omezovač
- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
omezovač
Jde odblokovat omezovač rychlosti na III generaci?
Hore kopcem nestačí a na dálnici mě ujede.
Miluju ty pohledy vyvalených očí majitelů (nejlepších aut na světě) jak jím to natřu hore Mohelničákem a v zatáčkách jim to také nějak nesedí,ale na dálnici mají výhodu v absenci omezovače.
Hore kopcem nestačí a na dálnici mě ujede.
Miluju ty pohledy vyvalených očí majitelů (nejlepších aut na světě) jak jím to natřu hore Mohelničákem a v zatáčkách jim to také nějak nesedí,ale na dálnici mají výhodu v absenci omezovače.
Re: omezovač
Skoro mám až chuť říct "Naštěstí nelze". Jízda autem po dálnici není o dokazovnání si, čí auto jede rychleji. Až mě k takovému chování napadá pár sprostých slov. Co je cílem? Zvýšit si ego? Za jakou cenu?
Prius II 2008
Souhlasím,nějaké to slovo i padlo,když o víkendu jel syn po dálnici na 150!Motor ryčel,okamžitá spotřeba kolem 30L.Už mého miláčka do takových rukou nesvěřím!Felicie mu prý tak nejede.
Jenže Prius je úplně jiná filosofie
Jenže Prius je úplně jiná filosofie

PRIUS II.G 2008
co tam je za omezovač? na 250km/h jako u ostatních sporťáků? 

- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
To neznamená pokud jezdím s priusem III,tak si nemůžu čas od času vyhodit z kopýtka?Pokud jedu po dálnici v neděli dopoledne a vidím na několik km + málý provoz,tak si zasloužím minimálně vynadat.Možná dvojkaři nevíte,že trojkový tolik pří 150 vevýtáčí motor a hodně záleží jak využiju profil dálnice a pokud mě také někdo nedělá sponzora.
Ta samá trasa při snaze o slušnou spotřebu a hodně zrychlený přesun je u mého priuse rozdíl 1L na 100km a žádných 30L při 150.
Omezovač mě nepustí víc jak 190 dle GPS.
Ta samá trasa při snaze o slušnou spotřebu a hodně zrychlený přesun je u mého priuse rozdíl 1L na 100km a žádných 30L při 150.
Omezovač mě nepustí víc jak 190 dle GPS.
Vůbec jsem nereagoval na tvůj příspěvek,a už vůbec bych si nedovolil nějakým způsobem moralizovat.Navíc,jak se chová III při vysoké rychlosti nemám zdání.Je každého věc jak se za volantem svého plechového miláčka chová.Pouze jsem konstatoval svoji situaci.
Nejspíše jsi můj příspěvek špatně pochopil,neboť uvádím "okamžitou spotřebu 30L" na kterou se při prudší akceleraci,nebo třeba do strmého stoupání bez problémů dostane i tvůj PIII
Nejspíše jsi můj příspěvek špatně pochopil,neboť uvádím "okamžitou spotřebu 30L" na kterou se při prudší akceleraci,nebo třeba do strmého stoupání bez problémů dostane i tvůj PIII
PRIUS II.G 2008
Já tady moralizovat budu. To teda sorry, ale jesti PIII zvládne dát na dálnici 180km/h a ty tady řešíš, jestli nejde omezovač vypnout, tak to mne nakrkává pořádně. Přitom kontext z prvního příspěvku jsou české cesty.
Proč mě to naštvává? Jedu si po dálnici v pravém, předjíždím auto, tak jsem v levém. Při předjíždení pojedu trochu rychleji, třeba 140 tachometrových, max 150 (a to už by musela být fakt situace), abych nepředjížděl týden. Zezadu se někdo přiřítí a protože je rozjetý a nechce se mu brzdit, tak začne blikat a naprosto se na mne lepit, jako by byl v právu. Není. Nemluvě pak i případném vybrždění po jeho předjetí, pokud je daný člověk opravdu retard.
A pokud se tady bavíme o tom, že omezovač je třeba odstranit, aby člověka nepředjížděly nejlepší auta na světě, tak takový člověk, který má něco takového potřebu dokazova je u mne naprostý blb a idiot. Z mého prvního postu to asi nebylo patrné, tak jsem to teď uvedl na pravou míru. Já si jezdím zajezdit na dráhu s motokárou - to je věc na dokazování a vytahování ega. Cesta ne!
Proč mě to naštvává? Jedu si po dálnici v pravém, předjíždím auto, tak jsem v levém. Při předjíždení pojedu trochu rychleji, třeba 140 tachometrových, max 150 (a to už by musela být fakt situace), abych nepředjížděl týden. Zezadu se někdo přiřítí a protože je rozjetý a nechce se mu brzdit, tak začne blikat a naprosto se na mne lepit, jako by byl v právu. Není. Nemluvě pak i případném vybrždění po jeho předjetí, pokud je daný člověk opravdu retard.
A pokud se tady bavíme o tom, že omezovač je třeba odstranit, aby člověka nepředjížděly nejlepší auta na světě, tak takový člověk, který má něco takového potřebu dokazova je u mne naprostý blb a idiot. Z mého prvního postu to asi nebylo patrné, tak jsem to teď uvedl na pravou míru. Já si jezdím zajezdit na dráhu s motokárou - to je věc na dokazování a vytahování ega. Cesta ne!
Prius II 2008
Mh... 190 dle GPS... A ja si myslel, ze maximalka je nastavena na nejakych 170 km/h u priuse. tedy presne receno na 10 000 otacek EM2 a 4500 otacek EM1. To me docela prekvapuje, ze 190 km/h.... hm....
Back in Czech.
Top speed by melo byt u III papirove 180 realnych, tedy mozna mirne vice tachometrovych, viz https://www.youtube.com/watch?v=Erzh7Qzq4bk
Prius II 2008
- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
Jo jezdím svižně pokud je potřeba,ale nepotřebuju si něco dokazovat.Určitě nikoho nevybržďuju ap.prasárny.Jen jsem chtěl říct,že je škoda toho omezovače III má na výšší rychlost než 190.
NJn.... Ale eCVT proste neoblafnes.... Protoze by se pak asi prehrala....
Back in Czech.

www.hybrid-servis.cz - diagnostika, oprava autoelektroniky, oprava a servis hybridů, půjčovna Priusů. (Praha)
eCVT zjavne nemá prevod, ktorý by dokázal prenisť max otáčky motora na vyššiu rýchlosť. ak náhodou ešte niekto nevidel ako to v priuse funguje odporúčam si prečítať a poklikať tento simulátor: http://eahart.com/prius/psd/ tam je vidno prečo to nedá viac ako 110mphaczasa píše:NJn.... Ale eCVT proste neoblafnes.... Protoze by se pak asi prehrala....