CELDA 4g. -odtah lanem :) (uf uf)

vše ohledně modelové řady Celica
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

CELDA 4g. -odtah lanem :) (uf uf)

Příspěvek od folik »

Tak musel jsem odtahnout svoji čeldu (4g.) do servisu. Jizda byla z Haju do Komoran, tzn, docela streka prahou i kdyz okrajove.

Vyjeli jsme (tahla me 1.6 felda) na natahovacím plastovým lane. Po kilaku na kruhaci pri rozjezdu (kde bylo skoro natazeny lano a felda jela pomalu) mi jaksi taksi upad komplet predni blatnik, zlomil se pritlacak a ja vyskocil nasranej z auta a rikam "dopiči to snad ne" , nastesti ( jelikoz moje celda je lehce urezla, zarezla a uhnila :roll: tak se nic nezlomilo jen to proste proklouzly srouby (neni se co divit).Takze po pulhodinovy nasazovací praci a prekazení v plnym provozu :? jsme to jakstaks nandali a upevnili.... mezitim se zaclo hodne stmívat byla uz tma. Hm ok, tedy zahaknu za hruhy oko, nepropadam panice :D a jedem dal.

Na dalsim kruhaci to malem donas napalil VW transporter, tak jsem se malem posral, svitil jsem blikal jsem lano bylo videt, no debil...

Zkurvena cesta to pružný lano je uplne napikacu, rikal jsem si. Pri zastaveni na krizovatce a pomalym rozjezdu to zjebany lano se pretrhlo u karabiny, zrovna pri nejvetsim provozu na krizovatce... to bylo uz na me moc a rikam si, co jsem komu udelal...

tady je to lano... nekupovat je to SHIT !!! http://cztuning.cz/index.php?action=det ... zboid=1086

.... navlikli jsme kamosovo klasicky lano a vsechno bylo ok, vyjeli a jeli ten zkopec, kde jsem mel co delat (samo ze to nebrzdi bez posilovace) kdyz skocila zenska naprechod to ubrzdit, kua. :huh: ... k tomu mi dosla baterka i kdyz jsem ji nabijel, a celda zhasla :whaasup: :huh:
nastesti to bylo uz jen 3 kilacky ...

Mno tak to byla jizda.. uf uf ... uz nikdy nechci :lol:
edie
Řidič

Příspěvek od edie »

Konec dobrý všechno dobrý :D To já zas jednou s Vitem táhnul kámoše a stojíme v Plzni na křižovatce a bába co běžela na tramvaj si nevšimla mezi náma nataženýho lana a natáhla se přez něj že si zlomila ruku!!!!tak sem jí odvezl na pohotovost a po 14cti dnech(nevím jak mě našla)přišla ´že jí musím zaplatit léčebné výlohy :!: tak sem jí poslal do haje stím že příště se na ní vyfláknu!
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od folik »

HH... nevdecnice...

Mno me jen zarazi ze ty japonci todle nevymakli... Pridelat oka na tahnuti na naraznik kterej je pridelanej srouby, mi pride divny. Jsem myslel ze jsou naferovku ke kastli. :?... asi necekali ze se čelda poroucha a bude ji nekdo muset tahnout, hlavne ze jsou na celým aute 4 oka :lol: :oha:
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

edie píše:po 14cti dnech(nevím jak mě našla)přišla ´že jí musím zaplatit léčebné výlohy :!: tak sem jí poslal do haje stím že příště se na ní vyfláknu!
no ty vole, bych se tý bábě asi hroznym způsobem vysmál a pak jí kopnul doprdele :lol: imbecilita některejch lidí je obrovská :lol:
Jak kdosi jednou řekl: "Na světě jsou jen dve někonečně velký věci, vesmír a lidská blbost... no, ikdyž tim vesmírem si nejsem zase tolik jsitej"
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

edie píše:Konec dobrý všechno dobrý :D To já zas jednou s Vitem táhnul kámoše a stojíme v Plzni na křižovatce a bába co běžela na tramvaj si nevšimla mezi náma nataženýho lana a natáhla se přez něj že si zlomila ruku!!!!
Tak jsme se tu prave jeste s jednou slecnou vychechtaly naprosto nahlas do prednasky =))) sice na nas koukaj jak na blazny, ale diky za pobaveni a probuzeni =)))
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

garfielld píše:
edie píše:po 14cti dnech(nevím jak mě našla)přišla ´že jí musím zaplatit léčebné výlohy :!: tak sem jí poslal do haje stím že příště se na ní vyfláknu!
no ty vole, bych se tý bábě asi hroznym způsobem vysmál a pak jí kopnul doprdele :lol: imbecilita některejch lidí je obrovská :lol:
Jak kdosi jednou řekl: "Na světě jsou jen dve někonečně velký věci, vesmír a lidská blbost... no, ikdyž tim vesmírem si nejsem zase tolik jsitej"
No tak to mne taky dost pobavilo,... :D :D :D :D
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

lano

Příspěvek od micron »

