepší poskytuje sada od NSSC. Instalovali jsme na hodně modelů O1, fábií jedničkovejch, Felícií, Yarisů a všude dobré kreslení světla..klasika parabola...do projektorů jedině pak sada s těma čipy CREE XHP70. Cena vychází kolem 2100 Kč s poštovným přes DHL, platí stále to samé. U nás za to ty potvory chtějí kolem 3600 - 3900 Kč dle modelu.
Odpovědět

Zpět na „Auris“