brzdy meyle
brzdy meyle
prosím chci se zeptat na kotouče meyle jak jsou na to s kvalitou stejně i brzdové destičky díky moc za radu
Re: brzdy meyle
zajímavé prý německá výroba a co dát na avíka kotouče plus desky a co febi bilstein nebo textar pro Číslo dílu 92135503 a ZIMMERMANN Číslo dílu 590.2583.20
Koukám, že aczasa umí dobře poradit. Jistě si mu tím hodně pomohl 

Poradit? jasne, jdi do origo toyota OEM.... Daji se sehnat velmi levne.
Ale to jiste nikdo neslysi rad.... ATE, Ferodo.... vsechno je to nakonec dost jedno, ze?
)))) Nebo neni?
))

Back in Czech.
Kdyby mu to bylo jedno, tak se tu na to asi neptá. Ale nebudem tu řešit chujoviny, dáme raději prostor někomu, kdo mu pomoc a zodpovědět jeho dotaz umí, ne? 

to asi nikdo že
Zkus Google, určitě nějaké recenze najdeš, já osobní zkušenost nemám...
o to nejde i nějaký tip by ušel ale dává se vesměs všechno co jsem četl asi dam textar nebo zimmerman kotouče ale nevím jaké desky
Ja by som bol za textar. Myslim ,ze davaju do prvovyroby - aspon teda pre vin SB....teda aj dosky textar - mamjedny pripravene pre seba original toyota a tiez vyroba textar.
Inak by som do pozornosti dal aj znacku Mikoda. Je to polska fabrika a vyraba aj pre trw ( teda urcite typy kotucov predavanych ako trw su vyrobene vo firme Mikoda. Ja mam od nich sice len zadne bubny,ale viem, ze napriklad na honda fore dost riesili ich kotuce. A v dobrom.
Inak by som do pozornosti dal aj znacku Mikoda. Je to polska fabrika a vyraba aj pre trw ( teda urcite typy kotucov predavanych ako trw su vyrobene vo firme Mikoda. Ja mam od nich sice len zadne bubny,ale viem, ze napriklad na honda fore dost riesili ich kotuce. A v dobrom.
Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK
jj textary jsem měl na mazde a byly super
- Tygr
- Věčnej rejpal
Bohužel však některé destičky od firmy Textar uměly zničit kotouče.
Občas jim tam do směsi zrejme něco spadlo.
Ale to se mi stalo jen 2x po sobe a už je to rok a čtvrt.
Občas jim tam do směsi zrejme něco spadlo.
Ale to se mi stalo jen 2x po sobe a už je to rok a čtvrt.
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)