Software version

vše ohledně modelové řady Prius
Odpovědět
joshkoo
Člen Týmu

Software version

Příspěvek od joshkoo »

Ahojte,

Som čerstvý "Priusák" a práve sa zoznamujeme zo strojom. Som sa zaregistroval na zákazníckom portály Toyoty za účelom update-núť mapy v jednotke TNS510 (navigácia na SD kartu), avšak k úspechu potrebujem zadať software version, čo ani za svet neviem nájsť v jednotke...A to som prečítal celý manuál, cez skryté menu, hľadal na nete, tu...buď som slepý alebo hej :) Podľa toho, čo som tu našiel, kartovú verziu navigácie sa nedá update-núť, len kúpiť novú kartu...Skúsil to už niekto cez ten zákaznický portál?
Na záver rád by som sa zoznámil s majiteľmi Priusov v BA a okolí. Keď sú tu prítomný a budete mať čas, ozvite sa na pár slov :)
Zatím
Jozef
Naposledy upravil(a) joshkoo dne pát 18.12.2015, 09:07, celkem upraveno 1 x.
aczasa
Věčnej rejpal

Re: Software update

Příspěvek od aczasa »

dej tam sd333 a pak vyber tu predposledni odspoda. :-) Pote by ti mela vyjet aktualizace za cca 150Euro na nejnovejsi mapu - vcetne SD karty. :-)
hledas tuto ke koupi: PZ445-SD333-0J
Back in Czech.
joshkoo
Člen Týmu

Re: Software update

Příspěvek od joshkoo »

aczasa píše:dej tam sd333 a pak vyber tu predposledni odspoda. :-) Pote by ti mela vyjet aktualizace za cca 150Euro na nejnovejsi mapu - vcetne SD karty. :-)
hledas tuto ke koupi: PZ445-SD333-0J
vďaka za info (i keď som to celkom nepochopil :oops: ), ale skôr sa mi jedná a pôvodnú moju otázku, že kde a ako nájdem software version v mojom Priuse (2010)...
milanos
Navigátor

Re: Software version

Příspěvek od milanos »

Podívej se tady: http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=14197.
Taky jsem řešil aktualizaci,ale starší navigace,a tenhle "prochaaa" mi pomohl.
PRIUS II.G 2008
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Ono otazka je proc hledas jakoukoliv verzi SW, ze? Poku kvuli update, tak tam to mas naprosto jasne dle toho co jsem napsal, pokud jen kvuli informaci jaky mas SW, tak ta ti je stejne k nicemu, protoze neni k cemu ji pouzit. :-D :-D ;-D
Back in Czech.
joshkoo
Člen Týmu

Příspěvek od joshkoo »

aczasa píše:Ono otazka je proc hledas jakoukoliv verzi SW, ze? Poku kvuli update, tak tam to mas naprosto jasne dle toho co jsem napsal, pokud jen kvuli informaci jaky mas SW, tak ta ti je stejne k nicemu, protoze neni k cemu ji pouzit. :-D :-D ;-D
hmmm...dôvod prečo, som napísal hneď v prvom príspevku...čítaš príspevky, alebo len tak si vypisuješ čokoľvek, čo ti napadne? :P
skúsme v budúcnosti odpovedať na otázky ak poznáme odpoveď a neriešiť veci typu "prečo" "aj tak zbytočné" a pod.

respect :wink:
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Ach jo... ty jsi asi vazne uplny strevo.... Napsal jsem ti, ze tam mas zadat tu verzi co jsem napsal a to ti da tu posledni dostupnou, kterou si koupis.... :-) Kdyby blbost kvetla... to by tady bylo nadherne...
Back in Czech.
joshkoo
Člen Týmu

Příspěvek od joshkoo »

aczasa píše:Ach jo... ty jsi asi vazne uplny strevo.... Napsal jsem ti, ze tam mas zadat tu verzi co jsem napsal a to ti da tu posledni dostupnou, kterou si koupis.... :-) Kdyby blbost kvetla... to by tady bylo nadherne...
veď práve...hlúposť, blbosť, namyslenosť a arogancia ma iritujú najviac...a je toho všade kade sa len pozriem, napíšem...ale kašli na to. nemám ani chuť, ani čas aby som tu rozoberal nejaké dokazovania, urážky, provokácie a podobné kktiny...neodpovedal si mi na otázku, tak nerieš...mier!
joshkoo
Člen Týmu

Příspěvek od joshkoo »

milanos píše:Podívej se tady: http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=14197.
Taky jsem řešil aktualizaci,ale starší navigace,a tenhle "prochaaa" mi pomohl.
Ďakujem za odpoveď...pozriem sa na to...
Vlastík
Navigátor

Příspěvek od Vlastík »

Mám dotaz ohledně navigace.

Je možné,aby byla navigace bez RDS-TMC? Ikona v systému není.Nebo jestli se dá softově povolit?

díky za info
Toyota Prius III 1.8L (HV special) 2012 CVT
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

A co mas konkretne za navigaci? Touch i TNS510 maji TMC. Myslim, ze jen velmi omezene mnozstvi toyotich navigaci nemelo TMC.
Back in Czech.
Vlastík
Navigátor

Příspěvek od Vlastík »

mám GEN 05 dle stránek toyoty.
Toyota Prius III 1.8L (HV special) 2012 CVT
Mirec79
Člen Týmu

Příspěvek od Mirec79 »

Tiez by som chcel vediet, aku mam verziu softwaru v autoradiu. Pretoze mi zacal blbnut bluetooth modul a po jeho vypnuti cez obrazovku sa mi uz nedari ho opat zapnut. Tu som sa docital, ze po update by sa mal opat rozbehnut. https://priuschat.com/threads/bluetooth ... on.174995/
Nenasiel som ani link na stihnutie nejakeho softu pre Prius III. generacie, ci aspon zoznam aktualizacii a ich terminu distribucie, aby som sa mohol orientovat.

Vdaka za pomoc.

Prius III. rv. 2013
Odpovědět

Zpět na „Prius“