Jak už vyplývá z názvu, rozhoduju se mezi těmito auty. Je mi jasné, že na fóru Celicy bude většina pro Celicu Sti, ale přeci jen bych chtěl znát Váš názor a objektivní zhodnocení. Obě auta jsem objevil v internetových bazarech a na vlastní oči jsem je neviděl. Cenový rozdíl je zanedbatelný, obě stojí cca 60 000,-. Jinak auto potřebuju převážně na každodenní běžnou jízdu a občas i to sprtovní vyřádění

Takže začnu u Celicy: r.v.1991, najeto 193tis. motor 1.6i(77Kw), standartní výbava(centrální zamykání, posilovač řízení, el. stahování oken, el. ovládaná zrcátka, imobilizér, rezervní kolo), velmi dobrý stav, dle fotek krásný nenarušený lak a litá kola.
Seat Cordoba Coupe: r.v.1996, najeto 120tis, motor 1.6i(75Kw), (klimatizace, 2 x airbag, ABS, rádio, imobilizér, alarm, el. přední okna, posilovač řízení, palubní počítač, hliníková kola, nastavitelný volant, výškově nastavitelná sedadla, centrál dálkový, tónovaná skla, otáčkoměr, zámek řadící páky), velmi dobrý stav, k tomu servisní knížka.
Skoro každý mě od Toyoty odrazuje s tím, že možná vypadá hezky, ale je to starý křáp, na kterém se co nevidět sesype motor apod.

Za tu cenu nečekám zázraky, a počítám s budoucími investicemi. Můžete se podělit o své zkušenosti s Celicou STi, co se týče spolehlivosti, výdrže motoru, spotřeby, nebo nejčastějších závad? Uvítám každou radu a doporučení.