Servisní program
Servisní program
Zdravím vespolek, nevíte někdo kde lze sehnat servisní program prohlídek pro jednotlivé modely? V servisní knížce zhruba vyčtu co se má kdy (nebo po kolika km) udělat, ale v Toyotě mi dávali lejstro, které se s tím moc neshodovalo (resp. tam těch zákroků bylo mnohem více). Sobecky mi jde o model Auris 1.generace. Díky moc za pomoc!
Re: Servisní program
na webu toyoty je vzdy servidesni ukonik pravidelne udrzby. Hledej mourku.
Back in Czech.
právě že to tam nemohu nalézt, pejsku 

Ale tak, cumacku.... http://www.toyota-zlin.cz/servis-prislu ... udrzby.php
Back in Czech.
myšáčku, díky, hledal jsem na Toyota.cz. Nicméně je to stejně jen stručný souhrn a jen do 6 let. Dostávám vždy tuto tabulku a chtěl bych vědět co dál...
- Přílohy
-
- 02.jpg
- (205.34 KiB) Staženo 994 x
Ach taaak. No to je jina medvidku... Tak to pokracuje presne stejne jako od novoty..
Tedy 105 zase mala, jen s olejem a filtry... a pak vetsi.... atp... To je trochu tak jako porad dokola.. 

Back in Czech.
no jo, muflonku, já to jako nějak odhadnu, jen jsem chtěl ten pokračovací papír, abych nad tím nemusel špekulovat a věděl co tak zhruba dělat...
No jo Broucku, taky bych toho chtel asi moc, ale jsem si jist, ze ti nekdo dalsi cast rad prida. Jen prosim nebud moc zklamany, kdyby nahodou vypadala stejne jako tvuj papir jen s posunutymi km...
))))

Back in Czech.
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Sorry, ze Vas tu rusim, pri intimnim rozhovoru 
Ze zkusenosti ti reknu, ze v tom maji kluci chaos a kazdy to dela, jak se mu zachce, napriklad 105tkm udelaji jako 15tkm prohlidku, coz je ok, ale 120tkm nektere servisy delaji jako 30tkm prohlidku a nektere jako 60tkm prohlidku, u mne platila ta druha varianta

Ze zkusenosti ti reknu, ze v tom maji kluci chaos a kazdy to dela, jak se mu zachce, napriklad 105tkm udelaji jako 15tkm prohlidku, coz je ok, ale 120tkm nektere servisy delaji jako 30tkm prohlidku a nektere jako 60tkm prohlidku, u mne platila ta druha varianta

2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox