Bazarovy Auris TS 1,6 Multidrive S
Bazarovy Auris TS 1,6 Multidrive S
Zdravim,
hladam bazarovy TS s Auztomatom (ideal rocnik 2015) mohol by mi niekto poradit kde hladat v CR okrem sbazar.cz a tipcars.cz?
Samozrejme som skusal aj google a ten mi nasiel len male bazarove stranky. Pozeral som uz aj na mobile.de ale nic som tam nenasiel.
Dakujem.
hladam bazarovy TS s Auztomatom (ideal rocnik 2015) mohol by mi niekto poradit kde hladat v CR okrem sbazar.cz a tipcars.cz?
Samozrejme som skusal aj google a ten mi nasiel len male bazarove stranky. Pozeral som uz aj na mobile.de ale nic som tam nenasiel.
Dakujem.
Moju rozdvojenu osobnot jaujcik a Pavol_SV ze vyliecil Antimistrator.
Re: Bazarovy Auris TS 1,6 Multidrive S
Čo tak: autobazar.eu ? prvé čo ma napadlo...
Ale celkovo tých Aurisov je tam málo a ešte keď hladáš takto konkrétne tak to si skôr počkáš ak sa vôbec nejaká ponuka objaví.
A keď hladáš rok staré auto nebolo by lepšie ísť rovno autorizovanému predajcovi? Predsa len tá cena u toyoty nejde nejak extra dole po roku a osobne by som si radšej doložil 1000€ a mal nové auto.
Ale celkovo tých Aurisov je tam málo a ešte keď hladáš takto konkrétne tak to si skôr počkáš ak sa vôbec nejaká ponuka objaví.
A keď hladáš rok staré auto nebolo by lepšie ísť rovno autorizovanému predajcovi? Predsa len tá cena u toyoty nejde nejak extra dole po roku a osobne by som si radšej doložil 1000€ a mal nové auto.
2015/11 Toyota Auris HB 1.6 Valvematic 6MT, Active Trend+
no poprvde aj tisicovka sa pocita. A rocne auto bude podla mna ako nove, aj keby to bola predvadzacka.
Pred tyzdnom sa predavala 1,6 automat s paketom Active + s 13 000 km za 389 000kc. To bola podla mna suepr cena, no zial auto je uz predane.
Predajne som uz skusal, no nemaju. Az na jenu zo Zlina ktora ma nalietane 692km a predajna cena je vacsia ako nove auto v akcii ktora prave bezi u Toyoti. Tusim 470 tis tam bolo.
na Autobazar EU som pozeral, nic tam neije. Navise potrebujem auto prihlasit na ceske znacky aby som si v Prahe mohol zaziadat o parkovaciu kartu do modrej zony.
Pred tyzdnom sa predavala 1,6 automat s paketom Active + s 13 000 km za 389 000kc. To bola podla mna suepr cena, no zial auto je uz predane.
Predajne som uz skusal, no nemaju. Az na jenu zo Zlina ktora ma nalietane 692km a predajna cena je vacsia ako nove auto v akcii ktora prave bezi u Toyoti. Tusim 470 tis tam bolo.
na Autobazar EU som pozeral, nic tam neije. Navise potrebujem auto prihlasit na ceske znacky aby som si v Prahe mohol zaziadat o parkovaciu kartu do modrej zony.
Moju rozdvojenu osobnot jaujcik a Pavol_SV ze vyliecil Antimistrator.
-
- Věčnej rejpal
cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne stř 06.09.2023, 18:28, celkem upraveno 1 x.
-
- Člen Týmu
Pokud mas zajem , mam aurise 2014 ts multidrive - chci noveho po faceliftu. Stejneho (ale s mirror link mam uz konkretni kousek) . Ted najeto 31500km , vybava advantage (ipa , bezklicovy vstup kamera ,senzory apod.) Pokud mas zajem o foto popr si ho chces prohlednout popr. Dalsi info pisni winns.mobil@gmail.com
-
- Člen Týmu
Na tu ze zlina si delam zalusk ja...jaujcik píše:no poprvde aj tisicovka sa pocita. A rocne auto bude podla mna ako nove, aj keby to bola predvadzacka.
No hľadať skoro novú toyotu je trošku problematické... tak skús ísť za dílerom a zajednať si auto predvádzačku dopredu - možno keď zložíš nejakú zálohu a počkáš nejaký ten mesiac tak sa ti niečo podarí... ale možno skôr získaš nejakú zľavu a dostaneš nové auto...
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
Ahoj, ak este zhanas Aurisa predavam 2.5 rocny hybrid, na cene sa da dohodnut.
http://www.autobazar.sk/11637065/toyota ... ava-style/
Martin
http://www.autobazar.sk/11637065/toyota ... ava-style/
Martin
Off topic - Mmm jaka Praha? Praha 3 mam odjakziva parkovacu kartu na SK znacke, kamarat rovnako na Prahe 2. Praha 7 tiez vidim cudzie ECV s kartou....jaujcik píše:Navise potrebujem auto prihlasit na ceske znacky aby som si v Prahe mohol zaziadat o parkovaciu kartu do modrej zony.
Auris TS 1,6 CVT