mirrorlink
mirrorlink
zdar borci, mam auris ts 2016 s touch 2 ale nefacha mi mirrorlink (telefon galaxy a5 2016), zjistil sem na forech ze to je verzemi mirrorlinku. toyota 1.0 a samsung 1.1 . nevite jestli toyota bude upgradovat software v touch 2?
Re: mirrorlink
Nebude.
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,26l/100km)
Mirorlink nikdy nefungoval, nefunguje a nikdy fungovať nebude! Aj tí čo si mysleli že im funguje tak prišli na to, že vlastne nefunguje. Ešte máš k nemu nejaké doplňujúce otázky?
Toyota Auris ll 1.6 Valvematic Style 2013 Bronzová - Avant Garde
Presne tak. V tomto je toyota veeeľmi (prepáčte mi moju češtinu) liknavá.
Tiež som sa pre nefunkčnosť mirrorlinku znervózňoval ale časom som zistil, že to nieje až tak zle, že nefunguje. Pre viacero dôvodov.
Safety first.

Tiež som sa pre nefunkčnosť mirrorlinku znervózňoval ale časom som zistil, že to nieje až tak zle, že nefunguje. Pre viacero dôvodov.
Safety first.

Jj, jediné co mi schází je možnost zrcadlení navigace.. Jinak jsem si zvyknul... 

Auris TS 1,6 2016

Navi mám v mobile (6,4") chytenom do držiaka v mriežke klimy. Keby sa mi zrkadlila v dotykáči Toyota touch, tak by som nemal prehľad o iných funkciách auta, prípadne autorádia, o prebiehajúcom telefónnom hovore a podobne. Ako vravím, keď som sa zamyslel nad tým, že čo všetko pri mirrorlinku by ma ako a kde obmedzilo, tak som z jeho pridanej hodnoty vytriezvel.
problem s mirrorlink-u je uplne inde. a to s dodavatelom tohoto systemu a toyotou. Toyota zistila ze vyrobca tohoto nejakym sposobom ziskavala info z mobilu a posielala k sebe. toyota to zistila a tak okresala funkcnost mirrorlinku na minimum aby sa toto uz nestalo,......
Minimum? No vlastne áno, keďže nefunguje vôbec. Takzvané maximálne minimum. 

To máš vlastně pravdu.. také jsem to vyřešil držákem.Kocúr píše:Navi mám v mobile (6,4") chytenom do držiaka v mriežke klimy. Keby sa mi zrkadlila v dotykáči Toyota touch, tak by som nemal prehľad o iných funkciách auta, prípadne autorádia, o prebiehajúcom telefónnom hovore a podobne. Ako vravím, keď som sa zamyslel nad tým, že čo všetko pri mirrorlinku by ma ako a kde obmedzilo, tak som z jeho pridanej hodnoty vytriezvel.
Koupil jsem Brodit Proclip a na něj nalepil oboustrannou páskou čelisti z univerzálního držáku... Není vůbec poznat, že by to k sobě nepasovalo a drží naprosto dokonale...

Auris TS 1,6 2016

ja som tiez kupil drziak na telefón, pripevnil o okno na ľavej strane do rohu a sedi to dobre..vidim na to super a nezavadzia to ani.. k mirror linku je viacero príspevkov aj na tomto fóre.. pre mna je dolezite sparovanie cez bluetooth s telefónom kvoli volaniu a mp3 a to funguje dobre..asteroid píše:To máš vlastně pravdu.. také jsem to vyřešil držákem.Kocúr píše:Navi mám v mobile (6,4") chytenom do držiaka v mriežke klimy. Keby sa mi zrkadlila v dotykáči Toyota touch, tak by som nemal prehľad o iných funkciách auta, prípadne autorádia, o prebiehajúcom telefónnom hovore a podobne. Ako vravím, keď som sa zamyslel nad tým, že čo všetko pri mirrorlinku by ma ako a kde obmedzilo, tak som z jeho pridanej hodnoty vytriezvel.
Koupil jsem Brodit Proclip a na něj nalepil oboustrannou páskou čelisti z univerzálního držáku... Není vůbec poznat, že by to k sobě nepasovalo a drží naprosto dokonale...
Toyota Auris TS 1.6 2015
Já ke své plné spokojenosti používám držák do CD štěrbiny... vypadá to skoro jako z výroby na rozdíl od nevzhledných přísavek.
Navigace na displeji vozu by mi stejně přišla poněkud utopená mimo zorné pole.
Navigace na displeji vozu by mi stejně přišla poněkud utopená mimo zorné pole.
Toyota Auris Hybrid Touring Sports Executive TSS 2015

Rovnaky drziak som si objednal z Aliexpress za cca. 6EUR. Bohuzial u mna ten magneticky drziacik balansoval na tom stredovom posuvniku vyduchu. Proste to nebolo stabilne ako som si predstavoval pre 5" navigaciu. Preto som si objednal Brodit a ten je super.tomko píše:napr. tu https://www.alza.sk/iottie-itap-magneti ... d=18853304

Toyota Corolla 1.8 TS Executive
Toyota Auris 1.8 HSD TS Executive FL 2015 ex
Toyota Avensis T27 2.0 D-4D (2010) ex
Skoda Octavia II 2.0 TDI (2008) ex
Toyota Auris 1.8 HSD TS Executive FL 2015 ex
Toyota Avensis T27 2.0 D-4D (2010) ex
Skoda Octavia II 2.0 TDI (2008) ex