vyšší dno

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
tata22
Člen Týmu

vyšší dno

Příspěvek od tata22 »

Zdravím. Mám nový Auris 1,2 Turbo kombi (skladový vůz) a nemám "vyšší dno" do zavazadlového prostoru. Když jsem ho chtěl doobjednat tak mi bylo řečeno, že toto nelze, že ho lze získat pouze při objednání nového vozu přímo z výroby. Nevíte někdo jesrtli ho lze získat, případně jak a za kolik jinde ? Nemusím mít originál ale hledám zatím na netu marně. Díky za pomoc.
reniha
Řidič

Re: vyšší dno

Příspěvek od reniha »

Jakou máš výbavu?
Toyota Auris Touring Sports 1,6 executive
erwestquestworks
Řidič

Příspěvek od erwestquestworks »

O vybavu tady ted nejde, proste nema Executive. Kdyz jsem to resil u nas s dealerem, tak pry pracuji na moznosti doobjednavek dvojiteho dna, ale mluvil o cene kolem 10K, coz bych si to radeji z preklizky vyrezal sam. Je otazkou casu, kdy to nekdo vyrobi, ale na trhu jsem to zatim nepotkal.
Toyota Auris Touring Sports 1.6 FL CVT 01/2016
wlamik
Člen Týmu

Příspěvek od wlamik »

Ahoj,
tiež som kúpil novú výbavu trend a teda nemám vyššie dno. Mne teda priamo predajca povedal, že sa to dokúpiť dá, ale stojí cez 400 eur, čo sa mi zdá dosť a za to mi to nestojí. Intenzívne som hladal niečo na nete, ale bohužiaľ sa mi nič nepodarilo nájsť. Ja som teda hľadal na Auris ST. Keby niekto o niečom vedel, určite dajte vedieť ;). Mimochodom na krátky Auris sa mi predtým poradilo nájsť na Ebay, tak to skús keď tak tam.
tata22
Člen Týmu

Příspěvek od tata22 »

Zdar, mám Acitve + paket Trend. Pokud někdo něco objevíte tak budu rád, když se to tady objeví. Z překližky to vyřezávat asi nebudu :D
Odpovědět

Zpět na „Auris“