Sieť do "kufra"

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
Sufko
Člen Týmu

Sieť do "kufra"

Příspěvek od Sufko »

Na budúci týždeň si idem prevziať nový Auris hybrid TS. V katalógu príslušenstva majú aj vertikálnu sieť do batožinového priestoru. Máte ju niekto vo svojom Aurise odskúšanú?
Toyota Auris Hybrid TS - executive - 5/16
Parek
Člen Týmu

Re: Sieť do "kufra"

Příspěvek od Parek »

Já bych spíš rád nějakou síť do kufru, která by tam pasovala, ale nestálá 800kč jako originál. Kdyby někdo o nějaké věděl, díky za info. :-D
Toyota Auris Touring Sports 1.6 Valvematic Multidrive S Executive 2016
Piko45
Člen Týmu

Příspěvek od Piko45 »

Zdar pri plnom kufry super vec
slk
Člen Týmu

Příspěvek od slk »

Ja som pred par mesiacmi riesil podobnu dilemu, ci kupit original alebo nie. Nakoniec som vyskusal Cinu :) a siet pasuje uplne v pohode a cena aj s dopravou bola nejakych 7 EUR.

http://www.aliexpress.com/item/4-Hooks- ... 07210.html
Toyota Corolla 1.8 TS Executive
Toyota Auris 1.8 HSD TS Executive FL 2015 ex
Toyota Avensis T27 2.0 D-4D (2010) ex
Skoda Octavia II 2.0 TDI (2008) ex
farnell
Věčnej rejpal

Příspěvek od farnell »

Opravte ma ak sa mylim , ale to co tu je ponuknute v poslednom prispevku nie je nahodou horizontalna siet?
Vertikalna siet je podla mna urcena na chrbat sedaka zadnych sedadiel ako napr. toto
https://www.pbautodiely.sk/Sietovy-prog ... escription
Poziadavka zakladatela temy
Sufko píše:Na budúci týždeň si idem prevziať nový Auris hybrid TS. V katalógu príslušenstva majú aj vertikálnu sieť do batožinového priestoru. Máte ju niekto vo svojom Aurise odskúšanú?
Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021
"Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
Kocúr
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kocúr »

O čo tú sieť háčkujete? To máte v batožinovom priestore nejaké oká?
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
Pajaja369
Člen Týmu

Příspěvek od Pajaja369 »

Kocúr píše:O čo tú sieť háčkujete? To máte v batožinovom priestore nejaké oká?
Áno, na bokoch nad úchytom pre horné uchytenie podlahy máš dve a pri piatych dverách máš ďaľšie dva úchyty. Tá originálnsieť je dosť voľná takže niečo menšie tým takmer vôbec nezafixuješ
Toyota Auris ll 1.6 Valvematic Style 2013 Bronzová - Avant Garde
gifty
Člen Týmu

Příspěvek od gifty »

v aurise TS podla mna siet do kufra nevyhnutna vec, nakolko vo velkom kufri male veci pri jazde lietaju... existuju aj neoriginalne, len treba pozriet velkost.. su tam styri oka v kufri ale na horizontalne uchytenie.. ja som docasne kupil take sponovacie gumy, upevnil som ich do kriza a zatial mi to postacuje, da sa s tym zachytit skoro vsetko.. pokial ide o vertikalnu, s tym chces vymedzit, prerozdelit kufor alebo ako? ale hore neviem o tom, ze by sa to dalo uchytit..
Toyota Auris TS 1.6 2015
asteroid
Navigátor

Příspěvek od asteroid »

gifty píše:v aurise TS podla mna siet do kufra nevyhnutna vec, nakolko vo velkom kufri male veci pri jazde lietaju... existuju aj neoriginalne, len treba pozriet velkost.. su tam styri oka v kufri ale na horizontalne uchytenie.. ja som docasne kupil take sponovacie gumy, upevnil som ich do kriza a zatial mi to postacuje, da sa s tym zachytit skoro vsetko.. pokial ide o vertikalnu, s tym chces vymedzit, prerozdelit kufor alebo ako? ale hore neviem o tom, ze by sa to dalo uchytit..
Tak já tam mám pod plastovýma krytkama háčky..
Jak nad zadníma sedačkama, tak kousek za předníma..
Auris TS 1,6 2016
Obrázek
tatun
Člen Týmu

Příspěvek od tatun »

Vertikální síť mám přímo ve výbavě. Jak píše Asteroid, háčky jsou pod krytkama na stropu (mimochodem ty krytky působí dost fórově). Při sklopených zadních sedadlech se síť dole přichytí na háky umístěné na zadní straně sklopených sedadel - jen je tam trohu větší mezera mezi sítí a předními sedadly, v obou polohách taky zůstává nějaké místo po stranách sítě. Popravdě tuhle síť pravděpodobně nikdy nevyužiju, takže tyhle "nedostatky" mě netíží.

Horizontální jsem dokupoval originál. Na rozdíl od Pajaji369 mám pocit, že je naopak dost napnutá (asi bude v TS jiná). Nicméně systém zaháknutí karabinkou mě hlavně při odepínání tak iritoval, že raději používám síť ze starého auta (Octavia II). Je trošku volnější, ale to mi naopak více vyhovuje, aspoň se tam vejde i vyšší náklad. Za oka v podlaze se přichytává jednoduše háčky ve tvaru C, takže si při odepínání nelámu nehty ani prsty.
Toyota Auris Touring Sports HSD Executive TSS FL-2015
Sufko
Člen Týmu

Příspěvek od Sufko »

Vertikálnu sieť som nemyslel tú na sedačkách tá je vo výbave. Toyota má v katalógu príslušenstva sieť horizontálnu to je tá ktorá sa zachytáva na oká v podlahe to my je jasné a je aj odfotená v katalógu a potom má aj vertikálnu sieť, ktorá sa zachytáva na 2 oká v podlahe a na háčiky.
Toyota Auris Hybrid TS - executive - 5/16
ladooo
Člen Týmu

Příspěvek od ladooo »

kupil som si :
http://www.eachbuyer.com/trunk-car-suv- ... override=1
je skor na vacsie kufre, uplne male krabicky nepokryje, ale je utahovacia. nabuduce by som kupil mensiu... :(
Auris TS 1,6 CVT
Odpovědět

Zpět na „Auris“