Kocúr: Od 3 tisíc km jsem občas zadupl do podlahy po důkladném zahřátí. Třeba jednou za 100 km.
Auto jsem zajížděl velice jednoduše. Cestou od prodejce jsem jel "jako s hnojem. Otáčky tak akorát...1800-2500 ... velmi pomalá a plynulá jízda. Prvních 1500 km zvládlo za první týden od koupě (vím, je to hodně a běžně takto nejezdím). Po první tisícovce už jsem chodil i lehce nad 3 tisíce otáček. Od 1500 km jsem se postupně prokousával k vyšším a vyšším otáčkám, ale nikdy ne "s plynem na podlaze" a rovněž ne nad 5 tisíc. Zacházel jsem s plynem většinou extrémně jemně.
Až jsem se právě prokousal k oněm cca 3 tisícům, auto jsem postupně více a více zatěžoval, až jsem se před 3 tisíci odhodlal postupně opatrně sešlapávat až na podlahu

No a pak bylo na čase vyzkoušet "na podlahu a do plných". A v tom momentě jsem zjistil, že je tam ona "dvojitá" podlaha.
Jestli je to správný zájezd nebo ne, to opravdu netuším. Každý říká něco jiného, tak jsem jezdil tak nějak podle sebe. Zezačátku až hodně opatrně. Prvních 200 km mělo auto najeto ještě ten den večer a to po okreskách. Od 1000 km jsem už používal i tempomat. Nebyl tam sice půl hodiny, ale 10 minut třeba ano.
Aktuálně má auto necelých 6 tisíc, tento měsíc tolik nejezdím.
-------------------------------------------
Každopádně díky všem za informace ohledně vypínání omezovače otáček. Dává to smysl, nikdy jsem se s autem do omezovače nedostal. Manuál jsem četl pouze kvůli záběhu. Nebylo tam napsáno zhola nic.