Lysá kola 2015
Lysá kola 2015
Kamarádi, Celica club pořádá sraz v Lysé nad Labem na výstavu automobilů,motocyklů a tuningu.
Sraz se koná 14.11.2015 v 11.00 u vlakového nádraží.
Není nutno mít Celicu,hlavní je mít Toyotu.
Na dorazivší se budeme těšit.
Sraz se koná 14.11.2015 v 11.00 u vlakového nádraží.
Není nutno mít Celicu,hlavní je mít Toyotu.
Na dorazivší se budeme těšit.
život je příliš krátký na to,abych vyzkoušel všechna krásná auta. Celica T 23 105Kw
Re: Lysá kola 2015
Jasan. Tradice je tradice. Škoda jen že to už bude bez Sutecha jak tak předpokládám. Takže parkování uvnitř tentokrát asi neklapne
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
- 29Carlos
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak zase smůla...Mám pracovní víkend...
Hele Carlos,neštvi! Je dost času si vyměnit šichtu nebo to zařídit jinak. Snaž se!!!29Carlos píše:Tak zase smůla...Mám pracovní víkend...
život je příliš krátký na to,abych vyzkoušel všechna krásná auta. Celica T 23 105Kw
Máš pravdu že to na 99% bude bez Sutecha. Ani vloni jsme neparkovali ve výstavišti,ale u nádraží. ( nebo myslíš hospodu?)Oběd bude v Poděbradech v námi osvědčené hospůdce.Myfune píše:Jasan. Tradice je tradice. Škoda jen že to už bude bez Sutecha jak tak předpokládám. Takže parkování uvnitř tentokrát asi neklapne
Super přijedu a představím Vám konečně svého lidského miláčka konečně jí to jednou vyjde že nemá dlouhý týden a taky uvidím konečně po roce vás fajn lidi letos mi to moc nevycházelo ohledně srazů
Tak to je paráda. Alespoň pozná slušné lidičkyShimy7 píše:Super přijedu a představím Vám konečně svého lidského miláčka konečně jí to jednou vyjde že nemá dlouhý týden a taky uvidím konečně po roce vás fajn lidi letos mi to moc nevycházelo ohledně srazů
Přesně a ne nějaký kokoty který musí obsluhovat
-
- Člen Týmu
Ani vloni jsme neparkovali ve výstavišti,ale u nádraží.
royal1688 online
royal1688 online
Takže...ač už sem moc nechodím,tak mi to nedá a musím se ohradit..
Samozřejmě si srazy může pořádat kdo chce,kde chce a jak chce o tom žádná..
Nicméně...sraz "Lysá kola" jsem před léty začal dělat já a třeba prvního ročníku jsem ze zúčastnil pouze sám.Časem se z toho vyvinul myslím poměrně tradiční sraz a kultovní název "Lysá kola" je nápadem Malpasa.Vždy ten sraz byl takové mé dítě a myslím,že tam pokaždé bylo něco netradičního a zábavného a moooc mě to bavilo...
Tím,že jsem oficiálně odešel z Celica Clubu jsem nikdy nikde neřekl,že nebudu pořádat srazy,třeba pod jiným názvem klubu,sdružení,partou sympatizantů...
Beru to jak ukradený sraz a podpásovku...
No ok,nechci a nemíním čeřit vodu,dělat protiakce a tříštit komunitu Celi,ještě víc... letos to vzdávám a asi mi to stačí k tomu,abych si udělal obrázek.....vlastně si doplnil mozaiku.....
Ne nejsem ublíženej,ale jsou určité meze a nepsaná pravidla,která evidentně v téhle zemi neplatí...
Samozřejmě si srazy může pořádat kdo chce,kde chce a jak chce o tom žádná..
Nicméně...sraz "Lysá kola" jsem před léty začal dělat já a třeba prvního ročníku jsem ze zúčastnil pouze sám.Časem se z toho vyvinul myslím poměrně tradiční sraz a kultovní název "Lysá kola" je nápadem Malpasa.Vždy ten sraz byl takové mé dítě a myslím,že tam pokaždé bylo něco netradičního a zábavného a moooc mě to bavilo...
Tím,že jsem oficiálně odešel z Celica Clubu jsem nikdy nikde neřekl,že nebudu pořádat srazy,třeba pod jiným názvem klubu,sdružení,partou sympatizantů...
Beru to jak ukradený sraz a podpásovku...
No ok,nechci a nemíním čeřit vodu,dělat protiakce a tříštit komunitu Celi,ještě víc... letos to vzdávám a asi mi to stačí k tomu,abych si udělal obrázek.....vlastně si doplnil mozaiku.....
