Problém s centrálním zamykáním

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
misheeck
Člen Týmu

Problém s centrálním zamykáním

Příspěvek od misheeck »

Zdravím příznivce rodu Kiichira Toyody :inlove:
Prosím Vás o radu. Zamkl jsem Avensis t22 dálkovým a po několika vteřinách se rozsvítily všechny blinkry. A už nezhasly. Teda párkrát jo, ale pak se opět rozsvítily. A po x pokusech je nějak vypnout (odemykání klasicky klíčem, kontrola pojistek, různé formy odborného poklepu :lol: , odpojení/připojení baterie) zůstaly svítit trvale. Je pravdou ,že jsem auto pár hodin před tím vzal vapkou. Ledaže by se voda dostala přes klíčovou dirku do zámku. Mám podezření na nějaké relátko. Je ve dveřích kromě pumpy ještě něco? Kde má centrál mozkovnu? Díky za odpovědi. M.
Avensis 3SFE 2.0i 128hp raketáááá
ex Carina E 4AFE 1.6i 116hp
MatGO
Věčnej rejpal

Re: Problém s centrálním zamykáním

Příspěvek od MatGO »

Pri tomto modely to nemam overene, no ecu centralu by mala byt v interieri. Vo dverach su aj spinace a snimace polohy zamku a kluca. Voda teoreticky moze sposobit anomalie
2.2 D-CAT 232HP / 544Nm
ECU Remap
jarson
Věčnej rejpal

Příspěvek od jarson »

Asi by som deaktivoval funkciu signalizacie blinkrami ( nech sa da jazdit aspon) a dufal,ze to vyschne.
Inak uz len asi k odbornikom.
Teda ak mas k tomu manual a vies si takto uzivatelske funkcie sam upravit podla chuti. Ja na svojom ( avital mark3) to viem. Otazka do akej miery to je mozne u teba.
Civic FD7 2006 TRObrázek R18A2
Carina AT190L 1992 JPObrázek 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
misheeck
Člen Týmu

Příspěvek od misheeck »

Tak zdá se, že to opravdu způsobila voda. Přes noc jsem odpojil baterii. Ráno jsem zapojil a vše ok. Každopádně díky za tipy. :bigups:
Avensis 3SFE 2.0i 128hp raketáááá
ex Carina E 4AFE 1.6i 116hp
Odpovědět

Zpět na „Avensis“