dovoz z Nemecka, aktualni info Zari 2016?
dovoz z Nemecka, aktualni info Zari 2016?
ahojte, idem si po auto do nemecka, neviete ako je to aktualne s legisltivou a poplatkami v SRN?
- zmaxxx
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: dovoz z Nemecka, aktualni info Zari 2016?
Hoj. Zkus napsat uživateli Pavo.B, pokud vím, nedávno si něco z reichu dovezl.halusiak píše:ahojte, idem si po auto do nemecka, neviete ako je to aktualne s legisltivou a poplatkami v SRN?
v červenci jsem si dotahnul Avika T25ku.
v bazaru jsem podepsal smlouvu a zajistili mi zluty prevozni znacky. ty driv neplatili na uzemi CR, ale nyni plati. Jel jsem s nima a nemel jsem sebemensi problem. Platnost znacek na tyden.
V cechach na emise s nemeckejma prevozkama, pak na dovozovou technickou. Pokud daj v nemecku nejaky formular na dovoz tak je to lepsi, pokud ne tak mi na STK rekli za ten dovozovej papir 1000,- Emise a STK jinak bezna cena.
Pak jsem si sjednal pres net povinny ruceni na VIN auta.
Pak uz jsem sel na registr na prihlaseni auta. Vyplnil jsem formular cca 5min a odevzal na okynku s zelenou kartou, emisema, stkacekm, malym a velkym DE technicakem. K tomu 800,- poplatek za prihlaseni (EURO 4 takze bez ekodane).
Za tyden jsem si sel vyzvednout znacky a cz technicaky. Navsteva pojistovny s technickama aby si upravili smlouvu a nemeli tam jen to VINko, nova zelena karta a komplet vyrizeno.
Takze v nemecku zadna legislativa neprobihala. Jen ta smlouva s bazarem. pokud by mi nezaridili prevozky tak bych musel na urad kde bych si je zaridil sam. Jinak nic jinyho.
v bazaru jsem podepsal smlouvu a zajistili mi zluty prevozni znacky. ty driv neplatili na uzemi CR, ale nyni plati. Jel jsem s nima a nemel jsem sebemensi problem. Platnost znacek na tyden.
V cechach na emise s nemeckejma prevozkama, pak na dovozovou technickou. Pokud daj v nemecku nejaky formular na dovoz tak je to lepsi, pokud ne tak mi na STK rekli za ten dovozovej papir 1000,- Emise a STK jinak bezna cena.
Pak jsem si sjednal pres net povinny ruceni na VIN auta.
Pak uz jsem sel na registr na prihlaseni auta. Vyplnil jsem formular cca 5min a odevzal na okynku s zelenou kartou, emisema, stkacekm, malym a velkym DE technicakem. K tomu 800,- poplatek za prihlaseni (EURO 4 takze bez ekodane).
Za tyden jsem si sel vyzvednout znacky a cz technicaky. Navsteva pojistovny s technickama aby si upravili smlouvu a nemeli tam jen to VINko, nova zelena karta a komplet vyrizeno.
Takze v nemecku zadna legislativa neprobihala. Jen ta smlouva s bazarem. pokud by mi nezaridili prevozky tak bych musel na urad kde bych si je zaridil sam. Jinak nic jinyho.
Avensis T25 kombi 2.0 D4D 93kW r.v. 2007
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
E_D píše:v červenci jsem si dotahnul Avika T25ku.
Měl bys nejaké bližší info? Nevím o tom že by se neco zmenilo a ptal jsem se človeka co vozi cca 5 aut mesícne a ten také o ničem neví a vozí stále jako dříve na červených..
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Mě to přivezli na podvalu, aby se neřešily tyhle prkotiny.zmaxxx píše:Hoj. Zkus napsat uživateli Pavo.B, pokud vím, nedávno si něco z reichu dovezl.halusiak píše:ahojte, idem si po auto do nemecka, neviete ako je to aktualne s legisltivou a poplatkami v SRN?
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jj práve také vozím na podvalu ale at lidem neříkám nesmysly
Ja mam pocit, ze ty znacky nikdy neplatily a neplati dal. Nicmene jsem to taky na nich risknul.
Edit: takze opravdu zmena. http://www.uamk.cz/garaz/1346-prevozni-znacka-z-nemecka
Edit: takze opravdu zmena. http://www.uamk.cz/garaz/1346-prevozni-znacka-z-nemecka
RAV4 HSD FWD
Ahoj. Tak jsem právě v Německu, město Darmstadt. Žluté značky mi nedali- jsem cizinec a jsou vnitrostátní. Takže čekám na červené. Věřil jsem vyjádření ministerstvu vnitra a proto zústávám o den déle.
ex:toyota corolla 1,4 1998
Toyota Corolla 1,6 vvt-i 2005
ex:Toyota Corolla 1,6 vvt-i 2001
Toyota avensis 1,8 - 2011
Ahoj. Chtěl jsem napsat ministerstvo dopravy.
Už jsem doma. Nakonec jsem jel opravdu na žlutých. Koupil jsem je v jiném městě. Tam mi je prodali. V německu mají stejný úřední šiml jako tady.
Už jsem doma. Nakonec jsem jel opravdu na žlutých. Koupil jsem je v jiném městě. Tam mi je prodali. V německu mají stejný úřední šiml jako tady.
ex:toyota corolla 1,4 1998