Piny do konektorů

Když na autě něco nefunguje a netýká se to přímo konkrétního modelu
Odpovědět
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Piny do konektorů

Příspěvek od Idaho »

Je tu někdo kdo by měl zájem a pomohl by?
Poslední dobou potřebuji stále více pinu do seriových Toy konektorů. Housingu konektorů jako takových, starších a dobrých máme furu, tesnivo se dá koupit za pár halířů ale problém je s identifikací typu pinu.
Potřebuji identifikovat základní piny použité u starších Toyo kabeláží, zejména u konektoru TPS, AICV, Vstřiku a teplotních čidel.

Toyota nabízí celé náhradní konektory s 6ti palci kabelu ale to nechceme, jednak se musejí naletovávat a navíc už jsou to rzzné barvy atd, nemluve o ceně která mi přijde nesmyslná.

Pokud se podaří piny identifikovat není problém nechat vyrobit celé serie a podelit se, přičemž ceny za "nový " konektro by se tak dostali i na 1/10 možná méně ceny nového konektoru od toyoty.

Je tu nekdo z elektro oboru, kdo by věděl jak hledat a kde ? piny dodám,a le už čtvrtý den ležím v ruzných katalozích a nejsem schopen dohledat konkrétní typový list konektorů :(
indet
Manager Týmu

Re: Piny do konektorů

Příspěvek od indet »

Na obale konektoru bývá označen výrobce. Např AMP, Sumitomo, atd.
Pak google a hledat.
Třeba zde:
http://stores.ebay.com/MJM-National-Inc ... 4139719013
AUR 10, OCT II, VER 13
Obrázek
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Piny do konektorů

Příspěvek od Idaho »

indet píše:Na obale konektoru bývá označen výrobce. Např AMP, Sumitomo, atd.
Pak google a hledat.
Třeba zde:
http://stores.ebay.com/MJM-National-Inc ... 4139719013
Boží, díky, ted jen zjistit výrobce.. každopádne ty sety nechci ale nasel jsem jen piny po ks.. což je ale opet problém - jak zjistit ten typ pinu :( jsem tam kde jsem byl..
Odpovědět

Zpět na „Technické problémy - obecné“