Prius+ reálně naživo
-
- Člen Týmu
Prius+ reálně naživo
Zdravím, mohl by být někdo z štastných majitelů Priuse+ tak hodný, věnovat nějaký čas a ukázat mi Prius + naživo? Rád bych si nějaký pořídil, ale zde v ČR prodejci nemají ani jeden kus . Ideálně Praha, popř. SČ, JČ, VČ nebo i Brno, jižní Morava. V autobazarech je jediný někde v Teplicích nebo Ústí n Labem a tam tedy zrovna nejezdím ...
Díky moc
Díky moc
Re: Prius+ reálně naživo
bohuzel nemam, ale zato vim, ze jeden na prodej je http://www.sauto.cz/osobni/detail/toyot ... oFrom=list
Prius II 2008
Měl jsem domluvenou předváděčku u nejmenovaného dealera Toyota, ale než jsem se rozjel, tak si chlápek sedl vedle mě a byl tak strašně převoněnej, že jsem z auta musel vypadnout. Samotného mě jet nenechali.
Docela mi to přišlo divný, protože třeba od Porsche jsem měl Panameru na skoro celý den a bez metrosexuála.
Takže první test Priusu+ jsem si udělal v Německu. A taky ho chci!
Docela mi to přišlo divný, protože třeba od Porsche jsem měl Panameru na skoro celý den a bez metrosexuála.

Takže první test Priusu+ jsem si udělal v Německu. A taky ho chci!
...a nebude to náhodou tento:PetrPH píše:bohuzel nemam, ale zato vim, ze jeden na prodej je http://www.sauto.cz/osobni/detail/toyot ... oFrom=list
solarhouse píše:...V autobazarech je jediný někde v Teplicích nebo Ústí n Labem a tam tedy zrovna nejezdím ...
Díky moc
Zeman není můj prezident
kruci, mas pravdu. trochu jsem udelal preslap:)mida píše:...a nebude to náhodou tento:PetrPH píše:bohuzel nemam, ale zato vim, ze jeden na prodej je http://www.sauto.cz/osobni/detail/toyot ... oFrom=listsolarhouse píše:...V autobazarech je jediný někde v Teplicích nebo Ústí n Labem a tam tedy zrovna nejezdím ...
Díky moc
Prius II 2008
- MA61
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Prius+ mohu po domluvě ukázat. Praha 5,6, po 17.hod, příští týden. Domluvíme se po e-mailu.
...prohlídka možná... Kdyžtak se ozvěte... Beroun, Praha...
-
- Člen Týmu
Je to on. S někým dle kontaktu jsem mluvil po telefonu, tvrdil, že je dovezeno a opraveno po lehké havarii. Bohužel nafoceno před opravou prý nemají, oni jsou jen prodejci. To mne trochu znejistělo. Ale třeba to nebylo nic hrozného. Ale i tak to bohužel mám daleko, do Prahy i na Moravu občas jezdíme, ale tímto směrem nic nemáme.PetrPH píše:kruci, mas pravdu. trochu jsem udelal preslap:)mida píše:...a nebude to náhodou tento:PetrPH píše:bohuzel nemam, ale zato vim, ze jeden na prodej je http://www.sauto.cz/osobni/detail/toyot ... oFrom=listsolarhouse píše:...V autobazarech je jediný někde v Teplicích nebo Ústí n Labem a tam tedy zrovna nejezdím ...
Díky moc
Díky za rady i nabídky na prohlídku.
...no tak zrovna tento vůz je převezený z aotobazaru poblíž KV - ze stejného místa,kde jsem se napálil s "černým"...těm bych už nevěřil ani pozdrav....
Nejedná se náhodou o Lubenec?ježek2 píše:...no tak zrovna tento vůz je převezený z aotobazaru poblíž KV - ze stejného místa,kde jsem se napálil s "černým"...těm bych už nevěřil ani pozdrav....
aktuální:
Yaris 1,33 (2016)
historie:
Corolla Verso 1,8 (2004-2019)
Corolla
Yaris 1,33 (2016)
historie:
Corolla Verso 1,8 (2004-2019)
Corolla
Osobně nedoporučuju testovací jízdu, či prohlídku
mě stačilo cca 5km a byl jsem zamilovaný (navíc v době, kdy jsem měl II gen.)
. Je to opravdu skok (myslím i proti III gen.). Bohužel se dá blbě sehnat (jsem kupec "seknhendových" aut) a stojí to ranec a radši bych Rav4h nebo Lexuse v h. za podobné peníze (imho). 