Ne nejsem ublíženej,ale jsou určité meze a nepsaná pravidla,která evidentně v téhle zemi neplatí...
Budu mluvit za sebe a říkám na rovinu, že ti vůbec nerozumím. A řekl bych že možná ani ty sobě, ale to jen tak tipuju. Hele a kdo tu tvrdí, že nemůžeš přijít. Co takhle zapomenout na nějaké uniformy a bejt prostě s lidma které máš rád? No kecat ti do toho nebudu a sraz si od tebe taky kazit nenechám. Konec konců jsem se několika Lysých kol také účastnil bez ohledu na to kdo to organizoval a je to tak trochu i "můj" sraz.
PS. Uvědomuješ si, že ti lidé se kterými jsi se rozloučil v Celica klubu, jsou i tady?
PS. Uvědomuješ si, že ti lidé se kterými jsi se rozloučil v Celica klubu, jsou i tady?
No on Nám to Sutech zkopíroval i stránky Celica clubu.
Tobě děkuji za reakci.
Tobě děkuji za reakci.
Ahoj borci,
je nějaký časový harmonogram nebo řekněme plán tohoto srazu, bude to má premiéra, tak aby mi něco neuteklo. Vím, že sraz je v 11 hodin u vlakáče. Měl bych vědět ještě něco krom toho, že bude asi nahuštěná atmosféra:D Díky, těšící se Vojtěch
je nějaký časový harmonogram nebo řekněme plán tohoto srazu, bude to má premiéra, tak aby mi něco neuteklo. Vím, že sraz je v 11 hodin u vlakáče. Měl bych vědět ještě něco krom toho, že bude asi nahuštěná atmosféra:D Díky, těšící se Vojtěch
Toyota Celica T20
Nic zvláštního vědět nepotřebuješ. Leda to že je dobré trefit tu 11-tou, aby jsi nás potom nehledal. No a pak ještě se kdyžtak moc nepřejíst na výstavišti, protože se odpoledne jde do restaurace na jídlo a pokec. Teda pokud se budeš restaurace chtít také zůčastnit.
Jinak to že jde přijet Toyotou je odzkoušeno, bo jsem loni přijel nikoliv Celicou ale Corollou a taky to fungovalo.
-------------------------
edit: Akce proběhla bezvadně i přes drobnou nepřízeň počasí v podobě deště.
Ještě bych tu chtěl nechat vzkaz Sutechovi pro případ, že by se i nadále chtěl navážet do dalších srazů ať zde na toyota klubu nebo na Celica klubu. Název akce "Lysá kola" nemáš nijak patentovaný ani zaregistrovaný jako ochrannou známku. I když jsme název na Celica klubu pozměnily s ohledem na tebe, tak tě chci upozornit, že tento název byl prezentován a organizován několik roků po sobě jak zde na fórum Toyota klubu, tak i na fórum Celica klubu. Upozorňuji tě, že z právního hlediska na tento název tedy nemáš žádný nárok i kdyby jsi opravdu byl jeho autorem, o čemž pochybuji, a proto tě vyzívám, aby jsi se i ty zdržel jakého koliv používání tohoto pojmenování srazu. Sice nejsem právník, ale pochybuji, že by jsi v případě soudního sporu jeho duševní vlastnictví jakkoliv obhájil.
Jinak to že jde přijet Toyotou je odzkoušeno, bo jsem loni přijel nikoliv Celicou ale Corollou a taky to fungovalo.
-------------------------
edit: Akce proběhla bezvadně i přes drobnou nepřízeň počasí v podobě deště.
Ještě bych tu chtěl nechat vzkaz Sutechovi pro případ, že by se i nadále chtěl navážet do dalších srazů ať zde na toyota klubu nebo na Celica klubu. Název akce "Lysá kola" nemáš nijak patentovaný ani zaregistrovaný jako ochrannou známku. I když jsme název na Celica klubu pozměnily s ohledem na tebe, tak tě chci upozornit, že tento název byl prezentován a organizován několik roků po sobě jak zde na fórum Toyota klubu, tak i na fórum Celica klubu. Upozorňuji tě, že z právního hlediska na tento název tedy nemáš žádný nárok i kdyby jsi opravdu byl jeho autorem, o čemž pochybuji, a proto tě vyzívám, aby jsi se i ty zdržel jakého koliv používání tohoto pojmenování srazu. Sice nejsem právník, ale pochybuji, že by jsi v případě soudního sporu jeho duševní vlastnictví jakkoliv obhájil.