Takze upresnim, steft v naboji se nehybe. Hybe se kotouc oproti steftum, kdyz chytnu za steft, tak ten se hybe v kotouci, kdyz chytnu za kotouc tak se hybe on oproti steftum
Ale pisete, ze to takhle ma Toyota, ale na predni naprave s tim nehnu ani nahodou, tam drzi ten kotouc s nabojem dokupy, kdyz chytnu steft, tak tocim s celym kolem hned, jenze na zadku s pootocim nabojem oproti kotouci kousek a az narazi stefty na hranu der v kotouci, pak se otaci az ten kotouc
No takze pokud to tak ma byt, tak by to bylo ok...
Mam teda dalsi dotazy, k cemu jsou tam ty dve diry se zavitem odhadem M5-M6, na obrazku jsou videt tady:
Cca rok zpatky jsem dostal pri zaparkovanem aute pecku na zadni kolo, kdyz mi do toho borec napalil, geoska byla ok, kotouc i lozisko ok, vyhodnoceno jako bez zavady(krome laku).
Ale ted na tom stejnem kole, kdyz s nim tocim slysim jemne "krupani", krome susteni brzdovych desticek. Kdyz dam hlavu primo nad kotouc a za steft s nim otacim, tak prave zadni kolo jen susti desticky a u leveho je jeste krupani, jakoby v lozisku?? Tak uvazuju, jestli se po tom roce nevysypalo lozisko.
Puvodne jsem zacal resit toto, pak jsem si vsiml toho volneho kotouce, ale ten byl volny i na druhem zadnim kole, kde to nedela to krupani