Folik> super příběh... popis toho lana je dost dobrej! - "s omezenou možností přetržení" :lol: (jediný co je praktický na tom laně jsou ty háky...ale pružný? to vymyslel asi dobrej máčo. Můžeš brát aspoň pozitivní to, že to byl zážitek na celej život 8) teď sem si vzpomněl jak sme s bráchou táhli mojí celdu z toho letiště v Příbrami... no bylo mi dost "vlhko" na tom laně na dálnici...fujjj celkem dálka, nejhorší byla zácpa před Barr mostem, kde se mi to lano dostalo pod kolo... brzdit celou cestu z kopců na ručku- a fakt sem se modlil ke všem čertům... po zaparkování doma sem myslel že omdlim- totální psychologický+fyzický vysílení- se mi normálně třásly ruce.
jo a baterka dodělala taky asi 3km před happy cílem...ještě že ne na tý dálnici uff. už se stmívalo-shocking hazzard

ps: kdo navrhnul ten "krátkej" standard na tažný lana? fakt se mi zdálo že sem moooc blízko za tim zadním nárazníkem... bleee... ty lana by měly bejt delší aspoň o 1/2 než je ta stanovená dýlka???
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Diablo
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo »

nechapu to s tim přitlačakem? jak zlomil? si při taženi auta na laně použival spojku? :?:
TOYOTA Celica 2.0 Turbo 4WD
Obrázek
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od folik »

neee :) ja myslel "lízátko" spodni spojler, no proste lizatko... to se v polovine zlomilo :? :huh: , a narazník se serval (jedna z mala vecí co japonci nevichytali a to upevneni tažných oček, hlavne ze tam jsou 4) :blink:
Diablo
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo »

Si to tahal za ty co jsou zespoda Co??? a na co tam asi sou ty vepředu :roll:
TOYOTA Celica 2.0 Turbo 4WD
Obrázek
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

no ja na 5.gen nemám ty oka zepředu jak jsou mlhovky ale zespod a když tam dáš lano tak polameš přední spojler
tak jsem tam vymyslel takový držák a ten přišrouboval na to oko takže v připadě odtahu celici je to oko pod pravým rohem předního nárazníku asi 4cm pod jeho spodkem ale když najedu blízko patníku nebo nějaké vyvíšeniny tak to vždycky trochu štrejchnu ale pořád lepší než odřít nárazdník
no naky tu mám jeden příběh ohledně odtahu auta kamoš táhl kamoše museli na križovatce při odbočování do leva zastavit a nějakej týpek si mezi ně stoupl z autem a až ponějaký době zjistil že tam docela zavazí jinak neodjedou že jim stojí na laně dobrý ne??? lidi jsou různý :?: :P 8)
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Petr píše:no ja na 5.gen nemám ty oka zepředu jak jsou mlhovky ale zespod a když tam dáš lano tak polameš přední spojler
tak jsem tam vymyslel takový držák a ten přišrouboval na to oko takže v připadě odtahu celici je to oko pod pravým rohem předního nárazníku asi 4cm pod jeho spodkem ale když najedu blízko patníku nebo nějaké vyvíšeniny tak to vždycky trochu štrejchnu ale pořád lepší než odřít nárazdník
no naky tu mám jeden příběh ohledně odtahu auta kamoš táhl kamoše museli na križovatce při odbočování do leva zastavit a nějakej týpek si mezi ně stoupl z autem a až ponějaký době zjistil že tam docela zavazí jinak neodjedou že jim stojí na laně dobrý ne??? lidi jsou různý :?: :P 8)
Kurňa to je vychytané jak někdo myslí dopředu,...kdyby ho někdy měli tahat,....sakra,...na to nemohu ani pomyslet aby mne snad někdy tahyli,...to by snad nebyla ani Toyota ne,.... :lol: :lol: :lol:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

uz to frci

Příspěvek od micron »

folik> to je ale fofr... viděl sem tvý hotový auto, pak sem na půl hoďky zmizel pro síťku na nárazník (100cm nestačí-proč to krájej na 100cm když celda potřebuje 110cm :-)... přijel sem do servisu a tvý auto fuč... tak gratuluju k uzdravení spojky.

Petr> v příběhu figuruje nějak podezřele dlouhý lano... nebo že by se mezi ty 2 auta dostal smart? :shock:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od folik »

folik odjel, ale je smutnej, ze nema penize a ma tak schnily auto :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :huh: :unsure: :roll:
red
Řidič

Hardcore odtah by bmw 740

Příspěvek od red »

Kamarad potreboval odtahnout alfu 164 2.0 turbo, pote co jel na trojku 160 asi 5minut v omezovaci pri 7000... (to jde na 12ventil v turbu)... nez se z jeho motoru V6 stal V4...

Puvodne ho mela odtahnout opel corsa 1.2... To by ale skoncilo odtahem dvou aut :)))

"Nastesti"... sehnal "pasaka" s bmw 740. Na poslednim drift chalenge mu bavo shorelo... zbylo mu jen radio. No abych to nenatahoval, skoncilo to tak ze jsme jeli tri v 740ce po jizni spojce v levym asi 160 a vzadu na lane alfa a v ni pasak bez posilovace brzd a rizeni... Jel vedle nas motorkar ze nam da kurivo a kdyz videl ze mame na lane pasaka tak jen kroutil hlavou...

Meli jsme klasicky lano a ten co ridil alfu se po druhy narodil...

Musim ale uznat ze i kdyz bavo vlastne vezlo 4 lidi a tahlo alfu + vaha 740ky, tak melo porad tah.
vcelka V4-2.0 93 (prodano)
pazout 406 coupe V6-3.0 02 (prodano)
camaro z28 m6 V8-5.7 97 (valici se ingot)
Odpovědět

Zpět na „Celica“