Prius - ta obrazovka je droga 
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...

- a ako hodnotíš lexus rx400h?DavidDDD píše:Osobně nedoporučuju testovací jízdu, či prohlídkumě stačilo cca 5km a byl jsem zamilovaný (navíc v době, kdy jsem měl II gen.)
. Je to opravdu skok (myslím i proti III gen.). Bohužel se dá blbě sehnat (jsem kupec "seknhendových" aut) a stojí to ranec a radši bych Rav4h nebo Lexuse v h. za podobné peníze (imho).
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
Já jsem asi neobjektivní, protože Lexus a Toyotu mám nějak pod kůží, ale mě se líbil a vyhovoval a je to jedna z variant (pokud seženu jakého bych chtěl, cena/km/ rok) dalšího auta. Pokud tě zajímá něco konkrétně, klidně s.z., nebo tady, jak chceš...slabostka píše:- a ako hodnotíš lexus rx400h?DavidDDD píše:Osobně nedoporučuju testovací jízdu, či prohlídkumě stačilo cca 5km a byl jsem zamilovaný (navíc v době, kdy jsem měl II gen.)

-
- Člen Týmu
Tak to jsem neobjektivní takéDavidDDD píše:Já jsem asi neobjektivní, protože Lexus a Toyotu mám nějak pod kůží, ale mě se líbil a vyhovoval a je to jedna z variant (pokud seženu jakého bych chtěl, cena/km/ rok) dalšího auta. Pokud tě zajímá něco konkrétně, klidně s.z., nebo tady, jak chceš...slabostka píše:- a ako hodnotíš lexus rx400h?DavidDDD píše:Osobně nedoporučuju testovací jízdu, či prohlídkumě stačilo cca 5km a byl jsem zamilovaný (navíc v době, kdy jsem měl II gen.)

Bohužel doma řekli, že je to moc velké auto:-(, proto sháním Prius+.
Ono je těžké obnovit starší nesmírně povedené a kvalitní vozy (v mém případě Avensis T25 2.0 D4D ) něčím stejně kvalitním a aby se člověk posunul trochu dále v oblasti technologií (nafta-> hybrid).
Jít z RXa do Santafe, tak to je fakt dobrodruh
, radši RX se 100tis km, než nové Hjondé, a to myslím vážně.
Jinak pocity jak píšeš, co se týká velikosti, tak je to o zvyku (moje žena mi v podstatě už zabrala rodinného Lanďáka a do "malého" auta nechce). P+ je vyšší než IIIka, ale přeci jen je SUV ještě vyšší (rozhled a nalézání, pro moji artrózu fajn věc). Podstatné je že hybrid se mi trochu zaryl pod kůži také (to je snad jediné mínus Previe se kterou jezdím a která mě neskutečně baví
).
Posun dál a do novějšího je (imho) dnes možné jedině v hybridu, nafta je cesta do trablů a benzín začne patrně taky (d.s., turba, filtry částic, novinka VW).
Já nejspíš po Previi, až to nastane, tak budu vybírat mezi RX400 (450h podle financí), Ravh a Prius+ nejspíš už vypustím, i když se mi s ním jelo (ten kousek) super a je fajn, jen by mohl být přeci jenom trochu levnější (i nový). No a vzhledem k tomu, že Rav v hybridu se ojetá nejspíš pár pětiletek nesežene, tak "skončím
" u Lexuse.

Jinak pocity jak píšeš, co se týká velikosti, tak je to o zvyku (moje žena mi v podstatě už zabrala rodinného Lanďáka a do "malého" auta nechce). P+ je vyšší než IIIka, ale přeci jen je SUV ještě vyšší (rozhled a nalézání, pro moji artrózu fajn věc). Podstatné je že hybrid se mi trochu zaryl pod kůži také (to je snad jediné mínus Previe se kterou jezdím a která mě neskutečně baví

Posun dál a do novějšího je (imho) dnes možné jedině v hybridu, nafta je cesta do trablů a benzín začne patrně taky (d.s., turba, filtry částic, novinka VW).
Já nejspíš po Previi, až to nastane, tak budu vybírat mezi RX400 (450h podle financí), Ravh a Prius+ nejspíš už vypustím, i když se mi s ním jelo (ten kousek) super a je fajn, jen by mohl být přeci jenom trochu levnější (i nový). No a vzhledem k tomu, že Rav v hybridu se ojetá nejspíš pár pětiletek nesežene, tak "skončím