ahoj jen se chci podělit o své aktuální překvapení co mně čekalo nad kalkulačkou. Dostal jsem služební auto (mám OIII a musím říct že jsem po přesednutí z Ave zklamanej - má to sice ty cool multimediální fičury ale jinak je to nic moc levnej pekáč ze kterýho je všude vidět jak na tom šetřili) ale k tématu - protože nechci držet dvě auta tak pomalu chystám Ave na prodej a procházím si papíry a účtenky za servis co to auto mám, protože mám po tátovi návyk si takový věci všechny zakládat hezky do šanonu:-).
no a napadlo mně udělat něco co jsem vlastně nikdy za dobu co to auto mám sečíst peníze, co do toho dávám na servise no a je to dost drsný číslo

když vezmu že jsem kupoval to auto v roce 2012 se 160k km za 200k kč a teď mám natočeno něco přes 260 k (kupoval jsem to někdy z jara, takže ho mám cca 4 roky) tak na běžném servisu - co 10k olej a filtry, sem tam geometrie, sem tam stabilizátor, pár větších věcech jako přední tlumiče, altík a vstřiky s SCV a ještě pár odřeninách z parkingu jsem v tom jen za servis za bratru 150k kč. když si vezmu že to auto prodám tak tak za 100k tak mně stál každý ujetý kilometr cca 1,5kč jen na vcelku běžném servisu - a to mi teda vyrazilo dech

když vezmu, že je to skoro cena nákladů na palivo .......
kolik to dělá u vás ?