Ahojte, mam problem s trasením motora na volnobehu, auto neakceleruje akoby malo, otačky nekolíšu, trasie to už dlhý čas, auto ide,nemam problem so štartovaním.nikdy som tomu nepripisoval vážnosť kedže sa jedná o moje prvé diesel auto a to konkrétne Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2007. Auto má najazdené 258000 kupoval som ho z druhej ruky. Dostal sa mi do ruky kabel a Toyota Techstream tak som to napichol a myslím že sú v prdeli vstrekovače. Hodnoty sú nasledovné pri zahriatom motore:
Injection Volume 5,91 mm3/st
Inj. FB Vol. for Idle 0,23 mm3/st
Inj Vol Feedback Learning 0,8 mm3/st
Injection Feedback Val #1 1,2 mm3/st
Injection Feedback Val #2 -0,5 mm3/st
Injection Feedback Val #3 0,1 mm3/st
Injection Feedback Val #4 -1,6 mm3/st
Predpoklad mam na vstreky ak to nebude ešte horšie a totalne poškodenie motora. žiadne kontrolky mi nezasvietili auto ide cítim stratu na výkone oproti minulosti. Robím v Nemecku auto je na SK značkach, chystal som sa ho prepísať na DE značky tento mesiac asi sa nevyhnem navšteve servisu tu takže sa nedoplatím. Za každú radu budem vdačný.
trasenie motora na volnobehu
-
- Člen Týmu
Re: trasenie motora na volnobehu
Pokud vim, jsou vstrikovace do odchylky +-3mm3 naprosto v poradku, mam podobna cisla a nic se mi neklepe. Co EGR napriklad, vycistils?
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 

-
- Člen Týmu
Tak sa na to pozrel kamoš, vyzera to na Silentblok motora. EGR som vyčistil, ale len provizorne nemal som žiaden čistiaci sprej v najbližšom čase to ešte raz vyčistim sprejom na karburator akonahle ho zoženiem.Ale tie vstreky mi aj tak nedajú spavať. Ak neodidu dnes,odidu zajtra.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Hodnoty vstriku jsou ok. Tohle bude pryč dvouhmota.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp