jsem tu novej a zatím se moc neorientuju, tak případně omluva, jestli to zrovna sem nepatří. Dlouhá léta se věnuji terénním Toyotám a měl jsem jich (a ještě nějakou mám) asi víc než na prstech rukou... nyní jsem si však udělal k vánocům radost, neodolal jsem a zajel si do Švajcu pro tuhle krasavici. No pro někoho to asi krasavice není, ale já jsem z ní úplně nadšený. Má totiž originálně najeto 46500km a za celou svou dobu 32 let jednoho majitele. Ten ji nikdy nijak neprznil a to je přesně to co se mi líbí. Naprosto originální stav... ALE! Má pár drobných mušek, které bych rád doladil.
1) Bohužel (a nevím proč???) z ní někdo vyndal originální rádio s kastlíkem pod ním. Resp. vlastně nevím jak to u tohoto modelu přesně vypadalo, ale nyní je v přístrojovém panelu 2din díra...

2) nad maskou je na přední kapotě malý trojúhelníček, evidentně držáček originálního znaku, který bohužel chybí... také dotaz: Jak na tomto modelu vypadal? Dá se to sehnat?
3) Moc jsem těchto modelů v Čechách neviděl, je tu někdo, kdo má tuhle třetí generaci? Nějaké zkušenosti s ní?
díky moc za případné odezvy a přeji pěkný den.