Vyjeli jsme (tahla me 1.6 felda) na natahovacím plastovým lane. Po kilaku na kruhaci pri rozjezdu (kde bylo skoro natazeny lano a felda jela pomalu) mi jaksi taksi upad komplet predni blatnik, zlomil se pritlacak a ja vyskocil nasranej z auta a rikam "dopiči to snad ne" , nastesti ( jelikoz moje celda je lehce urezla, zarezla a uhnila

Na dalsim kruhaci to malem donas napalil VW transporter, tak jsem se malem posral, svitil jsem blikal jsem lano bylo videt, no debil...
Zkurvena cesta to pružný lano je uplne napikacu, rikal jsem si. Pri zastaveni na krizovatce a pomalym rozjezdu to zjebany lano se pretrhlo u karabiny, zrovna pri nejvetsim provozu na krizovatce... to bylo uz na me moc a rikam si, co jsem komu udelal...
tady je to lano... nekupovat je to SHIT !!! http://cztuning.cz/index.php?action=det ... zboid=1086
.... navlikli jsme kamosovo klasicky lano a vsechno bylo ok, vyjeli a jeli ten zkopec, kde jsem mel co delat (samo ze to nebrzdi bez posilovace) kdyz skocila zenska naprechod to ubrzdit, kua.

nastesti to bylo uz jen 3 kilacky ...
Mno tak to byla jizda.. uf uf ... uz nikdy nechci